Editorial

Felicitari Doamna Udrea ! Vedeti ce inseamna sa fiti libera ?
Corect, Kovesi Coldea au instaurat un regim al terorii !
Incorect, institutiile UE nu doresc sa stie, pentru ca sunt complice !
Cine ar vrea astăzi să spună adevărul ? ADEVARUL EXISTA

Elena Udrea e dezlănțuită! A transmis un nou mesaj distrugător la adresa Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA, și a lui Florian Coldea, directorul adjunct al SRI.

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-e-dezlan-uita-un-nou-mesaj-distrugator-la-adresa-lui-kovesi-i-coldea_953213.html

”România are nevoie mai mult ca niciodată de MCV! Să se verifice abuzurile din Justiţia patronată de Coldea şi Koveşi!

MCV-ul era important în 2007, când am intrat în Uniunea Europeană, pentru că Justiţia era sub controlul politicienilor, abia atunci se elibera. MCV-ul este important acum pentru că Justiţia este sub control SRI-ului – o situaţie la fel de toxică şi de periculoasă.

Statul de drept riscă să fie deturnat de serviciile secrete. De aceea, avem nevoie ca Justiţia şi statul de drept să fie monitorizate de instituţii internaţionale, mai ales de Comisia Europeană şi Parlamentul European.

Ar fi bine ca instituţiile europene să verifice mai îndeaproape cum se înfăptuieşte Justiţia în România – dacă pericolul politicienilor a trecut, cel adus de controlul exercitat de servicii este uriaş.

Trebuie ca responsabilii de la Bruxelles să audă tot adevărul despre ce se întâmplă în România, nu doar ceea ce le spun Koveşi şi „acoperiţii” din presă, politică şi societatea civilă. Şi anume că sistemul de justiţie este uzurpat de oamenii impuşi de Coldea. Aceştia acţionează la comandă astfel:

  • se prioritizează dosare în funcţie de interesele acestuia;
  • sunt vizaţi de arestări şi dosare cei care îl încurcă, sau adversarii săi şi ai lui Koveşi; (Tariceanu, Vladescu Artopolescu, si multi altii)
  • se amestecă în jocul politic influenţând majorităţile de guvernare;
  • s-au amestecat în campania electorală etc.

Arestările preventive nu sunt doar pentru imaginea lui Koveşi. Ele au rolul de a facilita exercitarea Puterii prin teroare. Dacă oamenii ar fi arestaţi abia după ce sunt judecaţi, adică după ani de zile, puterea lor ar fi mult mai mică astăzi. Or, ei au nevoie de control acum asupra politicului, oamenilor de afaceri, presei, societăţii civile etc. Cine ar vrea astăzi să spună adevărul?

De aceea, responsabilii de la Bruxelles ar trebui să se investigheze „spectacolul cătuşelor” din România, cu atât mai mult cu cât nicio altă ţară din UE nu a mai trecut printr-un asemenea proces.”, e mesajul Elenei Udrea transmis de după gratii

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Responsabilii de la Bruxelles (Scheele, Buttice, Hellstrom, si multi altii) sunt structural corupti de Microsoft + SRI, MAI + Timofte (+), Vintu, Coldea, Maior, Vladescu, Ghita, astfel protejati de Kovesi, Paun, Tulus, Dumitrescu, Bulgaru, Pop si multi altii.

Nu vine nimeni sa va mai salveze, pentru ca Colduta Kovesi este cea mai curajoasa si Coldea cel mai anti terorist si restul nu se mai pune – e corect ce spuneti, numai ca este prea tirziu … au luat banii, v-au bagat la pushcarie … si mortul de la groapa nu se mai dezgroapa … ei ramin cu banii, faima si puterea, ca asa e :

CIND TE BAGI IN COCINA TE MANINCA PORCII !

La noi la Miortiza, si daca nu te bagi in cocina tot te maninca porcii, ca porcii nostri sunt liberi si flaminzi si maninca tot si peste tot – si nu numai porcii chiar si scroafele …

… nu ma refer numai la cei mentionati, ma refer la Evropa la care faceti referinta, tot porci si scroafe numai ca au alte nume Van del Maar, Vaala del Maara, si alte Marie cu alte palarie, sau alte chipie de Mafie (Alessandro Buttice s.a.).

Responsabilii de la Bruxelles sunt mult mai iresponsabili decit responsabilii de la Strehaia, ca i-ati invatat la tain si nu se mai pot dezlipi, si de rest nu le pasa … scuze si de salariu de mii de euro pe luna sa isi bata joc de tot si de noi toti – bine ca incepeti sa intelegeti – sau mimati inocenta ?