Editorial

Curs de alfabetizare judiciara ! in atentia lui Kovesi – Coldea via Moraru …

Kovesi, se poate ? … DNA Ploiesti „bate” DNA Bucuresti ! … vreo problema cu Coldea, Vladescu, Ghita, Artopolescu, Hotaran ? … „precedentul Ploiesti” si „precedentul Udrea” in atentia DNA, Procuror Sef Serviciu Mihaela Moraru Iorga :

Cititi cu atentie si urmariti exercitiul de schimbat doar niste nume, in cadrul „investigatiilor” pe care le faceti de zece ani, exclusiv pentru a favoriza infractori deosebit de periculosi care au comis practic aceleasi fapte penale in agravare :

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a următorilor inculpaţi: HERŢANU IULIAN CRISTIAN, COMAN MIHAIL-MARIAN , CIORBĂ VLADIMIR-RĂZVAN, MUNTEANU LIVIU pentru săvârşirea infracţiunilor de: – constituirea unui grup infracţional organizat, – schimbarea, nelegală, a destinaţiei fondurilor europene, – evaziune fiscală,

În aceeaşi cauză s-a pus în mişcare acţiunea penală şi s-a dispus măsura controlului judiciar faţă de următorii: COSMA MIRCEA, pentru săvârşirea infracţiunilor de sprijinirea unui grup infracţional organizat şi folosirea influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii, pentru sine sau pentru alţii, de bani, bunuri sau foloase necuvenite, COSMA VLAD ALEXANDRU, GHIŢĂ SEBASTIAN AURELIAN pentru săvârşirea infracţiunii de sprijinirea unui grup infracţional organizat.

Procuror Sef DNA L. C. Kovesi un efort de imaginatie … ar trebui sa se citeasca, (scris de Procuror Sef Serviciu Mihaela Moraru Iorga) :

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Sectia 2, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a următorilor inculpaţi: SEBASTIAN VLADESCU, MANOLE IONEL, ALIN ALEXANDRESCU, ELISEI CRACIUN, DRAGOS SARACU, IRINEL LUPEI, pentru săvârşirea infracţiunilor de:- constituirea unui grup infracţional organizat,- schimbarea, nelegală, a destinaţiei fondurilor europene,- evaziune fiscală, piraterie, inselaciune, inducerea deliberata in eroare a organelor de ancheta, etc.

În aceeaşi cauză s-a pus în mişcare acţiunea penală şi s-a dispus măsura controlului judiciar faţă de următorii: CORINA ARTOPOLESCU, VIOREL ROSU, CARMEN VLADESCU, pentru săvârşirea infracţiunilor de sprijinirea unui grup infracţional organizat şi folosirea influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii, pentru sine sau pentru alţii, de bani, bunuri sau foloase necuvenite OVIDIU ARTOPOLESCU, IONUT LOPATAN, SILVIU HOTARAN, FLORIAN COLDEA, LAURA CODRUTA KOVESI pentru săvârşirea infracţiunii de sprijinirea unui grup infracţional organizat.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Credeti ca se poate atit timp cit RSC + SRI + MAI + MICROSOFT au comis fraudele si DNA le protejeaza de zece ani ? … bine’nteles intrebarea este retorica ! … dar totusi tineti cont de faptul ca :

„Sunt multi procurori si multi judecatori care s-au saturat sa dea solutii in dosare de frica. Si am un caz extraordinar. Din pacate, iarasi se bazeaza pe declaratiile unor oameni care cu siguranta ca vor fi ingroziti sa recunoasca in mod public ceea ce mi-au spus mie. Caz de judecator la Inalta Curte care a luat o decizie de arestare a unui important om, a unei importante persoane, la comanda”, a fost declaraţia Elenei Udrea care a atras atenţia CSM. Acesta a mai făcut şi alte declaraţii denigratoare la adresa procurorilor DNA, in conformitate cu opiniile CSM, si in contradictie cu adevarul.

Traim intr-o tara in care a spune adevarul este echivalent cu a denigra crima organizata … de stat !

Kovesi–Coldea chiar i-ati terorizati pe toti ? … cind noi credeam ca suntem singurii )


http://www.stiripesurse.ro/oficial-dna-cumnatul-lui-ponta-si-complicii-sai-propusi-pentru-arestare-acuzatiile-procurorilor_947580.html

http://www.stiripesurse.ro/inspectia-judiciara-concluzie-dura-pentru-udrea-si-sarbu_947590.html