CARTELUL MICROSOFT – SRI – DNA 

SRI – SOCIETATE COMERCIALĂ ’SECRETĂ’ OPEREAZĂ ÎN ’CÎMPUL TACTIC’ COMPANII SUB ACOPERIRE (MEDIST, RSC, ASESOFT, TEAMNET …) ÎN PARTENERIAT CU MICROSOFT (EVANGHELISM)  ÎN CADRUL ECOSISTEMULUI MICROSOFT, BAZAT PE FRAUDĂ, MITĂ, CRIMĂ CIBERNETICĂ, CORUPȚIE, SPĂLARE DE BANI, CRIMĂ ORGANIZATĂ ȘI TERORISM. 

Se ’joacă’ tare pe viață și pe moarte … și mai ales pe mulți bani ’negri’ …

… o parte s-au dus pe tigăi în Republica Moldova, o parte în mită (lobby) la Blair și Podesta, o parte pe avioane private la Cluj, Dubai, Jakarta, excursii în Seychelles, Toscana, Monaco, o parte pe podgorii și vile la Cheia, vacanțe în Deltă și chefuri la Sinaia și la K2, K4, T14 … 

… dar unde sunt alte vreo cîteva sute de milioane … cine plănge pe tacute după avuția țării și a poporului… care stă în Piața Victoriei … ca la piață și o așteaptă pe Koveși să îi apere de hoți … în timp ce își aprind telefoanele pe sub hîrtiuțe colorate … 

Sebastian Ghiță ’acoperit’ SRI, un dur care amenința că îi împușcă pe Maior și Coldea, a fugit și se ascunde de frică să nu fie lichidat pentru banii sustrași din ’fondurile speciale’ obținuți prin jaf și tîlhărie de SRI – DNA – MICROSOFT și alții, și asta după ce ani de zile a amenințat cu moartea și a exterminat orice competiție sau opoziție … în parteneriat cu fostii săi prieteni Laura Codruța Koveși, George Maior, Florian Coldea, Sebastian Vlădescu, Călin Popescu Tăriceanu (invenția lui Ghiță + Ponta). 

Claudiu Florică și Dinu Pescariu stau liniștiți și foarte exonerați, Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu mimează controlul judiciar și Irina Socol (Siveco mită Microsoft) se reface după inchisoarea făcută la domiciliul său de lux, în timp ce Sebastian Vlădescu călătorește prin lume plezirist și epicurian cum ni se prezintă. 

Tăriceau o critică pe Koveși mai abitir decît Ghiță, deși chiar el este unul dintre cei mai favorizați infractori de către Binomul de trist renume … pe care, culmea culmilor, îl laudă din răsputeri Sorin Ovidiu Vîntu în ultima sa postare pe blog. 

Laura Codruța Koveși se simte în continuare ajutată de Microsoft … în anchetele pe care le face pentru a șterge urmele crimelor comise timp de zece ani de ’oligarhiile’ care s-au tot succedat de la Năstase la Tăriceanu, la Boc și Ponta, în timp ce SRI – DNA – MICROSOFT au rămas o constantă. 

Ordonanța de Urgență 13 iunie 2002 publicată în Monitorul Oficial nr. 452 din 21 iunie 2002, transformă SRI în societate comercială secretă – Semnează Primul Ministru Adrian Năstase – Ministrul de Finanțe Mihai Tănăsescu – Directorul SRI Radu Timofte. http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-12-februarie-2017/ 

SRI – DNA NU APĂRĂ CONSTITUȚIA ȘI NU RESPECTĂ NICI O LEGE, ÎȘI APĂRĂ INTERESELE COMERCIALE ȘI PARTENERII DE JAF ȘI TÎLHĂRIE ÎN FRUNTE CU MICROSOFT … CARE LA RÎNDUL SĂU ÎN ASOCIERE CU COMISIA UE APĂRĂ SOCIETATEA COMERCIALĂ SRI – MAI – DNA … 

