„YOU CAN RUN BUT YOU CAN’T HIDE”

PUTEȚI FUGI DAR NU VĂ PUTEȚI ASCUNDE –
Ronald Reagan 

Nu trebuie să intrați în nici un joc … sunteți băgați pînă în gît în cele mai murdare jocuri cu putință …

… și ce se vede este doar vîrful icebergului …
 

Problema vostră este să ieșiți din jocul inventat de voi în asociere cu MICROSOFT – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET – GAMA IT … 

„Suntem demonizaţi în fiecare zi şi cei care ne atacă ştiu că nu vom intra în acest joc. Ne este foarte greu să ne apărăm!”, a declarat Eduard Hellvig.

Domnule Hellvig credeți că Doamna General Irina Anaconda Istode, știa ce face Domnul Ghiță și prietenii acestuia pentru binele patriei …

10 Martie 2010 – George Maior șeful SRI la acel moment ştia de patru ani (afirmația este făcută pe 25 Ianaurie 2014) că firmele lui Ghiţă și Vlădescu „au pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi”

Țuțuianu a mai spus că George Maior, șeful SRI la acel moment, a fost împreună cu Sebastian Ghiță și Florian Coldea în vacanța din Toscana, Italia … ulterior datei de 10 Martie 2010.

În ce-l privește pe Sebastian Ghiță, Ţuţuianu a explicat că fostul deputat a participat la evenimente ale SRI în ultimii patru ani ca membru al acestei comisii, iar în perioada 2010-2012 a fost considerat de SRI o persoană cu „informaţii de interes” pentru securitatea naţională.

„Informaţii de interes” pentru securitatea naţională – și jaful și tîlhăria le produceanu Sebastian Ghiță, Sebastian Vlădescu, Microsoft și înalți funcționari Europeni, astfel protejați în „cîmpul tactic” de SRI – MAI – PICCJ – DNA.

“Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova (…) Cert este ca cei de la Teamnet doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana”. 

“Buna seara,

dupa cum deja v-am informat RSC si Asesoft,ambele din Romania au lansat la Bruxelles un birou care este condus de Mircea Cotoros. Mircea a lucrat pana de curand la Reprezentanta Regiunii Veneto din Italia la Bruxelles si mai nou se ocupa de biroul de la Bruxelles; […] De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru. La RSC este actionat ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu.

Sper ca info transmise sa va fie utile.

Cu consideratie,

Nelu Neacsu



Informațiile i-au fost utile lui Ghiță, care a continuat neabătut să facă bine țării împreună cu Koveși – Coldea – Maior – Istode …

 

Dezvăluirile lui Guccifer: Şeful SRI ştia de patru ani că firma lui Ghiţă „a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi”

ÎN GENERAL (COLONEL) NU PREA ȘTIM …

”Domnul George Maior a dat comisiei de control intern (a SRI – nr.) anumite explicaţii. Nu au fost împreună, de exemplu, în Insulele Seychelles. Nu există această informaţie. În Toscana, da”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

”Este confirmat că au fost prezenţi în insulele Seychelles, este confirmată prezenţa lor în Toscana şi prezenţa doamnei Coldea cu doamna Ghiţă la Paris. Au prezentat documente justificative cu privire la cheltuielile ocazionate de aceste deplasări”, a declarat Ţuţuianu, la finele audierii în comisie a directorului SRI.

În ce priveşte veridicitatea documentelor prezentate de familia Coldea, Ţuţuianu a spus: „Nu am putut astăzi să clarificăm dacă sunt reale sau nu. Nu sunt indicii că ar fi documente false”.

Dacă a plătit Ghiță, înseamnă că este vorba despre corupție, dar dacă a plătit familia Coldea este mult mai grav pentru că înseamnă că erau atît de buni prieteni încît cea mai mare bucurie era să fie mereu împreună … adică oricum se pune problema un general atît de mare nu avea ce să caute împreună cu un infractor atît de cunoscut și de … și mai mare ..

Ţuţuianu a mai precizat că, în interiorul SRI, a fost verificată şi soţia lui Florian Coldea, care este colonel SRI. Țuțuianu a mai precizat că Victor Ponta, Sebastian Ghiță și generalul Florian Coldea ar putea fi audiați la Comisia parlamentară de control a Serviciului.

Comisia a cerut lămuriri și despre vancaţele exotice petrecute de generalul SRI Elena Istode cu familia lui Cristian Rizea.

