DUMNEZEI – GOLANI SI BESTII (Rutiera, DNA, etc.) !… 

… și Microsoft-Vlădescu-Coldea-Opriș-Zamfir-Maior-Koveși-Ghiță 

De ce n-avem un “Comey guy”, se întreabă retoric firește, în cadrul unei foarte inspirate și profesional documentate analize care merită citite, jurnalista Sorina Matei. 

Aceasta face o analiză comparativă între “persoana” Comey, o adevărată instituție americană, și mai toate instituțiile “de forță” de la noi și Dumnezeii care le populează pe mai toate palierele și termină cu simbolul absolut al societății în care trăim: cucuveauamov și proprietarii alternativi ai acesteia. 

CONCLUZIA analizei este că animale de pradă de tipul cucuvelei, mare amatoare de șoricei și șobolani, cînd dau de lumină (respectiv cînd se dau în gît unii pe alții) devin șobolani și șoareci care se ascund care pe unde apucă. 

De ce nu avem și noi un tip (guy) de calibrul profesional și moral a lui Comey … 

KOVEȘI v. COMEY

„Este important dialogul şi să arătăm ţării că nu sunt chestiuni care trebuie ascunse sau că cineva are ceva de ascuns. Împreună cu colegii jurişti analizăm chestiunile acestea de procedură pentru a putea găsi o soluţie ca cei invitaţi să vină (Laura Codruța Koveși)”, a explicat Fifor.  

„Presa favorabilă lui Trump îl acuză pe Comey că este un leaker, că a scurs intenţionat memourile în presă, aşa cum a şi recunoscut şeful FBI, după ce l-au trezit noaptea tweeturile lui Trump în care-l acuza de minciună şi vorbea de înregistrări. Comey a şi spus că a făcut-o să se protejeze, ca să amplifice o anchetă şi pentru că, nu în ultimul rând, în faţa publicului pe care l-a servit are obligaţia superioară de a spune adevărul.” Sorina Matei 

Raspunsul este simplu: pentru că nu știm ce să vrem ! 

LA RUTIERĂ CA LA DNA … 

A înțeles cineva în România, că Poliția Rutieră există pentru a garanta fluiditatea traficului, respectiv pentru a se asigura că cetățenii pot circula nestingherit și în sigurață cu mașina pe drumurile publice și nu pentru a opri mașini în trafic fără just temei … pentru controale de rutină ?… sau pentru a escorta generali închipuiți și amante de neînchipuit, acțiuni care se termină cu sînge, morți, arestări și demiteri. 

A înțeles cineva în România, că DNA există pentru a garanta aplicare Legii și protecția Constituției și a Drepturilor Fundamentale și nu pentru a bea must în podgorie și a complota împotriva ordinii publice și a statului de drept cu infractori deosebit de periculoși asociați cu Microsoft … cu sau fără cucuvele … pe ritmuri de manele …

BESTIILE DE LA RUTIERĂ v. GOLANUL BOUREANU

Bestiile de Rutieră nu aveau dreptul prin lege să oprească mașina lui Boureanu, care avea chiar și centura de siguranță pusă, ca să constate că nu au ce constata după ce și-au bătut joc de timpul și plăcerea etilică de care se bucurau absolut legal pasagerii vehicolului.

Bourenu a plătit bani ca să bea și să se simtă bine alături de prietena sa, și a plătit sofer ca să respecte legea! de ce e Golan, dacă Bestiile de la Rutieră aveau chef de amuzament, și de luat la bătaie cetățeni inofensivi după ce îi provoacă după cel mai primitiv scenariu cu milițieni din anii ’50 …

Știau a cui era mașina și puteau (aveau obligația legală) să întocmească un proces verbal de constatare a ultrajului și să îi trimită o mega amendă acasă … nu să îi pună pe colegii lor să îl oprească din nou ilegal și să pună mîna pe portieră ca să îl scoată cu forța din mașină… niște brute și niște gangsteri lași și criminali.

Am citit mai tot ce s-a scris pe tema Boureanu, mai cu seamă că îl cunosc destul de bine și pot să vă spun că nu corespunde cu profilul pe care presa îl promovează … dar asta este altă istorie.

Nu am văzut nicăieri pomenit faptul că Poliția Rutieră nu are dreptul să oprească mașini în trafic dacă nu au ordin de acțiune pe care au obligația să îl prezinte la cerere, nu au constatat o iregularitate (ex. Depasirea vitezei legale) sau nu au mandat pentru oprirea și percheziționarea mașinii.

Asta a invocat Boureanu Golanu cînd a fost oprit ILEGAL prima dată de către agenții dornici să își arate mușchii, ghiulurile, telefoanele și directele de dreapta.

Carmen Dan ne spune referitor la cazul Boureanu că “voi apăra mereu polițiștii care sunt pe stradă” … indiferent de ce ilegalitîți comit.

 

BESTIILE DE LA DNA v. DUMNEZEU DIN CERURI

De la Rutieră mai scapi cu niște pumni și picioare și niscai zile de bulău pe degeaba, dar de la DNA nu scapi pînă nu îți iau absolut tot și te bagă și la pușcărie pe viață dacă nu îți convine și nu spui merci frumos la doamna Koveși = Justitia Mare … după modelul Sorin Ovidiu Vîntu … folosit la tot cartierul.

Cu Rutiera de mai filmezi dar la DNA nu ai voie cu telefonul, doar pe la petreceri și asta dacă ai echipament adecvat cumpărat de Ghiță din banii jefuiți și tîlhăriți în asociere cu Microsoft – Maior – Coldea – Koveși … etc.

Koveși ne spune că va apăra mereu procurorii indiferent de ce ilegalități comit (Portocală) și cu atît mai mult dacă le comit la ordinul său … altfel nici nu prea au cum și de ce …

Stimată Doamnă Matei, care Jim Comey ?… și cum să joace Jim Comey basket cu Obama … cînd are coș de basket acasă … și tot aia e dacă joacă singur sau cu Obama … mai puțin că nu îl și face de rîs pe Obama …

Nu ca la partidele de tenis la care Maior cîștiga întodeauna, că nu er animeni nebun să joace mai bine … nici Pescariu cărătorul de genți cu bani pentru sondajele de Prim Ministru și viitor Președinte făcute pentru Maior pe banii din jaful Microsoft.

 

http://evz.ro/boureanu-golanul-bestiile-rutiera.html

http://sorinamatei.ro/de-ce-n-avem-un-comey-guy/

http://www.stiripesurse.ro/carmen-dan-primele-declara-ii-in-cazul-boureanu-este-important-sa-re-inem-lucrul-acesta_1201936.html

articol mai vechi

articol mai nou