MICROSOFT – COINCIDENȚĂ ÎN ACEIAȘI ZI (SIC) …

SRI – FLORIAN COLDEA ESTE SUSPENDAT … din cauză de Ghiță

FBI – JAMES COMEY ESTE ANCHETAT … din cauză de Clinton

FLORIAN COLDEA – GEORGE MAIOR – LAURA CODRUȚA KOVEȘI – JAMES COMEY VOR FI ANCHETAȚI DIN CAUZĂ DE MICROSOFT …

GEORGE MAIOR – LAURA CODRUȚA KOVEȘI REZISTĂ PE POZIȚII … DOSARUL MICROSOFT DĂ SĂ MOARĂ DE PRESCRIERE … ÎL VA SALVA DARREN WHITE …

ÎN ATENȚIA FBI – DNA !

http://www.abc.net.au/news/2017-01-13/fbi-comey-under-investigation-actions-clinton-email-probe/8179896
http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-din-anchetarea-lui-florian-coldea-a-confirmat-tot-i-a-fost-suspendat_1173683.html

Ghiță, Coldea și paradisul (fiscal) din Seychelles

http://www.flux24.ro/seful-fbi-verificat-dupa-difuzarea-informatiilor-despre-ancheta-hillary-clinton/

 

CRONOLOGIA UNEI TÎCĂLOȘENII MARCA MICROSOFT

2009 – Gabriel Sandu plătește facturile Microsoft după intervenția în forță a Ambasadorului Mark Gitenstein și a Vicepreședintelui Microsoft + Ambasadorul Austriei. Florică, Stan și Pescariu spală banii în numerar și în conturi off shore în Seychelles. Numerarul ajunge și la Dorin Cocoș.

2010 – Dorin Cocoș bate drumul în fiecare Sîmbătă și Duminică la SRI să mai afle cui trebuie să dea din banii spălați. Află că trebuie să îi dea lui Sebastian Ghiță la ordinul lui Frorian Coldea.

Februarie 2010 – Maior – Coldea pleacă în vacanță pentru 10 zile, în paradisul fiscal Seychelles să-și viziteze banii din jaful Microsoft, la invitația generosului Ghiță.

10 Martie 2010 – Maior este informat de Nelu Neacșu referitor la rețeaua de corupție internațională înființată de Sebastian Vlădescu (Ministru de Finanțe) și Sebastian Ghiță organizator excursii exotice.

Martie 2010 – Ghiță face cunoștință la K 2 cu Laura Codruța Koveși, cu care se împrietenește atît de bine că îi apucă cîntatul la Sinaia cu măsluitul de justiția mare … prietenie care ține patru ani.

Iunie 2010 – încep lucrările la Realitatea Media a lui Vîntu și proiectul de arestare al acestuia. Vîntu este arestat dar Realitatea Tv nu ajunge la Ghiță, drept care Ghiță primește de la SRI – DNA România Tv.

Inuarie 2012 – Siemens denunță Microsoft autorităților din România … Koveși începe mușamalizarea (măsluirea) dosarelor.

Septembrie 2012 – Koveși pleacă la Bruxelles. Daniel Morar infirmă deciziile din mai multe dosare măsluite și începe anchetarea Microsoft.

Martie 2013 – Koveși este adusă înapoi de la Bruxelles și este pusă cu forța Șefă la DNA, pentru a proteja în continuare rețelele infracționale înființate de Microsoft în anul 2000.

Martie 2013 – FBI anunță că anchetează Microsoft pentru corupție politică în Romănia și alte tări, în urma unui denunț primit din China.

Ianuarie 2014 – Micul Guccifer publică mesajele adresate pe 10 Martie 2010, de Nelu Neacșu în atenția ’privată’ a lui George Maior, referitor la Sebastian Ghiță și Sebastian Vlădescu. Maior primește mesajul chiar cînd revine din vacanța plătită de Sebastian Ghiță. Binomul este în panică …

Ianuarie 2014 – Nelu Neacșu neagă că ar fi scris mesajele … care după patru ani îl încriminau pe George Maior pentru complicitate.

