„Maior Drăgănescu, bă! Sunteți proști?”
„MICROSOFT, bă! Sunteți proști?” 
„Procuror Șef(ă) DNA, bă! Sunteți proști?” 
„Procurori DNA, bă! Sunteți proști?” 

Laura Codruța Koveși 8 Februarie 2017 – „Este un mit total neadevarat, as putea spune total mincinos si calomnios… Este ridicol sa sustinem ca tot sistemul judiciar s-a coalizat sa fabrice dosare (…) Este exclus sa existe dosare fabricate, este o minciuna”, a spus procurorul sef al DNA, potrivit Agerpres. 

Vă rugăm, în calitate de părți (foarte) vătămate, să vă studiați Dosarul 654/P/2011, în care îi exonerați ilegal pe MICROSOFT CORPORATION – RSC – MEDIST și o bandă de alți criminali și asasini din SRI – MAI – ORDA – OLAF …

… este un studiu de caz de Poliție Politică, pe care îl vom publica, la nivel Euro Trans Atlantic NATO … dacă înțelegeți ce vrem să vă comunicăm  …

… sunteți bună de pus în colivie … cu acte în regulă … pe care le țineți la niște amărîți de procurori și polițiști pe care îi folosiți, așa cum îl foloseați și pe Ghiță, pînă cînd s-a răsculat, a distrus uneltele de lucru și a fugit după moșie …

… deocamdată procurorii sunt încă terorizați … dar vor urma exemplul lui Max Bălășoiu și Alina Bica …

În 20 de ore peste 40.000 de accesări pe Cotidianul la articolul Binomul se regrupează şi bagă cărbuni la greu’ publicat de Cornel Nistorescu ! …  

CUVINTE CHEIE – Centrul MONSAT, un centru de interceptări prin satelit, în care un pachet de linii din sistemul american de interceptări este alocat României (și lui KOVEȘI)Prin acest centru sunt înregistraţi la extern şi politicieni sau demnitari români aflaţi în situaţia de a fi supravegheaţi. Cu sau fără aprobare de la judecător. A patra direcţie este Centrul pentru Securitate Cibernetică. În realitate, acest centru îi monitorizează nonstop pe toţi utilizatorii de Internet…  

deci și ECOSISTEMUL MICROSOFT, ASTFEL PROTEJAT DE KOVEȘI – COLDEA – MAIOR …  

’Eu nu cred că putem revizui ceva ce pur şi simplu a contribuit fundamental la racordarea României în circuitul euro-atlantic şi de informaţii şi de cunoaştere. …Îmi pare rău că domnul Coldea a decis să se retragă’ George Maior despre Cîmpul Tactic  

”Aș cataloga abilitățile SRI ca fiind foarte bune, se pricep la meseria lor, dar politicienii îi întrebuințează îm mod greșit. Ce vreau să spun este că în loc să își facă treaba si să strîngă informații pentru a proteja Românii, complotează împotriva adversarilor politici. ” Darren White despre corupția cîmpului tactic …

PENTRU PROTEJAREA ECOSISTEMULUI MICROSOFT “CÎMPUL TACTIC” – SRI-MAI-PROCURATURA MARE – SE FOLOSESC CUVINTE DE RECUNOASTERE CUM AR FI “PROCUROR ȘEF DNA”.  

DUPĂ CE A FOST LUATĂ LA BĂTAIE DE COLEGUL SĂU SEBASTIAN GHIȚĂ, KOVEȘI A ÎNCEPUT SĂ STRIGE “SUNT NEPRIHĂNITĂ” (și nesătulă) !  

COLDEA S-A RETRAS SĂ SE JOACE CU MONSAT ȘI KOVEȘI CU DOSARELE MICROSOFT …

ASTFEL AM RĂMAS RACORDAȚI LA CUNOȘTEREA LUI GHIȚĂ – VLĂDESCU – MAIOR – COLDEA – KOVEȘI – MICROSOFT – BARROSO  

Surse apropiate de Serviciul Român de Informații (SRI) ne-au dezvăluit că la astfel de evenimente, cum sunt protestele anti-Guvern, se folosesc cuvinte de recunoaștere.  

În noaptea în care ofițerul Drăgănescu a fost bătut de colegii săi, termenul de recunoaștere folosit de angajații MAI și SRI ar fi fost „maior”.  

De aceea, atunci când îl loveau jandarmii în uniformă, Viorel Drăgănescu a țipat: „Maior Drăgănescu, bă! Sunteți proști?”  

Marți, Bugetul.ro v-a devoalat faptul că Drăgănescu a fost implicat în dosarul privind agresarea fostului ministru al Culturii, Daniel Barbu.

Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului 2013. La acea vreme, Viorel Drăgănescu era locotenent.

https://www.bugetul.ro/exploziv-maiorul-draganescu-nu-are-grad-de-maior/     http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/exclusiv-george-maior-imi-pare-rau-ca-domnul-coldea-a-decis-sa-se-retraga-662777  

COLDEA SE RETRAGE … LA PERIȘ … PE FURIȘ

Comunicatul lacunar al retragerii generalului-locotenent Florian Coldea a omis în mod deliberat informaţii necesare publicului şi politicienilor.

El a fost redactat de şeful Secretariatului General al SRI, nimeni altul decît generalul Dumitru Dumbravă, cîndva căpitan şi fost consilier personal al generalului Florian Coldea.

