PRIVEGHIUL MICROSOFT LA ORA DE VEGHE 

http://www.nasul.tv/
http://www.nasul.tv/sri-dna-au-facut-politie-politica-in-cazul-ziaristei-nicoleta-savin-nasul-tv-au-ascultat-o-si-filmat-o-inclusiv-la-toaleta-precum-securitatea/


După cum v-am anunțat marți (9 ianuarie 2018) am fost invitat la emisiunea Nicoletei Savin de la Nașul Tv – Ora de veghe, pentru a participa la o discuție pe tema Microsoft și mandatele de urmarire operate de SRI la solicitarea DNA, la care au participat jurnalistul Radu Moraru (Nașul) și profesorul avocat Dan Voinea. 

Dormeau adânc ’mandatele’ de plumb,
Minciuni de plumb în funerar veștmînt —
Stam patru în platou… făr de cuvînt…
Striviți sub neputința grea de plumb.

SRI – DNA – MICROSOFT –  COMISIA UE O DISTRUG PE SAVIN !

Nicoleta Savin jurnalistă de investigații și ulterior realizatoare la Nașul Tv a propriei emisiuni, a scris și prezentat public cazul Omnis vs. Microsoft – Comisia UE anchetat de DNA – OLAF începînd din anul 2005 pînă în prezent, și ulterior (9 iulie 2014) a comentat referitor la evoluția Scandalului Microsoft, drept care Mihaela Moraru Iorga, procurorul DNA care investiga ambele cazuri, a pus-o (2 septembrie 2014) pe jurnalista Nicoleta Savin pe lista celor ce urmau să fie urmăriți de SRI atît în propria locuință (baie, bucătărie, cămară, dependințe, etc.), pe internet, telefonic, ambiental și filaj, cît și la postul de televiziune Nașul Tv sau pe unde mai se deplasa aceasta, pentru a constitui probe la dosarul Microsoft.

 

Nicoleta Savin avea la acea dată, după cum ne-a spus în emisiune, o mamă foarte bolnavă pe care a îngrijit-o singură în condiții dintre cele mai grele, pînă a plecat la cele sfinte la finele anului trecut, un apartament închiriat cu două camere mici, o cățeluță (Zuza) și ea foarte mică, și un computer din care își cîștigă existența scriind cu îndîrjire și competență unică zi de zi, de ani de zile, rapoarte complexe de monitorizare a presei generale și de specialitate în diferite domenii (finaciar, IT, politic, etc.).

SRI la cererea (legitimizarea) DNA i-a furat (“legal”) munca sub pretextul constituirii de probe, a terorizat-o (soft), a margianlizat-o (hard) și în general i-a distrus metodic și perseverent viața de om și de jurnalist doar pentru că printre altele a investigat, probat, și a publicat și prezentat crimele comise de Microsoft cînd nimeni nu îndrăznea să vorbească despre jaful și tîlhăriile exhaustiv probate comise de SRI-MAI-MICROSOFT-COMISIA UE, astfel protejați de DNA și de toți politicienii de vîrf ai României (Năstase, Tăriceanu, Boc, etc.).

 

CINE MAI FACE CA SAVIN CA SAVIN VA SFÎRȘI ! …aviz amatorilor

 

DE LA RĂZBOI PSIHOLOGIC ȘI PROPAGANDĂ LA INAMIC LA SAVIN

Domnul Dan Voinea fost procuror militar și actual profesor și avocat a onorat cu prezența sa invitația făcută de Nicoleta Savin de a ne ajuta să înțelegem mai bine cum a fost creat, protejat și promovat sistemul diabolic de care Microsoft și mulți alții beneficiază în prezent sub abila deghizare a măștii de democrație și stat de drept emanat în urma unei revoluții și a luptei oarbe dar eroice împotriva unor teroriști invizibili.

LA REVOLUȚIE S-A MURIT DEGEABA – NIMIC NU SE SCHIMBĂ

Radu Moraru (Nașul) a considerat că tema este suficient de actuală și importantă și a participat atît în persoană cît și cu timpul alocat emisiuni sale, astfel încît timpul a fost suficient pentru a aborda subiectul extrem de grav, care pe zi ce trece devine din ce în ce mai vast atît ca problematică cît și ca prejudicii la scară socială (incalculabile).

 

O EMISIUNE ȘI TREI ÎNMORMÎNTĂRI

 

La sfîrșitul emisiunii am avut senzația că am participat de fapt la un priveghi cu mai multe cadavre aranjate meticulos în cavou: Microsoft, Democrația din România, Statul de Drept și în general ideia de libertate și lege.

Dormeau adânc ’mandatele’ de plumb,
Minciuni de plumb în funerar veștmînt —
Stam patru în platou… făr de cuvînt…
Striviți sub neputința grea de plumb.

 

JOS LABELE JEGOASE DE PE JURNALIȘTI

A urmări operativ-informativ un jurnalist de investigații care mai este și femeie pe deasupra, echivalează cu a îi distruge deliberat atît viața profesională cît și pe cea personală, cu a deturna prin manipulare, șantaj și dezinformare opinia publică și de a trimite un mesaj de terorare celor care cochetează cu ideia de a mai proba și publica adevăruri care nu convin beneficiarilor sistemului terorist la care facem referire (Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS).

La fel cum Afacerea Microsoft este considerată a nu avea precedent istoric la nivel mondial în lumea așa zisă civilizată, tot așa nici urmărirea la sînge a unui jurnalist indiferent de bănuielile care planează asupra sa nu poate fi justificată și nu are precedent, cu excepția cazurilor de terorism.

Ori Nicoleta Savin nu este bănuită de terorism ceea ce face ca prezența sa pe un mandat colectiv de urmărire, echivalent la indigo al mandatului de securitate națională (anti-terorism) să fie una dintre cele mai grave încălcări a tuturor normelor care definesc noțiunea de democrație. Cînd un jurnalist este urmărit pînă în cea mai profundă intimitate a vieții sale înseamnă că toți am ajuns să trăim în cea mai teribilă formă de tiranie.

Tăcerea politicoasă, deferența civilizată, neimplicarea ’neutră’, corectitudinea politică și tot felul de eufemisme pentru ceea ce înseamnă de fapt frică, lașitate și/sau complicitate activă sau/și pasivă nu mai sunt soluții la disoluția evidentă și agresivă a insăși noțiunii de libertate. Nu am fost și nu putem fi scalvii lui Maior – Coldea – Koveși – Ghiță – Gates – Ballmer – Smith – Barroso – Rehn – Kessler etc., etc., etc…..

 

Cine mai face ca Savin ca Savin va păți ! … dar ce și de ce a pățit Savin ?

 

Vă vom povesti în episoadele următoare