DNA STĂ LA PÎNDĂ … SĂ NU PIARĂ STATUL MAFIOT … ÎN TIMP CE GEORGE MAIOR NE PROMITE CĂ PÎNĂ ÎN IUNIE ÎL ADUCE EL PE DONALD TRUMP LA BUCUREȘTI … 

MAI BINE ÎL ADUCE PE PRIETENUL SĂU BILL GATES, SĂ DEA NIȘTE DECLARAȚII LA DNA … ASTA DOAR DACĂ VREA KOVEȘI SĂ I LE IA …

TRAIAN BĂSESCU SPUNE TOT …

Traian Băsescu ne informează că știa încă din anul 2012, de mitele Microsoft, despre care știau și  cei de la conducerea Microsoft (Bill Gates – Steve Ballmer – Brad Smith), și despre circuitul banilor administrați de Silviu Hotăran – Ovidiu Artopolescu și Claudiu Florică și plimbați de la Dinu Pescariu, la Cocoș și în final la Sebastian Ghiță via Florian Coldea și George Maior.

Microsoft a început să dea mită lui Năstase în ’celebrul cont’ de la Bank Pictet – Geneva, încă din anul 2000, conform cu documentele depuse de Cristian Sima la DNA.

Microsoft îi invită la Seattle în Martie 2001, pe Dan Nica (prietenul lui Cătălin Chelu, asociatul lui Sorin Ovidiu Vîntu – care conducea efectiv SRI ul lui Radu Timofte), pe George Maior (bveneficiar al mitelor Microsoft via Sebastian Ghiță) însoțiți din partea gazdelor de Siviu Hotăran.

Mitele Microsoft sunt date inițial, începînd din anul 2001, prin intermediul SIVECO și ulteriror prin intermediul Fujitsu Siemens, din 2004 pînă în 2009, cînd Fujitsu Siemens își încetează activitatea, și Claudiu Florică este obligat să își facă propriul vehicol de spălat mitele Microsoft provenite din jaf și tîlhărie în parteneriat cu SRI – DNA.

Banii ’repartizați’ de SRI lui Sebastian Ghiță erau folosiți pentru ’operațiuni speciale’ conduse cu ajutorul DNA, respectiv ’acțiunea’ Realitatea Media, acțiunea Sebastian Vlădescu – Bruxelles ’Micul Guccifer’ și multe altele la care vom reveni.

COMISIA UE – OLAF – SRI – MAI – DNA

Urmează să prezentăm o analiză aprofundată a rolului jucat în piesa MICROSOFT – FIJITSU SIEMENS – EADS, de înalții funcționari UE, dar pentru început dorim să vă aducem la cunoștință cîtea aspecte mai puțin cunoscute cum ar fi :

 

Gerhard Schroeder îl sprijină pe Gunter Verheugen, care îi pasează Romînia lui Olli Rehn care împreună cu Jonathan Scheele, Onno Simmons, îl promovează pe Victor Ponta omul de legătură cu OLAF … adică pun lupul paznic la stînă …

Contractul cu Microsoft – Fujitsu Siemens a fost ’repartizat’ fără licitație, la fel ca și alte contracte făcute cu Siemens și EADS, și chiar cu Vinci (autostrada Bucuresti – Brasov).

Contractele enumerate, au fost încheiate în anul 2004, contra promisiunii că România urmează să fie primită în Uniunea Europeană în anul 2007, indiferent de gradul de pregătire și numărul de stegulețe roșii – care în fapt au fost falsificate în complicitate cu înalții birocrați Europeni corupți.

Băsescu atenționa în 2004 că Primul Ministru Francez a venit să își ia tainul (contractul Vinci) și că proiectul securizării frontierelor este inutil și corupt … dar cine să îl asculte … Coldea și Koveși nu erau încă numiți … și renumiți …

 

 

 

 

articol mai vechi

articol mai nou