În atenția Procuror Șef Serviciu DNA

MIHAELA MORARU IORGA – MICROSOFT

((Dosare 85/P/(2004 -2011) – 21/P/2006))


IRINA SOCOL – Mama CAPITOLINA SOCOL – Tatal SEBASTIAN SOCOL (prieten de la Moscova cu Ion Iliescu, a lucrat în petrol … la fel ca și Sebastian Ghiță … și Sebastian Vlădescu … și în software … se pare că așa se practică)

Adrian Năstase este excitat că poate, poate se află cum nu a cîștigat alegerile în 2004 … să îi întrebe pe Dan Nica, Ovidiu Artopolescu, Liviu Drăgan, Dragoș Stan și Irina Socol … + MICROSOFT …

Irina Socol s-a născut la data de 17 septembrie 1957, în Bucureşti, tatăl fiind Sebastian Socol, prezentat mai sus, şi mama, Capitolina Socol, de formaţie economistă. În 1981, Irina a absolvit Facultatea de Automatică, din Politehnica Bucureşti, formaţie pe care o are şi Constantin, fratele acesteia. Pînă în 1986, a lucrat ca programatoare la Centrul de Calcul al Ministerului Chimiei, unde activa şi tatăl ei. Curios că în 1986 se simte atrasă de ICI, unde va lucra, pînă în 1990, ca programatoare în subordinea lui Florin Gheorghe Filip, şef atelier din Direcţia Cercetare. Ca urmare a loviturii de stat antiromâneşti din decembrie 1989, Irina Socol se transferă, ca inginer de soft, la Ministerul Afacerilor Externe al României, unde a lucrat pînă în 1992!


GHEORGHE BORCAN,Matematician, cercetător principal(Text reprodus din „România Mare“,din 12 august 2005)

Explicaţie foto Dan Nica: Prin intermediul SC SIVECO ROMâNIA SA, Dan Nica a fraudat alegerile parlamentare şi prezidenţiale din noiembrie 2004.

CAPITOLINA

 

Firma SIVECO a pornit cu doi salariaţi, din care unul din ICI, anume co-fondatoarea Irina Socol, care este şi director general al firmei. Cel de-al doilea salariat este tatăl acesteia, inginerul petrolist Sebastian Socol.

Amîndoi, ca modeşti „colaboratori”, s-au instalat de la început în Clădirea B a ICI, care este ca şi adjudecată de mulţi ani. Deşi şi-au declarat sediul social într-un apartament din strada Răsăritului, Bucureşti, nu şi-au dezvoltat afacerea acolo, din motive lesne de înţeles.

Pe lîngă parazitarea din plin a resurselor ICI, de la bun început au utilizat ilegal şi în public, inclusiv pe Internet, ca sediu, adresa ICI, adică Bd. Mareşal Al. Averescu nr. 8-10, Sector 1, Bucureşti.

Este interesantă biografia acestei fiinţe superdotate, care a reuşit să îngenuncheze ICI şi să ne sfideze pe noi, cei batjocoriţi din ICI, şi – de ce nu? – să sfideze pe toţi cei cărora le plîng copiii de foame fără a putea să le-o astîmpere, rămînînd împietriţi de durere.

Irina Socol s-a născut la data de 17 septembrie 1957, în Bucureşti, tatăl fiind Sebastian Socol, prezentat mai sus, şi mama, Capitolina Socol, de formaţie economistă. În 1981, Irina a absolvit Facultatea de Automatică, din Politehnica Bucureşti, formaţie pe care o are şi Constantin, fratele acesteia.

Pînă în 1986, a lucrat ca programatoare la Centrul de Calcul al Ministerului Chimiei, unde activa şi tatăl ei.

Curios că în 1986 se simte atrasă de ICI, unde va lucra, pînă în 1990, ca programatoare în subordinea lui Florin Gheorghe Filip, şef atelier din Direcţia Cercetare.

