CSAT – 28 Februarie 2005 – TRAIAN BĂSESCU – CĂLIN POPESCU TĂRICEANU – RADU TIMOFTE – VASILE BLAGA (alții) – CSAT Hotarirea 17/28.02.2005 – Desi in Legea 51/1991 nu exista o mentiune explicita la coruptie ca avand legatura cu siguranta nationala, pentru a intra astfel in atributiile serviciilor de informatii, CSAT a interpretat ca, “prin amploarea si consecintele sale, coruptia se poate constitui intr-o amenintare la adresa securitatii nationale”. 

COMISIA UE – 1 Martie 2005 – Comisarul pentru Extindere Olli Rehn declara: “[…] managementul fondurilor PHARE […] lupta impotriva coruptiei sunt „prioritatile prioritatilor”. […] Am avut, pe aceasta tema, discutii foarte constructive, de substanta, cu presedintele Basescu si cu mai multi ministri. Am discutat aceste probleme in amanunt. Cred ca presedintele are dreptate sa spuna ca nu putem generaliza cand vorbim de coruptie la nivelul societatii […] Sa fie clar: nu este treaba noastra sa combatem coruptia, ci a administratiei, a guvernului si a fiecarui roman in parte. “ 

CAVEAT – 2005 NU A FOST AN BISECT ! …

Comisia a fost “servită”, de la o zi la alta, în cel mai pur stil Securist de către un grup de Securiști, legendați în SRIști, MAIști și politicieni asociați cu interlopi asasini și cu Microsoft.
 

Comisia UE este foarte mulțumită să treacă peste Tratatul de Funcționare a UE, la fel cum CSAT este foarte mulțumit să treacă peste Constituție și Lege. 

Comisia UE, își deleagă autoritățile și competențele în favoarea CSAT ! (acestea sunt acte grave de corupție în conformitate cu regulile și legile care guvernează Comisia)…

Comisia nu va mai face verificări și/sau evaluări referitor la implementarea acquiul European în nici un domeniu … tot o țin langa cu MCVul … un fel de frecție la picior de lemn …

Astfel doi șotorogi handicapați, Florian Coldea și Laura Codruța Koveși, beneficiarii răpirii din Irak (Martie 2005) și a ’fugii’ (regizate) lui Omar Hayssam (Iulie 2006) vor ajunge fără să știe, din nimeni (un maioraș repetent și o semidoctă cu trei dosare) viitorii „DUMENZEI” apocaliptici ai României și a zeci de mii de destine.

CITEȘTE KOVEȘI … CITEȘTE …  

… DESPRE ORORILE PE CARE LE SĂVÎRȘEȘTI ÎN CONTINUITATE ȘI AGRAVARE …  

… ÎN ASOCIERE CU COMUNITATEA INTERNAȚIONALĂ, COMISIA EUROPEANĂ ȘI MICROSOFT – VOI INIȚIAȚII ȘI ELITELE IADULUI PE PĂMÎNT … MOARTEA MINȚII … SUFLETULUI … FIINȚEI … NAȚIUNII 

După Al Doilea Război Mondial, cetățenii germani supraviețuitori se întrebau „cum a fost posibil așa ceva?”, atunci când au aflat de ororile săvârșite de către regimul fascist. Păstrând proporțiile, același lucru încep să se întrebe și românii cu privire la gravele încălcări de lege, de drepturi și libertăți constituționale, comise de sinistra creație a Regimului Traian Băsescu, Cooperativa de Poliție Politică SRI-DNA. EVZ 30 Ianuarie 2017 

PĂSTRÎND PROPORȚIILE, FASCIȘTII NU SĂVÎRȘEAU ORORI ÎMPOTRIVA POPULAȚIEI GERMANE, de altfel un PARTENER TĂCUT al ’EFORULUI DE RĂZBOI’ și al ’SOLUȚIEI FINALE’, în timp ce KOVEȘI – COLDEA – MAIOR în asociere cu MICROSOFT – COMISIA EUROPEANĂ – COMUNITATEA INTERNAȚIONALĂ își propun exterminarea și anihilarea cetățenilor Români … cu participarea tăcută indusă de terorare a acestora. 

