NOI SUNTEM STATUL … PALMĂ LATĂ BARBĂ COT … 

KOVEȘI (K2) GHIPSUL MICROSOFT ȘI ARDELENII … SOROȘ – PODESTA – GATES – BARROSO … 

Citesc cu interes articolele „Noi Suntem Statul”, publicate de Dan Andronic în EVZ, și apreciez atît curajul autorului, cît și informațiile pe care acesta le aduce în spațiul public, inclusiv modul în care acesta ’analizează’ cu tact și răbdare, datele și informațiile pe care le deține (mult mai bogate decît lasă să se înțeleagă) deși nu a fost în vizită la Ghiță în Serbia (ce neghiobie de informație), dar a fost în multe alte vizite (informație beton)…

Ce ne spune Dan Andronic (și ce nu ne spune) despre cuibușorul de nebunii K2 …

K2 CUIBUȘOR DE NEBUNII

Ca deobicei, la K2 se adunau în anul de grație 2014 ’Statul Suntem Noi’ )UN FEL DE Binom lărgit) undeva în jurul zilei de între 21 Septembrie (ziua lui Coldea) și 16 Noiembrie (ziua lui Maior – Ghiță e nascut pe 10 Noiembrie), cu o singură, dar importană remarcă – Koveși avea o mână în ghips pe care o atingea (mîngîia) Dragnea și cu care îl amenința pe Ghiță (sau în glumă sau/și în serios), respectiv doi infractori deosebit de periculoși … dar să analizăm …

 

CU GHIPS SAU FĂRĂ GHIPS … ÎN GLOBALIZARE

Facem abstracție de faptul că nu știm în ce condiții și-a rupt Koveși mîna (în accidentul din 2008 de ziua lui Coldea nu și-a rupt-o, dar era și mai tînără), și care mînă era ruptă (dreapta sau stînga), pentru a înțelege cine era cel mai calificat la nivel planetar să-i bage dumicații de protocol SRI în gură, vom face o scurtă evaluare a situației.

Avînd în vedere că alegerile prezidențiale au avut loc pe 2 Noiembrie 2014 și pe 16 Noiembrie 2014 este extrem de important de știut dacă chermeza avea loc înainte sau după alegeri. Se pare că era cam între tururi dar este posibil să fi fost înainte de primul tur. Nu vom analiza ambele variante nefiind relevant pentru această expunere.

 

A FI CU MICROSOFT SAU A NU FI CU MICROSOFT

10 iulie 2014 – Explodează Dosarul Microsoft, arma atomică a lui Koveși, pe care și-o ține și acum în/pe mînecă (că și-a scos de mult ghipsul).

25 August – Infractorul internațional Sebastian Ghiță îl plătește pe Podesta (Hillary Clinton – Bill Gates – Geroge Soroș) pentru servicii de lobbying pînă pe 24 Octombrie 2014, cu posibilitate de prelungire până pe 24 Noiembrie 2014 – Podesta Group primește de la firma ploieșteană, Federal Media Parner, 300.000 de dolari americani.

27 octombrie 2014 – Dorin Cocos e luat cu duba și dus la DNA, în timp ce Koveși se pregătea să își rupă mîna și să se ducă la chermeză, iar pe Udrea o luau toate transpirațiile cînd se gîndea la WCul turcesc… și la mitele Microsoft primite de Coldea și Maior inclusiv la tranzactionarea acțiunilor EVZ.

30 Octombrie 2014 – Apar fotografiile cu Udrea și Bica la Paris în Feruarie 2014 … vor urma fotografii cu Coldea și Maior în Seychelles dar mult mai tîrziu … să nu anticipăm.

 

KOVEȘI ÎL VEDE PE GHIȚĂ DAR NU ÎL ARESTEAZĂ PE LOC !!!

De ce oare o femeie atît de curajoasă, cinstită, puternică, frumoasă, înaltă, cochetă, elegantă, care știe să înjure ca un birjar, să măsluiască și chiar să distrugă dosare, să bage oameni nevinovați în pușcărie cu rîjetul pe buze, nu se ridică și nu scoate cătușele din portjartier și nu i le pune cu o singură mână lui Ghiță, este întrebarea la care vom răspunde noi în locul lui Dan Andronic.

 

PENTRU INFORMAREA CITITORULUI

Doresc să vin în completarea celor relatate de analistul EVZ, referitor la o altă paradigmă care circumscrie și completează conceptul expus de analistul Dan Andronic.

AVEM UNIVERSUL (un fel de stat mai mare), avem LUMEA (modializată), avem SUA (stăpînul de necontestat al LUMII), avem UE (un fel cooperativă agricolă de producție la hectar și sictir) și avem BINOMUL SOROȘ – GATES care ei sunt STATUL UNIVERSAL – MONDIAL – NOUA ORDINE MONDIALĂ … față de care versiunea autohtonă Statul Sutem Noi, nu este decît o fantoșă de tip tabloid … ce să facă Koveși și Coldea/Maior cînd le cîntă cucuveaua soroș-microsoft …

 

UNIVESUL SUNTEM NOI ! … România este o mică gubernie …

George Soroș – Bill Gates sunt exemplele cele mai vizibile ale conceptului Statul Suntem Noi … în faza incipientă după ce au preluat încet dar sigur (1984) prerogativele de jure ale Administrației SUA, și le-au transformat în mijloace (politico-economice) proprii devenind de facto (substituindu-se) Statelor Unite ale Americii, aceșia au excalamat :

 

AMERICA SUNTEM NOI ! … urmează stația MONDIAL …

În anii care au urmat ’restul’ lumii a devenit un loc de joacă (jocuri și combinații informativ – operativ – financiar – politice …).

