DE CRĂCIUN „LISTA NEAGRĂ” MICROSOFT … publicată de Daniel Dragomir 

KOVEȘI ȘI MISTERELE MICROSOFT  


SĂ NU UIȚI KOVEȘI… MANDATELE … ȘI MITA 

“Doamna procuror (Mihaiela Moraru) Iorga să-și aducă aminte până n-o arestează DNA!” Daniel Dragomir

MITURILE „SECURITĂȚII NAȚIONALE” MODERNE ȘI CONTEMPORANE

Prima dată au fost BURGHEZO-MOȘIERII, în 1989 au apărut „TERORIȘTII” care s-au apucat să tragă din toate pozițiile în „emanații” revoluției … emanații au rezistat eroic, dar au apărut marii corupți și criminali cibernetici, așa că noii e_manați s-au aliat strategic cu Microsoft să lupte împreună împotriva dușmanilor poporului și a tuturor teroriștilor-corupți sub deviza internaționalistă:

Luptători împotriva terorismului și a corupției internaționale UNIȚI-VĂ !

Și uite așa s-au unit Maior, Coldea, Koveși, Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith, Manuel Barroso, Alessandro Buttice, Giovanni Kessler împotriva teroristelor-corupte și extrem de periculoase Mihaiela Moraru Iorga și Nicoleta Savin sub deviza „Shoot the women first” (lichidați prima dată femeile)


MICROSOFT – O BANDĂ DE TERORIȘTI-CORUPȚI !

NICOLETA SAVIN prezentînd cărțle de investigații jurnalistice „MICROSOFT ÎNGERUL PĂZITOR” publicate de Dan Coste in anul 2010.

 

MICROSOFT

 

Stimatele mele teroriste-corupte și foarte periculoase

Adevărul despre Microsoft era probat și făcut public cu mult înainte ca DNA să deschidă Dosarul Microsoft 488/P/2010 în urma plîngerilor făcute pe 2 Decembrie 2010 de FTS – Fujitsu Technology Solutions (nu de FSC – Fujitsu Siemens Computers care nu mai exista din 1 Aprilie 2009).

Cînd Dan Coste publica cărțile care expuneau în fapt situația curentă referitoare la Microsoft, astfel confirmată de Gabriel Sandu și alți infractori care au participat la comiterea infracțiunilor de care acum se miră toată lumea, aceștia au înțeles că trebuie să își amplifice și diversifice infracțiunile sub protecția grupului infracțional Maior, Coldea, Ghiță, Koveși …

Afacerea Microsoft – O problemă simplă… de neînțeles

DNA îi anchetează printre mulți alții pe Tăriceanu, Vlădescu, Ghiță, Hotăran și Artopolescu, în mai multe dosare referitor la Microsoft, Siemens, Fujitsu, EADS și alte multe fraude și dă mandate, pe securitate națională în cadrul luptei împotriva terorismului-corupției, la tot cartierul.

În lista de ’mandate’ nu apar niște ’nume’ de referință: Sebastian Ghiță și Ovidiu Artopolescu.

Dar în schimb apare numele jurnalistei Nicoleta Savin, care a facut public cazul începînd din anul 2010 pînă în prezent. Se pare că această ziaristă este mult mai periculoasă pentru securitatea și interesul național decît Ghiță și Artopolescu care au devalizat sute de milioane de euro și au distrus sistematic domeniul IT, „făcînd numai bine” pentru țară împreună cu Maior, Coldea și Koveși prin podgorii și alte case conspirative.

Conform denunțului făcut de Gabriel Sandu, Laura Codurța Koveși îi protejează pe aceștia în frunte cu unul dintre ’tartorii’ principali, Călin Popescu Tăriceanu care urlă ca din gură de șarpe că își vrea democrația înapoi virgină după ce a violat-o non stop ani de zile.

Mihaiela Moraru Iorga este obligată de ’cîmpul tactic’ să manipuleze mai multe dosare astfel încît faptele dovedite a fi fost comise de Tăriceanu să poată fi prescrise (21/P/2006). Acestea sunt prescrise. Tăriceanu e albit și scrobit de Koveși via Moraru.

Acum Tăriceanu explică că dacă nu era el Prim Ministru din 2004, Romînia nu intra în Uniunea Europeană. Probabil că doar el știa și putea să îi dea mită lui Manuel Durao Barroso din banii jefuiți împreună cu Bill Gates, pe care urma să îl și decoreze pentru privilegiul de a tîlhări și manipula împreună și foarte democratic un popor mereu ’naiv’.

Conform Elenei Udrea manipularea a fost făcută astfel încît dosarul de corupție al secolului ’Scandalul Microsoft’ să fie doar un pretext pentru manipulări politico-economice comise de Laura Codruța Koveși, nicidecum o anchetă serioasă și competentă. Ea își aduce aminte cu nostalgie romantică de tot felul de bilețele roz și astfel îi crește admirația față de acest bărbat de stat curajos și mîndru prezentator de ciorapi la Adesgo.