Germanii aveau interese naționale (și personale) ca să tacă în fața ororilor săvîrșite împotriva altora, în timp ce Românii nu au nici un motiv să tacă altul decît dezinformarea (propaganda) – teroarea, susținută pe plan național și internațional. 

După cum putem constata proporția este inversă … 

Trebuie să fii ’bolnav la cap’ să afirmi că Traian Băsescu a creat un grup de crimă organizată în asociere cu Florian Coldea – George Matior – Laura Codruța Koveși și Ecosistemul Micorosft, care se dovedesc mult mai determinați și periculoși decît demiurgul care i-a zămislit … în numele securității și interesului național …

care în fapt este doar foarte personal (Bill Gates- Manuel Durao Barroso – Laura Codruța Koveși … și mulți alți inițiați și elite.

5 Ianuarie 2017 – „Şi aflu că Ghiţă se întâlnea de două ori pe săptămână cu Kovesi. Unde participa şi Coldea şi mai venea şi şeful staţiei CIA. Păi, fraţilor, nu avem un procuror general să îi ia pe toţi în noaptea asta? Preventiv, că să nu schimbe informaţii între ei dacă vreţi. Aşa cum procedează ei, când îşi aduce aminte câte un delator de ce a fost acum 10 ani şi îl arestează preventiv sau aşa cum i-a făcut lui Udrea. I-au cerut patru arestări într-o zi, de ce nu ar fi şi ei arestaţi preventiv, după declaraţiile lui Ghiţă?”, a declarat Traian Băsescu la România tv.

După cum vedeți NU există nici un Procuror General … doar Koveși … și dorința ei de a duce cu ea în ridicol și la pușcărie pe toți procurorii și polițiștii pe care i-a obligat să respecte protocoalele ilegale semnate de ea și de Coldea și alții.

KOVEȘI MĂSLUIEȘTE DOSARE MICROSOFT – SRI – MAI – OLAF în ASOCIERE CU COMISIA UE și COMUNITATEA INTERNAȚIONALĂ (cine o fi și asta … dar sună bine)

DOSARUL 85/P/2011 (6949/P/2004 + 654/P/2011)

DOSARUL 6040/P/2004 ((MEDIST (SRI) – RSC (MAI) – OLAF (DNA))

17 Noiembrie 2004 – Omnis informează ORDA și MAI referitor la mai multe infracțiuni deosebit de grave de fraudă fonduri UE – Phare (Corupție) – Piraterie – Crime cibernetice – Proprietate Intelectuală în Domeniul IT și altele, comise începînd din anul 2002 de Medist – RSC, companii create de Sebastian Vlădescu, în asociere cu Microsoft.

Decembrie 2004 – Parchetul de pe lîngă Tribunalul București deschide Dosarul 6949/P/2004, referitor la fraude evidente și exhaustiv probate ce vizau atît fraudarea fondurilor UE (corupție) cît și participarea MAI (Interne) și a SRI (condus de Sorin Ovidiu Vîntu, protector și promotor al lui Sebastian Vlădescu).

8 Decembrie 2004 – Omnis, în conformitate cu legislația în vigare, informeză SRI – MAI și alți clienți și utilizatori, considerați de bună credință pînă la proba contrară, să verifice proveniența (proprietate intelectuală în domeniul IT) platformelor software identice cu cele ale Omnis, și să suspende utilizarea acestora în condițiile impuse de lege.

Pe 14 Decembrie 2004, România încheia negocierile de aderare la UE, cu perspectiva unei aderări la 01 Ianuarie 2007, dar şi cu o clauză de salvgardare care putea amâna intrarea ca efect al neîndeplinirii unor condiţii (celebrele steguleţe roşii sau benchmarks) pe destul de multe capitole (Interne (MAI) – Corupție (Fraudă fonduri Phare) – Justiție – Proprietate Intelectuală – Domeniul IT). Traian Băsescu

