“Resping categoric tentativele populiste recente de a pune în opoziție investițiile străine față de capitalul românesc, companiile multinaționalele față de IMM-urile românești. Așa ceva este o mare eroare.” Klaus Iohannis 

Dar tentativele monnopoliste și teroriste ale Microsoft – SRI – MAI – DNA le susțineți și protejați ? …

… sau nu ați fost încă informat … … cum nu a fost nici Băsescu (SRI-MAI-DNA) timp de un deceniu … deși i(le)-am prezentat începînd din 2006 mai multe memorii pe această temă … 

TERORISM MICROSOFT & ASOCIAȚII 

TOATĂ LUMEA RÎDE, CÎNTĂ ȘI … ASASINEAZĂ  

Stimată Domană Procuror Șef DNA 

MIHAELA MORARU IORGA 

După cum puteți constata, toată lumea bună (autorizată), și e din ce în ce mai multă lume despre care aflăm cu fără uimire, rîdea pe la mese și chermeze politico – judiciar – afaceriste (cu mită Microsoft), cînta la Chilia în Port versiunea Justiția Mare și cînd nu se amenințau reciproc la mese în Cotroceni incercau mai mult sau mai puțin eficient să se asasasineze reciproc. 

Sunteți victima disciplinată a comenzilor contradictorii pe care le primiți și a demenței ucigașe de care dau dovadă cei care vă controlează destinul….

… și vă folosesc pentru a distruge destine și pentru a tortura și asasina oameni fără nici o vină alta decît aceea de a fi muncit cinstit și de a fi respectat legea. 

Continuăm să încercăm să facem tot ce putem a vă proteja, și avem convingerea că vom reuși …

… ne pare doar rău că nu am acționat cu ani în urmă … dar nu am putut crede că există oameni care pot ajunge să ucidă rîzînd, chefuind și cîntînd de bucurie (Koveși – Coldea – Maior – Ghiță – Vlădescu …). 

Nu am știut că respectînd legea și bunul simț vom fi transformați în criminali periculoși și că “interesul național”, definit de o bandă de infractori, va fi să fim exterminați prin orice mijloace și în primul rînd de DNA, ca să facă Koveți-Coldea-Maior-Ghiță-Vlădescu ”bine țării”…. și Microsoft & Asociații

DESPRE MOARTE … SINGURA CERTITUDINE ÎN VIATĂ

… și MICROSOFT CEA MAI MARE INCERTITUDINE ….

DNA Procurori sunt asasinați de infractori periculoși cu metode extrem de dureroase dar “sofisticate”, otrăvire cu metale moi (Luminița Șega), presiuni psihologice (Cristian Panait) … sunt amenințați și terorizați direct sau „subtil” de asociații infractorilor (Ovidiu Artopolescu – Sebastian Ghiță – Sebastian Vlădescu…).

DNA nu stie să omoare decît cu mijloace primitive demne de evul mediu.

Adamescu, fără de picioare se scaldă în propriile fecale pînă moare, alții sănătoși așa ca Alin Cocoș, sunt băgați în celule cu violatori ca să vorbească sau/și să tacă în declarațiile despre plimbătorii de mite Microsoft în folosul Coldea – Maior, femei care au deranjat-o pe Koveși sunt aruncate în închisoare cu mult înainte să fie condamnate.

DNA folosește tortura psihologică (Vartic), de multe ori gratuită, doar să satisfacă plăcerile morbide ale unor dezaxați cum sunt Koveși – Coldea – Maior – Ghiță și alții ca ei.

DNA – SRI atacă familiile celor care nu execută ordinele organizației teroriste, și folosesc cîmpul tactic pentru a distruge vieți, familii, destine cu scopul de a prelua afaceri pentru îmbogățtirea personală a membrilor organizației în numele interesului national și al binelui țării … și al Microsoft & Asociații.

Englezii refuză extrădarea copiilor victimelor asasinate în pușcăriile din România, în timp ce din ce în ce mai mulți oameni vor să fugă din țară în frunte cu fostele dvs. colege.

De frica morții, torturii și a siguranței familiilor lor, mari și curajoși infractori, cum este Ghiță, fug din țară și încep să își prezinte asociații în adevărata lor lumină (întuneric) și să își șantajeze tovarășii (Koveși – Coldea – Maior).

Sunteți obligată, în deplină cunoștință de cauză, să continuați abuzurile extreme comise împotriva noastră de Microsoft & Asociații, în condițiile în care adevărul este cunoscut și exhaustiv probat.

Vă compătimim sincer și vă dorim multă putere și sănătate pentru a putea rezista presiunilor la care sunteți supusă de criminalii care vă controlează, și care se vor amplifica exponențial pe măsură ce timpul trece și noi și alții refuzăm să murim.

Vom reveni ….

articol mai vechi

articol mai nou