MICROSOFT LA FINAL DE AN 2017…

… MEREU MAI PRESUS DE LEGE 


LAURA CODRUȚA KOVEȘI A REUȘIT ȘI ANUL ACESTA SĂ ÎI PROTEJEZE PE MICROSOFT ȘI PE ACOLIȚII ACESTEIA DIN LUMEA LARGĂ. 

Degeaba probează și se plîng pe unde pot mai toți cei care au avut de-a face cu Microsoft, de la Bruxelles la Washington, de la Președinți de state la CSM, cu frica de moarte în suflet și speranță de adevăr și dreptate în Dumnezeu. 

Koveși este Dumnezeul MICROSOFT !

Adevărul și Dreptatea sunt moarte ! 


Sunt din ce în ce mai mulți cei care se plîng  de crimele comise de Microsoft și complicii acesteia începînd din anul 2000 pînă în prezent, și de protectorii și beneficiarii acestor crime abominabile în frunte cu Koveși, Maior, Coldea, Tăriceanu, Vlădescu, Ghiță, Gates, Ballmer, Smith, Barroso, Hellstrom, Kessler.

BILL GATES ÎNGERUL PĂZITOR

 

BILL GATES CU PRUNCUL

 

ADEVĂRUL EXISTĂ ÎN DETALII … ȘI DUMNEZEU DE ASEMENEA !

Adevărul este exhaustiv cunoscut, probat și făcut public începînd de la Gabriel Sandu pînă la Cristian Sima, de la Mihaiela Moraru Iorga pînă la Daniel Dragomir, de la noi pînă la Comisia UE și FBI-FCPA, de la Nicoleta Savin pînă la Alessandro Buttice … dar Koveși și grupul infracțional din care face parte și pe care acum îl conduce sunt mult mai tari decît orice probe sau adevăr oricît de evident și reușesc să depășească cu ’dezinvoltură’ asasină orice ce limită a ridicolului oricît de profund ar fi acesta.

În Afacerea Microsoft multe și neașteptate s-au tot întîmplat pe parcursul anului 2017, fără nici un efect altul decît acela de a constata cele de mai sus înșirate și de a contempla dimensiunea infinită a ridicolului în care cei menționați se pot complace.

MIHAIELA MORARU IORGA DĂ MADATE CU ZECILE ÎN MICROSOFT

Mihaiela Moraru Iorga, după zece ani de investigat Microsoft în echipă mixtă cu SRI, beneficiarul principal al crimelor, este prigonită și dorită în pușcărie de Laura Codruța Koveși și de către cei de a căror ordine a ascultat conform legilor ’secrete’ impuse ’de jure’ pînă în 2016. Cînd aceștia au încercat să continue ’de facto’ să își impună interesele înafara legii, au fost refuzați de Moraru și astfel aceasta a devenit ’infractoare’ alături de cei pe care a refuzat să îi execute ilegal la comandă (ex. Gabriel Sandu). Se încearcă reducerea la tăcere a acestei procuroare ’trădătoare’. Nu vor reuși.

Gabriel Sandu își recunoaște toate crimele dar dorește tratament egal cu cei care au inițiat și operat ’sistemul’ începînd din anul 2000 în frunte cu Microsoft, Năstase, Nica, Tăriceanu, Vlădescu, etc., drept care este trimis în judecată a doua oară pentru aceleași fapte în încercarea disperată de a i se se închide gura. Nu au reușit … încă.

Daniel Dragomir vine cu documente și informații care probează cu minuțiozitate aritmetică mecanismele folosite de SRI (Maior, Coldea, Dumbravă) – DNA (Laura Codruța Koveși, Marius Iacob, Claudiu Dumitrescu) pentru a îi proteja pe Microsoft și pentru a beneficia de jaful și tîlhăria comise de către Microsoft și complicii acestora.

Canalele politice, juridice, economice și media sunt prezentate cu lux de amănunte și astfel aflăm că ziarista Nicoleta (Niculina) Savin avea cîteva mandate de urmărire de tip anti terorist în Afacerea Microsoft.

NICOLETA SAVIN IA ȘI EA MANDATE

Nicoleta Savin nu a făcut în Afacerea Microsoft decît să ia la cunoștință o situație aberantă și deosebit de evidentă astfel exhaustiv probată judiciar, pe care a adus-o la cunoștina publicului și a celor implicați, care aveau obligația legală de a se sesiza pentru a corecta situația pezentată în baza documentelor legale.

De sesizat, s-au sesizat că Nicoleta Savin continuă să facă ce știe ea mai bine și anume să spună adevărul indiferent că este vorba despre înalți funcționari ai Comisiei UE (ex. Jonathan Scheele) sau/și Microsoft. Ori aceste adevăruri duc atît de sus în organizațiile Comisiei UE, Microsoft și alte entități, încît asta le mai lipsea … să vorbească și Savin.

PREVIZIUNI PENTRU ANUL 2018

Mihaiela Moraru Iorga nu se duce la pușcărie, iese la pensie și își scrie memoriile

Gabriel Sandu iese din pușcărie, nu scrie nimic și pleacă în munți

Daniel Dragomir rămîne în libertate și continuă seria dezvăluirilor

Laura Codruța Koveși este promovată ambasadoare la Vatican și scrie psalmi

Nicoleta Savin află cîte mandate a avut și scrie o carte pentru premiul Pulitzer

 

LA MULȚI ANI !

 

P.S. MICROSOFT rămîne veșnic sănătos, bogat, fericit și absolut imun și inuman

KOVEȘI – GATES ÎNGERII PĂZITORI

 

gates_kovesi