Ianuarie 2005 – Prima covocare CSAT – ’Mi-am dat seama că fără concentrarea imediată a tuturor resurselor instituţionale şi legale pe care le aveam, fiecare în limitele legilor de funcţionare (MJ, MAI, MF, Parchete, SRI) pentru a da semnale clare că suntem hotărâţi să îmbunătăţim lucrurile la capitolul “Justiție şi afaceri interne“ riscam major aplicarea clauzei de salvgardare şi amânarea intrării României în UE.’ Traian Băsescu 28 Ianuarie 2017

 

Decizia politică luată în CSAT urma să fie în favoarea continuării practicilor mafiote, dar și pentru o mai mare vigilență la ’semanlele’ pe care Statul Mafiot urma să le le prezinte propagandistic, astfel încît asociații internaționali la jaf să nu se simtă ’jenați’.

Astfel controlul asupra mijloacelor de comunicare (mass media) devenea vital, la fel ca și exterminarea eficientă a oricărei forme de opoziție sau critică.

28 Februarie 2005 – CSAT Hotarirea 17/28.02.2005 – Încă din Ianuarie 2005, Băsescu a convocat CSAT, pentru a promova corupția la nivel de preocupare majoră referitor la siguranța națională, și a folosi această oportunitate pentru a ’îmbogăți’ Legea 51/1991 … fără să îi mai pese de CONSTITUȚIE, pe care de altfel o tot citează.

Desi in Legea 51/1991 nu exista o mentiune explicita la coruptie ca avand legatura cu siguranta nationala, pentru a intra astfel in atributiile serviciilor de informatii, CSAT a interpretat ca, “prin amploarea si consecintele sale, coruptia se poate constitui intr-o amenintare la adresa securitatii nationale”.

Argumentand ca “elaborarea si adoptarea Legii nr. 51/1991 s-a realizat intr-o perioada incipienta a democratiei post-comunist, in care coruptia nu capatase valente de fenomen”, in loc sa modifice legea, asa cum ar fi fost constitutional, in 2005 “CSAT a integrat problema coruptiei in structura Strategiei de securitate nationala, ca factor de risc si obiectiv de securitate”.

http://www.evz.ro/basescu-atac-incendiar-la-adresa-politicienilor-amnezicii-propa.html

1 Martie 2005 – intr-un interviu pentru Jurnalul National, comisarul european pentru extindere Olli Rehn declara: “Cele mai urgente probleme de rezolvat sunt subliniate clar si in Tratatul de Aderare: reformele in justitie, in privinta ajutorului de stat, in domeniul concurentei. Alte criterii importante tin de drepturile minoritatilor si managementul fondurilor PHARE. Sigur, toate problemele sunt importante, dar cred ca asigurarea independentei judecatorilor, reforma sistemului Justitiei, lupta impotriva coruptiei sunt „prioritatile prioritatilor”. Asteptam ca Romania sa faca progrese vizibile. Am avut, pe aceasta tema, discutii foarte constructive, de substanta, cu presedintele Basescu si cu mai multi ministri. Am discutat aceste probleme in amanunt. Cred ca presedintele are dreptate sa spuna ca nu putem generaliza cand vorbim de coruptie la nivelul societatii. In acelasi timp insa, pentru romanul de rand coruptia chiar este o problema. Se vede ca este o problema si din actiunile Guvernului, si din evaluarile pe care le primim de la organizatiile nonguvernamentale, care radiografiaza foarte bine problemele cu care se confrunta tara. Sa fie clar: nu este treaba noastra sa combatem coruptia, ci a administratiei, a guvernului si a fiecarui roman in parte. “

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/interviuri/olli-rehn-explicati-la-bruxelles-ce-se-intampla-la-voi-49945.html

7 Martie 2005 ziarul ZIUA publica articolul “Piraterie Software”: “Gravitatea deosebita a faptelor enuntate consta in aceea ca sisteme soft, a caror valoare depaseste mai multe milioane de euro, au fost furate printr-o schema abila pusa la cale de un fost inalt functionar de stat (Sebastian Vlădescu), in mod sigur cu complicitatea altor persoane influente si prin utilizarea de fonduri PHARE”. “Piraterie Software” – ziarul ZIUA, 07.03.2005.

