Editorial

KoCo, e ăsta „un scenariu bine pus la punct”, cum spune Doamna Elena Udrea sau e la fel de bine pus la punct cum sunt şi scenariile inepte, ridicole şi idioate „puse la punct” în cazurile „Omnis vs. Microsoft – RSC – Medist”, în celebrul caz „Micul Guccifer”, în cazul „Nelu Neacşu – George Maior – Sebastian Vlădescu – Sebastian Ghiţă – RSC – Asesoft – Teamnet”, şi în cazul „Doctorul Moarte”, şi în alte cazuri „studii de caz” de maximă prostie, violenţă şi terorism ?

„Ar fi de interes să se verifice cum procurorii (care sunt asistenţi ai doamnei Koveşi) au negociat imunitate pentru Stelian Gheorghe în dosarul Microsoft care se extinde şi asupra Anei Maria Topoliceanu în dosarul Gala Bute„.

Dosarul Microsoft a apărut în iulie, iar Pescariu şi Florică au făcut declaraţii în august. Nu trebuiau să beneficieze de „spălarea păcatelor” – nu au făcut denunţurile înainte de pornirea acţiunii penale.

Chiar dacă ei nu ar trebui să beneficieze de rigorile pozitive ale legii. Florică şi Pescariu au fost iniţiatorii unui grup infracţional organizat.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Doamna Udrea ce tot vreti, nu vedeti ca sunteti dezinformata si va mai si contraziceti ?

Grup infractional organizat dovedit ca atare sunt Kovesi si Coldea, in primul rind.

Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia sau dreptatea şi nu aşa vom afla adevărul.” E.U.

Acestia nu doresc sa afle nici un adevar si nici prin cap nu le trece sa respecte vreo lege sau/si sa faca vreo Justitie. Tot ce doresc este sa isi protejeze si sa isi extinda reteaua infractionala si colaboratorii de lunga durata (Florica, Stan, Pescariu, etc.), si sa prosteasca pe toata lumea in frunte cu autoritatile SUA si UE, referitor la cit de curajosi, cinstiti si profesionisti sunt ei, si cit de mult ii iubeste lumea (in sondaje cumparate pe bani furati impreuna cu Microsoft si Siemens de la niste cetateni care tot ii iubesc).

Procurorii la care faceti referire nu sunt „asistenti ai doamnei Kovesi”, sunt victimele terorismului institutional practicat de Kovsi si Coldea asupra lor, la fel ca si in cazul Bica si multe alte cazuri mai mult sau mai putin cunoscute publicului larg.

Procurorii nu o asista pe Kovesi si Coldea, acestia primesc ordine foarte clare, pe care le executa cu un desavirsit „profesionalism” pe care Kovesi si/sau Coldea nu au de unde sa il fi dobindit.

Procurorii sunt pentru KoCo (un fel de Ana Pauker si Pantiusa Bodnarenko) un fel de Gissela Vass si Nicolae Plesita, adica niste tortionari „profesionisti” institutionali.

CONCLUZIE

Microsoft ajuta DNA in anchete referitoare la fraudele initiate, finantate si protejate de Microsoft, Vasile Balga a spus tot si mai vrea sa spuna, Dan Nica a recunoscut si mai mult decit Blaga, Nastase este internat in Franta, si DNA tocmai a creat un precedent extraordinar ca sa isi poate proteja sponsorii, tutorii si interesele personale si de grup.

Antenele si presa controlata (adica cumparata apropae toata tot cu aceiasi bani ca si iubirea populatiei) explica ca nemtii nu vor sa fie anchetat EADS, ca Microsoft „lucreaza” cu DNA si ca in general, si foarte in particular, Binomul KoCo face cu nesimtire si violenta crasa, ce nici Securitatea nu indraznea sa faca pe vremea tiraniei comuniste.

Noua Tiranie a coruptiei si prostiei este mult mai periculoasa decit cea de care tot vrem sa scapam .. am cam scapat de dracu si am dat de ma-sa si de tac-su – alt binom ?

„Când DNA-ul lui Koveşi lasă în libertate hoţii”, Udrea scrie un mesaj-fluviu în care acuză DNA şi SRI.

S-a mai scris despre „denunţătorii buni şi denunţătorii răi” pe această pagină de Facebook. „Denunţătorul bun” nu numai că nu merge la WC în celulă, dar nu este nici acuzat şi rămâne şi cu banii furaţi. Uitaţi-vă la Florică şi Pescariu. Şi vor mai fi şi alţii.

Cum disting oamenii lui Koveşi între denunţătorii buni şi cei răi? Răspuns: În funcţie de victima pe care şi-au ales-o, de omul pe care vor să-l vadă după gratii.

Exemplu: patru oameni fură şi DNA are ţintă doar pe unul dintre ei. Ce se întâmplă atunci? Îi cheamă pe ceilalţi trei să declare împotriva celui pe care şi l-au ales drept trofeu şi-i fac scăpaţi pe ceilalţi.

Chiar dacă ei nu ar trebui să beneficieze de rigorile pozitive ale legii. Florică şi Pescariu au fost iniţiatorii unui grup infracţional organizat.

Cine a fost ţintă în dosarul Microsoft? Dorin Cocoş! Şi asta pentru că era soţul Elenei Udrea şi trebuia neapărat să se ajungă la ea. Aţi mai văzut pe altcineva arestat în plină campanie în afară de Cocoş şi Pinalti? Răspuns: NU. Şi asta în ciuda faptului că în dosar sunt implicaţi 9 miniştri, zeci de oameni de afaceri şi oficiali guvernamentali, ba chiar şi ambasadori străini„, scrie Elena Udrea.

Udrea insistă pe faptul că apărătorul denunţătorilor ar avea legătură cu prim-adjunctul SRI, Florian Coldea şi că totul ar fi, de fapt, un scenariu bine pus la punct.

Ce este interesant este că denunţătorii au un element comun în persoana avocatului. Vorbim de Rareş Dan, fiul fostului general de securitate Gheorghe Dan, un fel de mentor al lui Florian Coldea. Cum preia Rareş Dan un caz, cum DNA-ul îi face scăpaţi clienţii.

Aceste lucruri se pot verifica şi îndemn presa de bună-credinţă să o facă.

În curând, probabil la el vor apela şi denunţătorii din „Gala Bute”. Să nu mire pe nimeni dacă toţi cei care au declarat împotriva mea, deşi şi-au recunoscut vina şi comiterea unor infracţiuni de corupţie, vor fi liberi, exoneraţi de orice vină şi săltaţi pe braţe ca adevăraţi eroi naţionali.

Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia sau dreptatea şi nu aşa vom afla adevărul.

PS 1. Dosarul Microsoft a apărut în iulie, iar Pescariu şi Florică au făcut declaraţii în august. Nu trebuiau să beneficieze de „spălarea păcatelor” – nu au făcut denunţurile înainte de pornirea acţiunii penale.

PS 2. Ar fi de interes să se verifice cum procurorii (care sunt asistenţi ai doamnei Koveşi) au negociat imunitate pentru Stelian Gheorghe în dosarul Microsoft care se extinde şi asupra Anei Maria Topoliceanu în dosarul Gala Bute„, mai scrie Elena Udrea.

http://www.stiripesurse.ro/udrea-ataca-la-baioneta-dna-ul-lui-kovesi-lasa-in-libertate-hotii_950904.html