Gabriel Sandu explică pe larg că Microsoft și servitorii acestuia se bucură de imunitate absolută, indiferent de gravitatea faptelor acestora, astfel garantată de Koveși si aplicată de Moraru, pînă cînd Koveși îi ia dosarul Microsoft și ulterior îi confiscă toate dosarele și trece la represalii dintre cele mai murdare și violente.

Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești

Acum Tăriceanu, posesor de prescriere a faptelor, face albie de porci pe toată lumea în frunte cu Koveși, care tace și nu prea mai face, că și așa a făcut suficient dezastru.

Gabriel Sandu moare, deocamdată de invidie, în pușcărie cînd se gîndește că ’greii’ Microsoft huzuresc pe munca lui de infractor amator și rîd de el împreună cu Koveși.

Elena Udrea așteaptă înfrigurată, sub blănurile de vulpe polară, să se ducă Koveși la Târgșor în locul ei… poate se duc împreună să nu existe din nou invidie.

Mihaela Moraru Iorga încearcă să facă slalom printre capcanele pe care i le întind foștii ei colegi ca să îi distrugă definitiv viața. Este foarte posibil să se termine exact invers.

Daniel Dragomir o sfătuiește să nu uite, de parcă ar mai putea să uite că o viață întreagă a servit ’la ordin’ un sistem criminal, și cînd ordinul de servitute totală față de SRI a fost revocat, a ajuns pe drumuri pentru că nu a mai vrut să servească patria împotriva legii… nu că pînă atunci era vreo lege pe care SRI se sinchisea să o respecte.

Mandatele nu le cerea Moraru, ea doar le semna, de cerut le cereau beneficiarii banilor jefuiți împreună cu Microsoft și alții … în numele binelui pentru țară..

Toate bune și frumoase da’ cu Nicoleta Savin ce-ați avut ?

Printre nume grele, oameni ’mari’, milionari și alte lighioane apare pe mai multe mandate de ascultat, fotografiat, filmat în casă și ambiental și oriunde și oricînd și numele lui Nicoleta Savin.

Pe unii îi urmărești să le furi afacerile, pe alții să știi cît au furat să le iei ’parte’ din ciordeală, pe alții că nu îți place de ei dar îți place de nevestele sau/și ficele lor, dar de ce trebuie să cheltui o căruță de bani să o urmărești pe Nicoleta Savin în dosarul Microsoft.

Blestemul Microsoft lovește pe toată lumea, indiferent dacă ai sclavagit la Microsoft și ai furat cu ei (Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu, etc,) sau dacă dimpotrivă te-ai opus crimelor flagrante pe care aceștia le comit în absolută impunitate (Nicoleta Savin).

Blestemul Microsoft a atins-o și pe Nicol, care doar a vorbit despre caz și a devenit ’persona non grata’. Ce să ne mai mirăm de ce pățesc cei care chiar au avut legături apropiate cu subiectul, cum sunt Mihaela Moraru Iorga, Gabriel Sandu, și cu stimă subsemnatul. Microsoft nu glumește și nu are nici un scrupul.

Microsoft distruge vieți, extermină companii și ucide. Ucide în cel mai literar sens al cuvîntului. Microsoft nu confruntă niciodată frontal problemele pe care le vrea rezolvate.

Microsoft folosește entități interpuse pentru a își putea lichida țintele. Ori în România mercurialul pentru “transformari tehnice cauzatoare de accidente grave” și alte eufemisme pentru asasinat la comandă, este extrem de competitiv.

Microsoft dorește sincer să terorizeze pe toată lumea: competiția, polițiști, procurori, ofițeri, judecători și nu în ultimul rînd ziariștii ’incomozi’.

După cîte se vede nu le prea iese … Nicoleta Savin nu o să se sperie, Gabriel Sandu varsă toată troaca cu lături în care se scaldă Koveși și Mihaiela Moraru Iorga nu uită… și nici nu va ierta … nici noi !

Toate H.G.-urile de mai sus sunt absolut ilegale. Ele au fost făcute pentru plata în anul 2009, a unor produse și servicii nelivrate în perioada 2004-2009, fiind întocmite pe baza datelor furnizate de Microsoft prin domnii Sorin Eftene, Florin Pletea, Călin Tatomir și a echipei Microsoft, care cunoșteau clar că prin FSC România si FSC Austria (prin Malinovski, Horak, Claudiu Florică, Dragoș Nicolaescu, Diana Comănici) au încercat să fure de la statul român de suma de 57.000.000 $ prin HG-uri ilegale redactate de avocatul Doru Boștină, întocmite  de Cezar Armeanu și aprobate de ministrul Karoly Borbély, bugetate de Varujan Vosganian, și semnate și aprobate de Călin Popescu Tăriceanu.

