KOVEȘI – MICROSOFT – DOCTORI ÎN MĂSLUIRI TRANS ATLANTICE ȘI EURO ATLANTICE …

ANTI-MAFIA DIICOT … LUCRATĂ ȘI ARESTATĂ DE MAFIA GHIȚĂ – COLDEA – MAIOR – KOVEȘI …

„Eu vreau sa merg la pușcărie cu Kovesi și Coldea sau sa stau în funcție cu Kovesi și Coldea. Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris. Cred că dumnealor au fost beneficiarii produsului de filaj. DNA avea mandat de interceptare din februarie 2015. În februarie 2015 eram pe mandat de interceptare luat de Kovesi. Ei ştiau ca merg la Paris. Florian Coldea trebuie să plece cum am făcut şi eu. Îl aştept în acelaşi loc unde am fost şi eu pe Florian Coldea”, a declarat Alina Bica.

MAFIA VÎNTU REALITATEA TV … LUCRATĂ ȘI ARESTATĂ DE MAFIA GHIȚĂ – COLDEA – MAIOR – KOVEȘI …

MAFIA MICROSOFT … APĂRATĂ ȘI PROMOVATĂ DE MAFIA VLĂDESCU -GHIȚĂ – COLDEA – MAIOR – KOVEȘI …

MAFIA COMISIA UE … APĂRATĂ ȘI PROMOVATĂ DE MAFIA VLĂDESCU -GHIȚĂ – COLDEA – MAIOR – KOVEȘI …

Au trecut 12 ani de cînd denunțăm în atenția SRI – MAI – DNA – PICCJ – OLAF cu probe legal constituite, infractiunile deosebit de grave comise de Microsoft în complicitate cu (cei mai) înalți demnitari Români și Europeni.

Probele legale au fost transformate în contra probe prin măsluiri, ticluiri, falsificări, fabricări, tergiversări și alte acțiuni ilegale, astfel încît crime flagrante și exaustiv probate legal, comise împotriva noastră și a intereselor noastre legitime au devenit acte glorioase și infractorii au fost transformați în mari creatori și noi, adevărații creatori, am fost transformați în infractori periculoți pentru însăși securitatea națională și Europeană.

Începînd din anul 2012 am adus la cunoștința autorităților SUA, atît probele legale cît și mecanismele prin care drepturile fundamentale și legea sunt încălcate cu impunitate de Microsoft și asociații infractori internaționali ai acestora.

http://www.evz.ro/alina-bica-eu-vreau-sa-merg-la-puscarie-cu-kovesi-si-coldea.html

MITUL NAIVITĂȚII AUTORITĂȚILOR INTERNAȚIONALE

Urmează să probăm în curțile de justiție din Europa (Luxembourg) și din SUA, faptul că Microsoft a corupt autorități nu numai din România, dar și din Comisia UE și că autoritățile SUA și cele Europene au fost informate oficial și formal referitor la infracțiunile comise de Microsoft și asociații acesteia pe plan național și internațional.

Operațiunile Speciale de distrugere și/sau preluare a unor companii (Omnis) și de protejare și promovare a companiilor aflate în ’proprietatea’ unor operatori ilegitimi și criminali (Sorin Ovidiu Vintu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiță) cum sunt Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO, etc. au fost planificate și executate de angajații Microsoft, în conformitate cu politicile și metodele Evangheliste, în complicitate cu foști ofițeri de Securitate (Dumitru Zamfir, Gioni Popescu, Dumitru Cocoru, Alexandru Grumaz, Marcel Opriș, etc.) și ulterior cu prezenti ofțeri SRI (Sebastian Ghiță, etc.).

Aceștia au primit un ajutor ilegal din partea înalților demnitari Europeni, care au achesat în anul 2005 la ’modelul’ de corupție și crimă cibernetică impus de Microsoft încă din anul 2000, după cum DNA este bine informat, de către chiar instituțiile Europene.

vom reveni …

 

 

 

articol mai vechi

articol mai nou