OCULTUL LUI ADRIAN NASTASE – MICROSOFT 

„Am avut convingerea că au fost implicate forţele oculte în condamnarea SRI.

Sper şi înclin să cred că George Maior nu a fost implicat.”  

MICROSOFT – ADRIAN NASTASE – GEORGE MAIOR – DAN NICA – CALIN POPESCU TARICEANU – SEBASTAIN VLADESCU – SEBASTIAN GHITA 

ÎN ATENȚIA DOAMNEI PROCUROR ȘEF SERVICIU MIHAELA MORARU IORGA

Năstase se simte nedreptățit și ocultat, dar are încredere în George Maior și Călin Popescu Tăriceanu tovarășii săi în construirea Ecosistemului Microsoft și în jefuirea a sute (mii) de milioane de euro în asociere cu George Soroș, Manuel Durao Barroso, Alessandro Buttice, Sorin Ovidiu Vîntu, Bill Gates … și mulți alți oculți …

Trimiteți Dosarul 85/P/2011 în judecată să îl lămuriți pe Năstase referitor la cine îl ocultează … din Seattle pînă în Tărtășești …

NASTASE_BARROSO

 

România e într-o bătălie cu reglări de conturi. O ţară fără lideri poate fi controlată uşor din exterior. E vina lui Traian Băsescu pentru că a creat acest sistem. Acum şi el cade în capcana acestui sistem. Călin Popescu Tăriceanu are dreptate. România rămâne izolată canibalizându-şi liderii politici. Lucrurile nu se vor opri în curând. E şi o lipsă de inteligenţă a liderilor. În afară de Călin Popescu Tăriceanu nu se implică nimeni”, a spus fostul premier în direct la România TV.

Şi asta nu e tot. Năstase îi critică şi pe cei de la PSD pentru că nu şi-au asumat un ministru politic la Justiţie, pe Tudorel Toader. „Un Guvern are datoria să îşi construiască şi politica pe Justiţie nu să transfere această sarcină unei persoane, să o externalizeze unui ministru.”, a tunat Năstase.

„Am avut convingerea că au fost implicate forţele oculte în condamnarea SRI. Sper şi înclin să cred că George Maior nu a fost implicat. Mesajul a ajuns unde trebuie de la nivelul doi-trei şi s-a luat decizia în consecinţă.

Din biroul şefei ICCJ a ieşit Florian Coldea înainte de condamnarea mea. Poate fi doar o coincidenţă, dar nu cred. Băsescu spunea că au fost condamnări exemplare prin aceste sacrificii rituale. El a dat semnalul prin sacrificii ritualice. Eu am fost de 200 de ori la audieri la Înalta Curte. Dacă vorbeşte de hărţuire Băsescu, la mine ce a fost? Un fost premier audiat în atâtea rânduri. Sper ca astfel de lucruri să înceteze. Destinul meu sau al altora a fost afectat. La mine nu contează doar condamnarea, dar şi pedeapsa complementară. Eu nu mai am cum să intru în jocul politic în următorii ani. A fost o decizie foarte bine construită”, a încheiat Năstase.

articol mai vechi

articol mai nou