Acest furt grosolan a fost cercetat de DNA, însă făptuitorii mai sus menționați au fost favorizați prin necorelarea cu Dosarul 187/2013, prin prescrierea faptelor din Dosarul 21/P/2006, și prin mușamalizarea Dosarului 448/P/2011.

 

http://www.corectnews.com/social/bomba-bombelor-senza-ionalul-denun-f-cut-azi-de-gabriel-sandu

 

 

„Daca eu as fi fost astazi seful opozitiei, alta ar fi fost Romania! Tocmai pentru ca si Coldea si Kovesi si acolitii lor stiau ca pe mine nu ma pot ingenunchea ca pe Johannis si Dragnea”, a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

„Deci, in plina campanie prezidentiala din 2014, au fost ascultate cu mandat 80 de persoane sub pretextul Microsoft, inalti demnitari, ministri si fosti ministri, parlamentari, oameni de afaceri si jurnalisti de top. Tot ce s-a intamplat in urma acestei ample actiuni prezentate de Kovesi ca cel mai mare dosar de coruptie din istorie, a fost arestarea DOAR a lui DORIN COCOS si a celor trei care aveau legatura cu el. Unde sunt restul de pana la 80??? Ce s-a intamplat cu acuzatiile cutremuratoare lansate de sefa DNA la momentul debutului acestui scandal, ramas doar la nivelul unui singur dosar penal, al lui Dorin Cocos?

 

https://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-anunta-apocalipsa-pentru-laura-codruta-kovesi-si-lanseaza-alt-atac-la-adresa-lui-traian-basescu–vremea-in-care-va-da-socoteala-e-aproape_1239339.html

„Dupa 11 ani de la “biletelul roz”, azi ii dau dreptate lui Tariceanu si ii apreciez pozitia curajoasa, constanta si argumentata in favoarea reinstaurarii democratiei si impotriva abuzurilor pe care le comit in Romania, reprezentatii puterii oculte a serviciilor secrete si a justitiei de tip “camp tactic”.

Viata nu inceteaza sa ne ofere sansa de a invata din greselile trecutului…”, a scris Elena Udrea pe Facebook, semn că relațiile dintre ea și Băsescu sunt rupte.

https://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-ii-da-lovitura-de-gra-ie-lui-traian-basescu-mutare-nea-teptata-dupa-11-ani-
de-la-bile_1239264.html

 

UPDATE Doamna procuror Iorga să-și aducă aminte până n-o arestează DNA !

http://romanialibera.ro/politica/live-cati-oameni-politici-si-jurnalisti-au-fost-ascultati-de-securitatea-20-702290

“Vad anumiti vorbitori care cred ca politica si Romania a inceput odata cu ei, adica cu un an in urma. Puteti sa tineti cont de un lucru: ca Romania nu ar fi fost in UE daca in 2004 nu as fi devenit prim-ministru. Aderarea Romaniei la UE a avut loc si cu eforturile noastre, asa ca lasati-o mai moale cu lectiile de istorie si politica. Nu accept lectii de genul de la dumneavoastra care aveti pregatire politica precara.”, a declarat șeful Senatului.”

 

https://www.stiripesurse.ro/calin-popescu-tariceanu-atac-furibund-la-adresa-opozi-iei-lasa-i-o-mai-moale-cu-lec-iile-de-istorie_1239015.html

Aceasta este dovada în plus a ceea ce am spus în plus despre existența statului paralel. Sunt foarte interesat să văd baza legală în care s-au făcut interceptările, pentru că acestea nu se făceau de procuratură și probabil au fost făcute de alte insituții. Aceste instituții aveau dreptul să facă parte din procedura judiciară? De desfășurarea procedurilor judiciare? Din câte știu nu. Conform legislației în vigoare, trebuie să vă aduc la cunoștință că nu am fost informat, cu toate că exista obligativitatea celor care au dispus aceste măsuri să mă informeze”, a spus Tăriceanu.

 

„Atâta vreme cât un președinte se sprijină în continuare pe instituțiile de forță și nu-i pasă de încălcarea grosolonă a drepturilor și libertăților cetățenești, înseamnă că este o marionetă, care este folosită de către cei care au creat această ordine strâmbă și vor să o mențină. (…) Aceasta este realitatea crudă și neplăcută. (…) El face aceeași greșeală pe care a făcut-o predecesorul său, Traian Băsescu, de a folosi aceste forțe represive ale statului pentru a tranșa lupta politică, de a-și elimina adversarii și o face amplu și  grosolan. A preluat aceleași metehne de la Băsescu, mai puțin calitățile lui.”, a adăugat Tăriceanu.

Informațiile apar făcute publice de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Este vorba cel mai probabil de interceptări făcute în dosarele Microsoft.

https://www.stiripesurse.ro/tariceanu-a-luat-foc-dupa-ce-a-fost-interceptat-de-dna-atac-virulent-la-adresa-lui-iohannis-o-mar_1239258.html