„După cum cunoașteți, în presă au apărut câteva fotografii, doamna general a fost prezentă în activități să spunem turistice. Deci doamna general a fost prezentă împreună cu familia Rizea în concedii la Nisa și Monaco. Era normal să se declanșeze o anchetă internă în cadrul SRI, după cum era normal ca noi comisia să solicităm să fie lămurite aceste lucruri. Din datele puse la dispoziție de comisie rezultă că a fost prezentă, împreună cu familia Rizea, în Monaco și la Nisa, că o parte importantă, cheltuielile au fost suportate de doamna general și că aceste relații au la bază calitatea de foste colege de facultate a doamnei general, respectiv doamnei Rizea și că aceste activități, aceste concedii, au fost raportate conducerii SRI în conformitate cu procedurile interne de lucru”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

CONCLUZII PENTRU EDUARD HELLVIG

Domnule Director SRI, ați moștenit o organizație care în numele securității naționale și a intereselor legitime (Constituția) ale poporului Român, au comis infracțiuni deosebit de grave atît în România cît și pe teritoriul unor state prietene și partenere strategice.

Fraudă de fonduri Europene, piraterie, mită, crime cibernetice, spălare de bani, corupție, crimă organizată și acte de terorism.

Nelu Neacșu a fost amenințat cu moartea de către Sebastian Vlădescu pentru a comite fals și uz de fals în apărarea organizației criminale din care făceau parte cei mai sus numiți (Microsoft – Sebastian Vlădescu – George Maior – Florian Coldea – Laura Codruța Koveși).

Noi am primit amenințări cu moartea din partea directorului Microsoft Ovidiu Artopolescu în anul 2009, după ce de cinci ani informam și avertizam SRI – MAI – DNA – MICROSOFT de faptul că vor ajunge să devină din institutții corupte, instituții ridicole, pentru a înceta acțiunile legitime și legale pe care le întreprindem în cadrul obligațiilor legale care ne revin ca simpli cetățeni.

A nu denunța infracțiuni despre care ai cunoștință, reprezintă complicitate la respectivele infracțiuni și actul ilegal de tăinuire se penalizează conform legii.

Ne-am asumat începînd din anul 2000 riscul de a avertiza Microsoft, din anul 2004 SRI – MAI – DNA, din anul 2005 Comisia UE și din anul 2012 FBI – DoJ-FCPA despre cele mai sus relatate, doar pentru a constata că SRI în primul rînd riscă să cadă în ridicol în timp ce indivizi deosebit de periculoși ajung să jefuiască miliarde și să pună în pericol acordurile internaționale pe care România le are cu partenerii săi.

Astfel în 2013, FBI – DoJ – FCPA a anunțat că anchetează Microsoft pentru corupție politică în România și mai multe țări.

În 2014 Marcel Lehel a fost identificat drept Micul Guccifer de către George Maior.

În 2014 DNA a publicat pentru prima data informații referitoare la Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, despre care noi am informat public începînd din anul 2005.

În 2014 Comisia UE a suspendat plățile pentru sectorul IT din România, în primul rînd datorită ilegalităților comise de cei menționați.

În 2015 Sebastain Ghiță s-a certat cu Florian Coldea, după ce Elena Udrea a făcut mai multe denunțuri referitor la mecanismele de corupție operate de Dorin Cocoș, Florian Coldea și Laura Codruța Koveși.

În 2016 Sebastian Ghiță fuge și se ascunde, și începe seria dezvăluirilor.

În 2017 ne asigurați că nu vreți să intrați în jocul celor care vă demonizează, și vă plîngeți că vă este greu să vă apărați… de cei pe care SRI îi apără …

Vă înțelegem durerea, pentru că și noi o trăim începînd din anul 2000 pînă în prezent, datorită Microsoft – SRI – MAI – PICCJ – DNA – Comisia UE.

Vă înțelegem frustrarea de a lucra cu ofițeri care își petrec vacanțele împreună cu infractori deosebit de periculoși.

Pentru început ar fi indicat să scăpați de toți Coldea și de Anacondele din SRI, și să îl retrageți de urgență pe George Maior de la Washington … și să nu uităm … poate informează SRI ce se întîmplă cu Sergiu Lascu și cu surioara acestuia care și ea se veselea împreună cu cei numiți …

Vom reveni …

articol mai vechi

articol mai nou