Rămîne oricum în istoria instituţiei ca şi şeful său, descuiatul la cap Dumitru Dumbravă fiind primul general din istoria SRI care a dat în vileag o mega-operaţiune a SRI – implicarea în justiţie.

Dumitru Dumbravă, voind să pară un Moş Teacă mai înţelept, a povestit într-un interviu preocupările SRI de a urmări procesele pînă la capăt, ca într-un cîmp tactic, din care Serviciul nu se retrage pînă la finalul operaţiunii. La fel ca şi fostul său consilier (acum şef al Secretariatului General al SRI), Florian Coldea nu a părăsit „cîmpul tactic“ al operaţiunilor speciale. Scandalul Ghiţă nu a fost decît un mic accident operativ. Au ieşit la lumină cîteva mici ciupeli, operaţiunile speciale – multe ilegale sau la limita legii – desfăşurate de SRI rămînînd încă necunoscute.

Din informaţiile noastre, Florian Coldea lucrează la greu.

Nici vorbă despre vreo plecare la pensie, despre vreo retragere sau despre vreo sancţiune. Dimpotrivă.

Probabil pentru meritele deosebite în identificarea portretului şi susţinerea unui nou preşedinte care să-l înlocuiască pe Traian Băsescu, i-a fost înfiinţată Direcţia Generală Operaţiuni Speciale Clandestine. Ce include aceasta? Fosta Direcţie Specială Periş, despre care noi am mai scris în Cotidianul şi pe care, la plecarea lui Traian Băsescu, generalul Florian Coldea a împrăştiat-o pentru a i se pierde urma. A doua este Direcţia Personalului Operativ Acoperit, pe la a cărei comandă s-a perindat şi generăleasa Elena Istode, zisă şi Anaconda. Apoi, tot Coldea controlează Centrul MONSAT, un centru de interceptări prin satelit, în care un pachet de linii din sistemul american de interceptări este alocat României. Prin acest centru sunt înregistraţi la extern şi politicieni sau demnitari români aflaţi în situaţia de a fi supravegheaţi. Cu sau fără aprobare de la judecător. A patra direcţie este Centrul pentru Securitate Cibernetică. În realitate, acest centru îi monitorizează nonstop pe toţi utilizatorii de Internet.

BĂSESCU ȘI-O TRAGE LA RĂSPUNDEREA LUI … KOVEȘI

Traian Băsescu 3 Octombrie 2016 – MICROSOFTMai mult decât atât, sumele astea au fost vehiculate zeci de ani. Nu într-un an anume. Ca dovadă, mi s-a cerut începerea urmăririi penale pentru 5 miniștri, iar eu am răspuns acestei cereri DNA. Din 2004 până în 2014. Pe lăngă aștia, au fost și alți 4 pentru care Parlamentul a aprobat. Deci în total, 9″, a mai precizat fostul președinte.    Fostul șef al statului a mai spus că sumele vehiculate în dosar sunt de zeci de ori mai mici față de cele reale.   „Aici vorbim de o mare ticăloșenie de 10 ani. Sumele de care se vorbește sunt de zeci de ori mai mici fatță de cele vehiculate de statul român în trecut. Nu îi apăr pe cei 4, dar revolta mea este că am citit sub semnatură oficială că documentele au venit la mine cu mult timp înainte și nimic nu se întâmplă cu capetele mafiote ale acestei afaceri, care se numesc Pescariu și Florică.  

Din aceștia bani s-au finanțat 3 campanii: roșie, portocalie și galbenă. În mod categoric, DNA-ul a vrut să protejeze exportatul american de licențe”    http://www.evz.ro/prima-reactie-a-lui-traian-basescu-dupa-condamnari-din-dosarul-microsoft.html

Traian Băsescu 16 Iunie 2016 : „Dacă e adevărat, să fim arestaţi cu toţii. Dacă am făcut aşa ceva, înseamnă că şi şeful SRI şi prim adjunctul trebuie arestaţi pentru că au protejat activităţi infracţionale. Şi eu la fel.

Să fie anchetaţi Coldea şi Maior şi să fie arestaţi dacă au făcut ceva cu mine. La rândul meu, să fiu şi eu arestat. Dacă au protejat fraude, sunt primii arestaţi de către Laura Codruţa Kovesi. Să se autosesizeze

MICROSOFT – KOVEȘI – COLDEA – MAIOR, LA ÎNCHISOARE

Darren White 8 Februarie 2017 : „Dacă toate protestele din țara voastră se întîmplă acum, asta înseamnă că ambasadorul SUA din România, George Maior, și ambasadorul americii din România, Hans Klemm, nu fac ce ar trebui să facă.

 Aceste proteste nu sunt acolo ca să îi ridice în slăvi. Ele indică un eșec zgomotos, și amîndoi ar trebui îndepărtați. Deci dacă se întîmplă sub mandatul tău, atunci ai eșuat.

 Dacă este să comiți infracțiunea în România , atunci trebuie să fii tras la răspundere, dar trage-i pe toți la răspundere.”

KOVEȘI NU POATE SĂ ȘI-O TRAGĂ SINGURĂ LA RĂSPUNDERE

Poate o ajută procurorii și polițiștii din dotare … sau colaboratorii din străinătate …

Între timp vă garantăm că o vom ajuta noi cu documente legal constituite, atît pe ea cît și pe cei pe care îi terorizează și exploateză în numele cunoașterii lui Maior și racordării la rețeaua Microsoft …

 

articol mai vechi

articol mai nou