28 Iunie 2005Comisia UE sare în apărarea lui Sebastian Vlădescu și a infracțiunilor evidente și exhaustiv probate comise de către acesta – (vor reveni și vor constata fraudele pe … 25 August 2014 Raport Final OF/2010/0068)

28 Iunie 2005 – Microsoft sare în ajutorul lui SebastianVlădescu în dosaul 6949/P/2004, susținînd afirmațiile RSC – Medist, referitor la faptul că aă primit gratuit platformele software create de Omnis de la Microsoft via Internet.

22 August 2005 – Ministrul de Finanțe Sebastian Vlădescu, astfel promovat de către Prim Ministrul Călin Popescu Tăriceanu devine membru CSAT.

5 Septembrie 2005 – Ministrul de Finanțe Sebastian Vlădescu îi cere Procurorului Geenral Ilie Botos să facă dovada că Omnis aduce prejudicii interesului și securității naționale prin denunțurile pe care el (și Microsoft) le consideră denigratoare. Procurorul DNA Irinel Păun (omul lui Sorin Ovidiu Vîntu și Vasile Blaga) în complicitate cu ’cîmpul tactic’ execută misiunea și pe Omnis și pe noi personal (vom reveni cu detalii ăntr-o scriere viitoare.

Începînd din anul 2004 pînă în prezentul mereu continuu Omnis și noi personal am făcut tot ce este omenește posibil (și imposibil) să luptăm împotriva ororilor comise de Coldea – Maior – Koveși – Băsescu – Microsoft – Comisia UE – Comunitatea Internațională.

2006 – 2007 – Comisia UE îi felicită pe infractori și Romănia este primită în UE. Infractorii îl felicită pe Bill Gates și îl decorează … Omnis și noi personal suntem dați în judecată în civil și penal …

23 Septembrie 2010 – „După părerea mea, afirmaţiile astea nu pot fi făcute decât de un om bolnav, bolnav la cap (Sorin Ovidiu Vintu). Cu ce preşedinte poate să stabilească planul de evoluţie al României un infractor (Sorin Ovidiu Vîntu) ?

Cu Dumneavoastră domnule Senator Traian Băsescu … secondat de tinerii frumoși și deștepți pe care i-ați protejat și promovat

„În timpul când dl. director Timofte conducea SRI, Vântu avea o influenţă extraordinară în acest serviciu,… chiar numiri de şefi la nivel judeţean, la nivel de secţii. Nu există dubii cât de influent era Vântu în relaţia cu SRI. Serviciul nu mai e cel din 2006, şi chiar aducerea unui parlamentar PSD în fruntea SRI (George Maior) a fost un lucru care m-a reconfortat, mi-a creat detaşarea de a lucra cu acest serviciu. Dacă aş fi adus un om din PD, nu ar fi fost credibilă colaborarea cu acest serviciu”.

http://www1.gandul.info/stiri/basescu-vantu-e-bolnav-la-cap-procurorii-l-au-intrerupt-din-dragoste-prin-beciuri-ce-informatii-sensibile-ii-dau-serviciile-lui-traian-basescu-7388834

21 Februarie 2015 – SOV controla principalele servicii de informaţii, începând cu serviciul Ministerului de Interne, fostul „doi şi-un sfert“, devenit apoi UM 0962 și apoi DIPI. Relaţia sa specială cu Vulpea, adus de imbecilul de Dejeu pe poziție şi cu colonelul Traian Marinescu – adjunct al comandantului 0962 – a fost extrem de importantă pentru acoperirea hoţiilor de tip FNI, BRS şi BID, ofiţerii din IGP desemnaţi să ancheteze afacerile lui SOV fiind, practic, de fapt, la cheremul său.