 

Rînd pe rînd George Soroș – Bill Gates au devenit ’vitali’ pentru soarta Universului în ordine aproape alfabetică – Afganistan Februarie 1989 – Rușii se retrag … vor veni Românii – China Iunie 1989 – Tiananmen Square – un incident neînsemnat …- Panama – Decembrie 1989 – alt mic incident – Iraq 1990 – primul război, etc.

Pînă de curând Binomul Bill Gates –George Soroș era curtat de leaderii lumii, începînd cu China și continuînd cu Rusia, via Comisia UE pînă în gubernia România… unde domnește Binomul SRI-DNA.

Binomul SRI-DNA este copilul de suflet al Binomului Soroș – Gates respectiv NOI SUNTEM STĂPÎNII LUMII … urmează stația UNIVERSUL.

 

CONCLUZIE – DEMITIZAREA FALSEI KOVEȘI

Pentru a înțelege pe ce lume crede Koveși că trăiește în contradicție cu noi (aproape toți) să încercăm să reevaluăm cîteva mituri, printre care și pe cel construit pentru Koveși – Coldea – Maior – Ghiță … de către cei mai mari profesioniști ai acestei lumi.

REVOLUȚIA = GENOCID – În ciuda (sau din cauza) atenției mediatice pe care revoluția a primit-o, rămîne învăluită în mister – Cornel University. Nu mai e nici un mister … cum de fapt nici nu a fost.

MINERIADA = CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – Fasciștii lui Pleșu erau de fapt niște studenți și cîntăreți plus mulți curioși și restul securiști în civil … noroc cu Cico Dumitrescu, neobositul revoluționar și cu megafoanele lui Alexandru Grumaz … plus propaganda Soroș – Brucan.

ILIESCU – SĂRAC – CINSTIT ȘI DEMOCRAT – astfel promovat de Soroș – Microsoft și restul lumii controlate de către aceștia.

GEORGE SOROȘ – ADMIRATORUL LUI ILIESCU – un om cu inima largă care vrea numai binele omenirii, în frunte cu Microsoft și Goldman Sachs. El și Barroso vor măcar 10 milioane de musulmani în Europa, că nu mai au mînă de lucru și manevră

BILL & MELINDA GATES – O BANDĂ DE ASASINI – cei mai bine făcători ai lumii NOI, care ne ajută să ne dezvoltăm și să prosperăm, prin jaf, tîlhărie, mită, crimă cibernetică, corupție … de care tot noi suntem vinovați … la ei este doar politică globală.

MAFIA ITALIANĂ – ANITI CORUP’IA Alessandro Buttice face politica UE de luptă împotriva corupției împreună cu Iliescu, Năstase, Ponta, Vîntu, etc., se laudă singur și dispare …

BARROSO – vine să laude lupta împotriva coupției și modelele (standardele UE)  consacrate de Tăriceanu – Vlădescu – Ghiță – Coldea – Maior – Microsoft – Koveși… după care se angajează la Goldman Sachs …

CONCLUZIE – BILL GATES DIKTEAZĂ CINE, CÎND ȘI DE CE SE FACE VINOVAT, ÎN FUNCȚIE DE INTERESELE PE CARE LE ARE ÎN ASOCIERE CU MAIOR-COLDEA-KOVEȘI – GHIȚĂ – VLĂDESCU … ȘI ACEȘTIA DOAR EXECUTĂ ! … CU DETERMINARE – VIOLENȚĂ – LOIALITATE și multă PROSTIE !

 

NOROC CĂ VINE FBI (SECRET SERVICE) ȘI SE IA(U) CU MÂINILE DE CAP ….

MICROSOFT E CORUPT … ȘI EXPORTĂ …
SOROȘ E CORUPT … ȘI EXPORTĂ
ROMÂNIA E TIRANIA (DEMOCRATICĂ)-SOROȘ-GATES-COLDEA-KOVEȘI
UE E CORUPTĂ … ȘI IMPORT/EXPORTĂ
COLDEA E CORUPT … ȘI SE PENSIONEAZĂ
MAIOR E CORUPT … ȘI EXPORTĂ ȘI SE EXPORTĂ ÎN SUA
GHIȚĂ E CORUPT … ȘI SE EXPORTĂ ȘI EL …UNDE POATE

 

RĂMÎNE KOVEȘI … DIN CE ÎN CE MAI SINGURĂ ȘI MAI PENALĂ !

Koveși, pe Microsoft cu ghipsul nu îl ameninți puțin, că poate își vede și el de vreo insulă în Caraibe … că tot se filmează Pirații din Caraibe … și ai un rol garantat … poți alerga pe plajă că nu îți mai rupi nici ție mîna și nici nouă gura …

EI SUNT STATUL … LABĂ LATĂ DE UN COT …

articol mai vechi

articol mai nou