SCRISOARE PUBLICĂ 

În atenția domnului Gabriel Liiceanu,

Referitor la discursul ținut de dvs. în Parlamentul UE și la clarificările ulterioare publicate în data de 23 martie 2017 pe contributos.ro, doresc să vă auc la cunoștință următoarele :

Lumea nu este condusă de Adrian Năstase sau/și Călin Popescu Tăriceanu, și cu atît mai puțin de Liviu Dragnea.

Lumea este condusă, în conformitate cu politicile Evangheliste ale Microsoft, de către Goldman Sachs, prezentul angajator al fostului Președinte al Comisiei UE Manuel Durao Barroso (2004-2014).

George Soroș – Bill Gates – Manuel Durao Barroso, au reușit să deturneze politicile legitime ale SUA și UE, în beneficiul intereselor de grup, în contextul prăbușirii ’controlate’ a lagărului comunist și a golbalizării forțate a națiunilor stat.

Donald Trump încearcă să își ia statul înapoi din ’ghearele’ globalizării marca George Soroș – Bill Gates – Manuel Durao Barroso, acesta stabilind noi criterii de guvernare inclusiv pentru tări cum este și România.

 

Pentru o mai bună înțelegere vă recomand să citiți INNOCENCE ABROAD: THE NEW WORLD OF SPYLESS COUPS – Democracy dies in darkness – Washington Post  David Ignatius September 22, 1991

Politicile pe care Adrian Năstase a fost obligat să le urmeze, au fost stabilite de către George Soroș (Mihail Gorbaciov) împreună cu Silviu Brucan și Ion Iliescu, încă din anul 1987 (Grupul Trocadero).

George Soroș a venit în România cu primul avion civil în data de 5 ianuarie 1990, pentru a se asigura că lovitura de stat și crimele împotriva umanității vor fi prezentate drept o victorie a Revoluției pentru democrație, ceea ce s-a întîmplat pînă la redeschiderea dosarului Revoluția, pentru crime împotriva umanității.

Domnul Pleșu și dumneavoastră, împreună cu alți veritabili revoluționari ați fost promovați și împropietăriți (1990), pentru a vă asigura că nu vor exista derapaje de la politicile impuse de George Soroș și grupul din care acesta face parte (Microsoft – Goldman Sachs, etc.).

 

A urmat lupta pentru democrația originală (Soroș – Iliescu) dusă de mineri împotriva unor organizații fasciste (legionare), astfel înfierate de către domnul Pleșu, în ceea ce astăzi este dosarul Mineriada, crime împotriva umanității, comise de către revoluționarii profesioniși Emil ’Cico’ Dumitrescu, Alexandru Grumaz, și restul celor cunoscuți.

În continuarea politicilor și completarea instituțiilor democratice au apărut rînd pe rînd ziare libere (controlate de Sorin Ovidiu Vîntu și alții), multe ONGuri controlate de Geroge Soroș, și instituția Microsoft (1996), garantul infomatizării și promovării Romăniei drept un vîrf de lance în domeniul IT în Sud Estul Europei.

În anul 2000 cînd Adrian Năstase a venit la putere, acesta avea obligația să se conformeze cadrului general impus de politicile promovate de George Soroș – Microsoft – Goldman Sachs, lucru pe care l-a făcut în modul său personal, respectiv dacă tot trebuie să furăm pentru alții măcar să furăm și pentru noi.

 

Ați participat impreună cu domnul Pleșu și alți intelectuali la Conferințele Microsoft, începînd din anul 2005, cînd Microsoft era judecată în Europa pentru abuzuri deosebit de grave, în contextul în care abuzurile pe care le comitea în România (vezi Contractul 0115RO – 2004) erau de notorietate.

Ați contribuit, probabil în necunoștință de cauză, la protejarea și promovarea unor interese străine statul Român și partenerilor acestuia SUA și UE, promovate agresiv și foarte profitabil de George Soroș – Microsoft – Goldman Sachs.

Astăzi România, după dispariția exemplarului Sebastian Ghiță și a efectelor în lanț care vor continua pentru multă vreme, a devenit dintr-un caz extrem de corupție generalizată, o ciudățenie pe care nimeni nu o mai poate înțelege. Nici chiar dvs.

Am obligația, în calitate de cetățean Român, care lupt împotriva corupției începînd din anul 1990, să vă informez că toate cele de mai sus au fost posibile doar datorită protejării și promovării intereselor Ecosistemului Microsoft la care atît doamna Laura Codruța Koveși, în deplină cunștință de cauză încă din naul 2006, cît și dvs. personal, posibil în necunoștiță deplnă de cauză, ați contribuit.

Nu contest faptul că și Românii știu să corupă și să se lase corupți, dar doresc să vă informez că pînă nu înțelegeți politicile și metodele de corupție la cel mai înalt nivel atît din UE, cît și din SUA, și alte tări așa zise ’curate’, și nu luați poziție, nu puteți fi credibil în demersurile pe care le faceți. Am putea spune chiar dimpotrivă.

Vă solicit să ne comunicatți, în calitatea de cetățean (acum) avizat, ce părere sinceră aveți despre faptul că Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu sunt puși sub control judiciar, și despre faptul că Laura Codruța Koveși anchetează începînd din anul 2006 pînă în prezentul mereu continuu, infracțiuni evidente și exhaustiv probate, comise de Microsoft – Comisia UE și asociații acestora RSC – Medist – Asesoft – Teamnet, și beneficiarii SRI – MAI – Guvernul României.

Pentru o temeinică informare puteți accesa gratuit siteurile www.sanseegale.ro și www.coruptia.ro, publicate începînd din 17 Aprilie 2005, în aceiași perioadă în care dvs. participați la Conferințele Microsoft.

Dragoș Rișcanu                                   București 24 Martie 2017

P.S.

Summoned by Mr. Iliescu to save the Government from a ”fascist rebellion,” the miners joined other workers loyal to the governing National Salvation Front early this morning and ransacked the headquarters of the two main opposition parties, setting fires, breaking windows and carting off or destroying equipment and documents.

 

http://www.nytimes.com/1990/06/15/world/evolution-in-europe-romanian-miners-invade-bucharest.html

https://www.washingtonpost.com/archive/opinions/1991/09/22/innocence-abroad-the-new-world-of-spyless-coups/92bb989a-de6e-4bb8-99b9-462c76b59a16/?utm_term=.34bb9569fc43

http://www.contributors.ro/editorial/romania-actuala-in-o-mie-de-cuvinte/

articol mai vechi

articol mai nou