Ca urmare a loviturii de stat antiromâneşti din decembrie 1989, Irina Socol se transferă, ca inginer de soft, la Ministerul Afacerilor Externe al României, unde a lucrat pînă în 1992!

Ciudat este faptul că, în 1991, face un stagiu de pregătire la SIVECO Elveţia.

Din 1992, este cofondatoare a firmei SIVECO România SA şi director general al acesteia.

În 1993, face un stagiu la Academia de Management din Niedersachse, Germania, şi începe din plin „colaborarea fructuoasă” cu ICI, fiind avantajată de faptul că cealaltă firmă de „rechini” internaţionali, ERNST & YOUNG, a trebuit să părăsească sediul ICI după deconspirarea în presă, de către subsemnatul, a tentativei de adjudecare frauduloasă a acestuia, în fapt prima tentativă de adjudecare, în complicitate cu Florin Gheorghe Filip, ajuns director general ICI, din 1991.

Firma ERNST & YOUNG este implicată în mari inginerii financiare în România, de unde au scos miliarde de dolari numai cîţiva oameni, doi prezenţi la înfiinţare; firma avea ca „înaintaş” tot un fost salariat ICI. Este vorba de ginerele fostului ministru de Interne, Alexandru Drăghici, pe nume Dan Vineşiu, fugar în Franţa, revenit în ICI imediat după lovitura de stat din decembrie 1989. Era însoţit de cetăţeanul francez Pierre Schlemberg, mandatat cu drepturi speciale de firma-mamă, cu adresa într-o căsuţă poştală din SUA. Această firmă, împreună cu cei 6, din care prezenţi la înfiinţare numai 2, aducea 10.000 de dolari, temelie a „puiului de cuc românizat” ERNST & YOUNG România SA (ulterior, numai SRL şi fără România, care la SIVECO a „prins”).

Dar „mama” – „căsuţa poştală”, a dorit pentru „puiul ei românizat” nici mai mult nici mai puţin decît sediul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică, lucru lesne de înţeles.

Cu institutul în rol de girant în penetraţia din România, şi ilegal pus la dispoziţia acestor „rechini”, de către mercenarul Florin Gheorghe Filip, „puiul românizat” s-a implicat şi a iniţiat mari inginerii financiare pe: Tarom-Otopeni, Rafo, UTB, APSA SA, Electrofar SA, Republica, Silcotub, Petrotub, Artrom, Fruleg SA etc., de pe urma cărora a scos miliarde de dolari din ţară.

Epilog:

1) Ţara moare şi este colonizată, fiind părăsită de către românce, care merg la „cules căpşuni” în Spania, la Istanbul, Cairo, Roma etc.

2) Mercenarul lui ERNST & YOUNG şi al lui SIVECO a ajuns vicepreşedinte al Academiei Române, pe unde a păstorit cîndva la nivel maxim şi Mihai Drăgănescu, care l-a şcolit pe Petre Roman cum se face revoluţia.

3) Cel care s-a opus la procesul de parazitare şi falimentare a ICI, precum şi la tentativele de desfiinţare şi de adjudecare frauduloasă a fost concediat abuziv de 3 ori din ICI:

* Perioada 28 ianuarie 1993 – 31 mai 1994, de către mercenarul Filip, după ce în presă am dejucat tentativa ERNST & YOUNG.

* Perioada 27 februarie 2003 – 23 noiembrie 2004, de către „europrofesoara” Doina Banciu şi specialista în textile şi pielărie Ileana Trandafir.

* Perioada care începe cu 23 decembrie 2003, tot de către „europrofesoara” Doina Banciu.

GHEORGHE BORCAN,

Matematician, cercetător principal

(Text reprodus din „România Mare“,

din 12 august 2005)

Explicaţie foto Dan Nica: Prin intermediul SC SIVECO ROMâNIA SA, Dan Nica a fraudat alegerile parlamentare şi prezidenţiale din noiembrie 2004.

http://www.ziartricolorul.ro/povestea-firmei-capusa-siveco/

articol mai vechi

articol mai nou