FEBRIARIE 2014 – DARREN WHITE (Secret Services) PLEACĂ SCÎRBIT … și face un raport amînunțit referitor la prestația Departamentului de Stat și a altor servicii aflate în cîrdășie cu poliția politică practicată de Koveși – Coldea – Maior …

Darren White cunoștea întregul mechanism de spălare de bani obținuți din operațiuni speciale și foarte murdare pe care Ghiță le finaliza cu ajutorul SRI – DNA.

Darren White era informat încă din anul 2012 referitor la măsluirile operate în cîpul tactic de Laura Codruța Koveși pentru protejarea ilegalităților comise de Microsoft și alții. 

Aprilie 2014 – Koveși e făcută cea mai curajoasă femeie de catre Departamentul de Stat al SUA.

Iulie 2014 – DNA anuață că anchetează Microsoft pentru corupție politică. Obiectivul este măsluirea dosarelor astfel încît Microsoft Corporate să fie exonerat.

Ianuarie 2015 – DNA anunță că FBI nu are nici o treabă cu ancheta și că Microsoft ajută ancheta DNA, aceștia fiind curați ca lacrima potrivit lui Koveși.

Ianuarie 2015 – Udrea denunță participarea lui Maior – Coldea – Koveși în ’schema’ Microsoft – Ghiță – Cocoș.

Februarie 2015 – Maior – Coldea – Ghiță fac conclav la Cheia să se organizeze pentru viitor. Koveși așteaptă noi ordine. Ghiță se ceartă cu Coldea.

27 Februarie 2015 – Ghiță sare la gîtul Microsoft și dă cu ei de pămînt. A început războiul dintre servicii și FBI este foarte nervos, pentru că se anunță alegerile în care trebuie să cîștige Hillary Clinton, o mare prietenă a Microsoft.

1 Martie 2015 – Koveși închide dosarul Florian Coldea – Microsoft – Ghiță, constituit în urma denunțurilor făcute de Udrea, chiar în ziua dinaintea numirii lui Eduard Hellvig la cîrma SRI, și a venirii la București a lui James Comey (ce coincidență).

3 Martie 2015 – James Comey vine la București pentru a îl susține pe Coldea (vezi Microsoft), sub pretextul că îl laudă pe Eduard Hellvig. Ghiță se pregătește de război total cu Coldea – Koveși, în timp ce Maior fuge ambasador în SUA, sub aripa ocrotitoare a omologilor săi din servicii.

Martie 2016 – FBI îl ia în SUA pe Micul Guccifer, să îl ancheteze referitor la Hillary Clinton … și George Maior … FBI refuză să o încrimineze pe Hillary Clinton deși există dovezi suficiente …

Noiembrie 2016 – FBI îl aduce înapoi pe Marcel Lehel, care acum este în închisoare la Satu Mare.

Noiembrie 2016 – Donald Trump cîștigă alegerile, acuzind corupția familiei Clinton și alte aspecte ale politicilor SUA, inclusiv prestația lui James Comey.

Ianuarie 2017 – Donald Trump recheamă toți ambasadorii acasă și James Comey este anchetat, chiar în ajunul depunerii jurămîntului.

…………………………………………………………………………………………..

Coldea este suspendat … dar nu este arestat pentru complicitatea cu Microsoft

Comey este anchetat … și va fi anchetat și pentru coplicitatea cu Microsoft

Maior este așteptat să clarifice complicitatea cu Microsoft

 

Koveși nu este așteptată să mai facă nimic … a făcut destule măsluieli … de justiția mare …

Alina Bica vrea să facă toți pneumonie cum a făcut și ea … pe tubulatură … nu în podgorie la Ghiță … sau în Toscana sau Seattle …

CONCLUZIE

COLDEA – COMEY AU PROTEJAT MICROSOFT CARE A PLĂTIT  CU GENEROZITATE DIN JAF ȘI TÎLHĂRIE, INCLUSIV LA CLINTONEASA CARE NU A REUȘIT SĂ CÎȘTIGE ALEGERILE …

… ACUM VINE RÎNDUL DECONTĂRILOR …

… se pare că Ghiță a avut noroc cu alegerea lui Trump … și a lui Dragnea … să vedem ce noroc mai are Koveși … la Târgșor …

articol mai vechi

articol mai nou