Uitați ce se întâmplă astăzi cu DIPI. Ajunsă SINECURA lui Gabriel Oprea…

Da, astăzi SRI nu mai este sluga totală a infractorilor gen Sorin Ovidiu Vântu, care primea buletinul informativ zilnic al SRI înaintea şefului statului şi înaintea primului-ministru. În vremea când Radu Timofte, un adevărat trădător de ţară, conducea această instituţie. Dar are la sân un puișor, pe Sebi Ghiță. Ce să vezi, Ghiță a administrat televiziunea lui Vântu până și-a făcut propria cocină TV. Ăstea nu vă dau de gândit, oameni buni? Pe vremea lui Timofte și SOV, sluga care făcea lucrurile murdare era Gioni Popescu (protectorul lui Sebastian Ghiță – Sebastian Vlădescu). Acum este Coldea (prietenul lui Sebastian Ghiță asociatul lui Sebastian Vlădescu). Ăla de zicea Leana (Udrea) că i-a zis lui Cocoș să-i dea lui Ghiță 500.000 de euro pentru televiziune (din mita Microsoft) …

http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/sri-cea-mai-corupta-institu%C5%A3ie-a-statului_373575.html

30 Noiembrie 2016 – „Vă spun eu un lucru, un adevăr pe care l-am ştiut. Eu am făcut o mare greşeală, deşi aveam lecţia. Eu am menţinut timp de doi ani foarte mulţi oameni lăsaţi de Iliescu în funcţie, la SRI, la SIE. Puteam să-i schimb, dar mi-a convenit pentru că deveniseră cei mai buni informatori despre ceea ce e în sistem, pentru a-şi păstra funcţia”, a declarat Traian Băsescu la emisiunea „Votez cu mine” de pe Gandul.info.

„Aflasem că se vizita frecvent cu domnul Ghiţă, în timp ce eu o ţineam de om neutru. Am aflat după ce dânsa a făcut marile declaraţii că un procuror n-are voie să aibă legături cu un om politic, relativ la cazul Udrea-Bica. Pe urmă aflu că se vizita cu domnul Ghiţă, că şi-a aranjat un raport de anti-plagiat cu Ponta şi cu Ghiţă. M-am simţit ca un om înşelat. Sunt mai multe ipostaze Kovesi-Ghiţă, vizite acasă, de aniversări, de ziua copilului. (…) Nu pot să spun că o suspectez de cea mai înaltă moralitate, atât timp cât există un dosar legat de RomGaz, în care este implicat fratele domniei sale care s-a tergiversat până s-a îngropat”, a concluzionat Traian Băsescu.

http://www.evz.ro/traian-basescu-atac-incendiar-la-coldea-si-kovesi.html

2 August 2016 – Articolul a fost publicat sub semnătura lui Mihai Iacob, directorul ziarului Curentul, în noiembrie 2006. Îl redăm în integralitatea lui, așa cum  s-a păstrat în memoria internetului.

Ulterior, cei doi s-au dus la intalnirea cu Vintu, la casa conspirativa a SRI, unde s-au fotocopiat din nou documentele lui Timofte, la insistentele lui SOV, care-i cerea sefului SRI sa nu-i lase puterea absoluta lui Traian Basescu. O parte din documentele fotocopiate au fost predate de SOV lui Tariceanu, pentru a echilibra raportul de forte dintre cele doua Palate.

O dovada in plus ca cele spuse de Maricel Pacuraru sunt reale este si publicarea in ziarul Gardianul din 13 noiembrie 2006 a unui document al SRI purtand mentiunea „Strict Secret” si semnat de Radu Timofte.

http://www.evz.ro/stenograme-incendiare-relatia-lui-sorin-ovidiu-vintu-cu-seful-sri-cum-i-a-cerut-sov-lui-radu-timofte-sa-nu-i-lase-intreaga-putere-lui-traian-basescu-patronul-realitatii-tv-a-copiat-documente-secrete-ale-sri.html

30 Ianuarie 2017 – SNAP au transmis o scrisoare deschisă adresată ministrului afacerilor interne Carmen Dan, căreia îi atrage atenția că trebuie să verifice protocoalele încheiate de MAI cu SRI, DNA, Parchetul General, ANI dar și cu alte instituții sau societăți. Iulian Surugiu, membru în Biroul Executiv al SNAP, a declarat, pentru „Evenimentul zilei”, că sunt zeci de protocoale încheiate de fostele conduceri ale MAI, fără respectarea legii.

http://www.evz.ro/acuzatii-grave-ale-politistilor-din-snap-protocoalele-sunt-ilega.html

articol mai vechi

articol mai nou