MAIOR CEL PRIVAT și KOVEȘI CEA PRIVATĂ  

Koveși e Procuror și nu vine la Parlament (cu silă) … stă Privată 

Maior vine la Parlament („cu plăcere”) și nu spune nimic … că e Privat 

Dar spune Guccifer … cît de prost e Maior, prieten cu Oprea, Ghiță, Koveși și alții cu care are multe să-și comunice …

… pe cele trei emailuri private …

… că așa e Maior privat … un fel de cucuveuacuochelari … și emailuri fără număr …

Marcel Lehel (Guccifer): „Nu pot să spun. Puteți interpela poliția americană (FBI), care are acces la aceste date (furnizate de incompetența/prostia crasă a lui Maior). 

Liviu Pleşoianu: Din punctul meu de vedere este de o gravitate maximă că nu răspundeţi la aceste întrebări şi pentru faptul că eraţi atunci directorul SRI şi pentru faptul că sunteţi acum într-o funcţie publică, plătită din banii românilor. (…) 

Nu mai aveţi căderea de a avea funcţia pe care o deţineţi în momentul de faţă.
 

MAIOR NU A AVUT NICIODATĂ NICI O CĂDERE … 


… A AVUT DOAR FUNCȚII PRIMITE PE TAVĂ …

… LA PACHET (PARCHET – DNA) CU (FOARTE) MULȚI BANI DIN JAF ȘI TÎLHĂRIE EXECUTATE ÎN ASOCIERE CU MICROSOFT – COMISIA UE ȘI ALȚII.

MAIOR – MICROSOFT – MARCEL LEHEL (GUCCIFER)

– Ce politicieni români au fost țintele dumneavoastră?

– „Nu pot să spun. Puteți interpela poliția americană, care are acces la aceste date”.– Ce ați descoperit scandalos în conversațiile lor?

 – „Documente din contul lui George Maior (350 MB), care nu ar fi trebuit să fie acolo: planurile cadastrale ale vilelor lac, documente/rechizitorii/expertize din Dosarul Flota, schemele de inteligence pe care Maior le-a implementat în Libia, cu sprijinul englezilor, care-l supervizau. Diplomați. Asta după asasinarea lui Gadaffi”.

 

SE CONFIRMĂ PROSTIA (CRASĂ) MAIOR – KOVEȘI …

Politia americana (FBI) a identificat și confirmat faptul ca mailurile accesate ilegal de Marcel Lehel sunt autentice, drept care cele referitorare la Hillary Clinton au fost folosite de Donald Trump in campania electorala impotriva acesteia, in timp ce James Comey a ezitat (intenționat ?) referitor la gravitatea acestora astfel încît în prezent Hillary Clinton il acuza ca a participat la pierderea alegerilor de catre democrati in timp ce Donald Trump il acuza de incompetenta si lașitate.

CONCLUZIE – Emailurile „private” ale Monștrilor Sacri: George Maior, Codruța Koveși, Hillary Clinton și alții … au fost făcute publice !…

… adio privată ! … urmează WCul turcesc ?!…

MAIOR – KOVEȘI LA PUȘCĂRIE !

 

http://www.stiripesurse.ro/ce-s-a-aflat-din-e-mailul-lui-george-maior-hackerul-guccifer-a-vorbit-la-antena-3_1201671.html

articol mai vechi

articol mai nou