SRI – LUCREAZĂ INTELIGENT NON STOP !

LUCRĂ LA MANDATELE PE SECURITATE NAȚIONALĂ ALE LUI MOȘ CRĂCIUN – MICROSOFT – NICOLETA SAVIN … CĂ GHIȚĂ ȘI ARTOPOLESCU SUNT OFIȚERI ȘI NU SE CADE SĂ LE DAI MANDATE.

EI SUNT ADEVĂRAȚII MANDATARI, MĂ ROG … PE LÎNGĂ SOCOL ȘI MĂGUREANU, VLĂDESCU ȘI TĂRICEANU …

GLUME INTELIGENTE MARCA SRI !

 MOS_CRACIUN

 

ȚARA ARDE ȘI SRI SE PIEAPTĂNĂ …

Koveși va fi revocată, Ghiță va mai da din casa morții, Artopolescu dă să mai facă o congestie cerebrală și Nicoleta Savin dă să îi dea pe toți în judecată să afle și ea cît de teroristă poate fi.

Serviciul Român de Inteligență îi face video, vizual și ascultare, pe mandat de siguranță națională, lui Moș Crăciun, cu aceleași rezultate spectaculoase pe care le-a obținut și în cazurile Microsoft, Artopolescu, Ghiță și Savin.

În dosarul Moș Crăciun, SRI o dă și pe Morse în speranța (deșartă) că ne va trezi mila cea creștinească pentru nivelul avansat de ridicol pe care reușesc să îl atingă fără a depune aparent mari eforturi.

SRI, de James Plamondon ați auzit ? … că seamănă leit cu Moș Crăciun, și chiar el este cel care v-a dat Evanghelismul, ca să știți și voi cum să furați pentru ei … că renii vi i-ați cumpărat singuri din ciubucul de la Microsoft, cu banii din off-shoruri via Ghiță și alții…

… sau Ghiță a fugit cu darurile de Crăciun și încă îl așteptați cu lacrimi în ochi în timp ce vă exprimați în Morse, pentru deliciul copiilor retardați ?

 

James Plamondon

James Plamondon  

Vă dau și poze cu Ghiță să nu îl confundați cu Plamondon și Moș Crăciun cînd îi veți întîlni.

GHITA_BELGRAD

Și îl veți informa pe Maior care se va regăsi și el în poze, și se va confunda cu el însuși

kovesi_coldea_gates_maior_ballmer_arto_bulgaru_dumitrescu-claudiu

 

Ultimii doi sunt procurorii corupți și criminali Nicoleta Bulgaru (Stuparu) și Claudiu Dumitrescu, ambii mari iubitori de Moș Crăciun, Microsoft și SRI – Miliție