STRICT SECRETE MICROSOFT – “Power Evangelism” (Evanghelism de Forta) si “Relationship Evangelism” (Evanghelism Relational)

Goldman Sachs “Ei sunt de fapt tipii care iau într’adevar deciziile, dacă vreți sa știți.” James Plamondon 16 Inanuarie 1996 Summitul International al Evanghelistilor – 16 Inanuarie 1996 – Directorul Evangheliștilor Microsoft James Plamondon – Înregistrarea #3 (VT#33l3.O3) 

KOVEȘI – COLDEA – MAIOR … VREȚI SĂ ȘTIȚI ? … cine, cind si cum v-au Evanghelizat și vă Controlează Mintea … de ați ajuns să credeți in Bill Gates mai mult decît în Dumnezeu … dacă ați crezut vreodată … că acum vă credeți voi Dumnezeii alături de Bill Gates – Steve Ballmer si Goldman Sachs … cît despre România ce să mai vorbim … poate în vie … cînd o să reinvie Bill Gates …

GOLDMAN SACHS IA DECIZIILE

“Dar dacă poți să influențezi opiniile acestor indivizi … și practic niciodată nu au aflat de la tine (negare credibilă) în calitatea de evanghelist, dar cînd se întîmplă, trebuie să fiți într’ adevar atenți. Nu vreți să vă sune Bill (Gates) si să vă spună “Ce e asta de am aflat că vine din partea ta de _____ ?”

Trebuie să fiți foarte atenți. Dar totuși dacă vă duceți la acești tipi să le dați informație poate fi foarte, foarte avantajos, pentru că, dacă vrei să știți, toată lumea citește PC Week, dar Vice Presedinții și cei peste ei (Bill Gates – Steve Ballmer) citesc rapoartele de analiză ale Goldman Sachs. Ei sunt de fapt tipii care iau într’adevar deciziile, dacă vreți sa știți.” DRG Summit—January 16, 1996 “Power Evangelism” and “Relationship Evangelism” Presented by James Plamondon and Marshall Goldberg tape3(VT#33l3.O3)

CÎTEVA OBSERVAȚII

Dupa cum putem constata, in Decembrie 1996 cind Microsoft a venit in Romania, era deja pregatit sa isi exerseze talentul Evanghelist pe cîrca săracei Românii.

A venit Ion Iliescu in 2000, a batut palma, cu Bill Gates – Steve Ballmer, si Microsoft a luat controlul total al destinelor decidentilor nostri iubiti si respectati.

Goldman Sachs a apreciat enorm succesul inregistrat in Romania de Microsoft, drept care Microsoft a folosit Romania drept cap de pod pentru a intra serios in Balcani.

In 2004, contractele sunt semnate, Silviu Hotaran este avansat Director Microsoft pentru Europa de Sud – Est, si Ovidiu Artopolescu Director Microsoft Romania.

Manuel Durao Barroso a venit mai tirziu prin 2004, si el Evanghelist deghizat a lui Bill Gate – Goldman Sachs, si s-a alaturat alaiului de ciorditori mondiali, puternic sustinuti de cei nationali, astfel protejati de institutii de forta (SRI – SIE – DNA – PICCJ ) Controlate Mintal.

Manuel Durao Barroso s-a folosit de OLAF si alte institutii ale UE, pentru a sustine coruptia si jaful facut de Microsoft in Romania.

OLAF – Diirectorul OLAF pentru Europa de Sud – Est Alessandro Buttice, se ducea la Sorin Ovidiu Vintu sa ia mita ziua in amiaza mare de fata cu martori, ca sa ii protejeze pe Microsoft.

DG COMP – Per Hellstrom, ii apara pe Microsoft, pina am reusit sa il dam afara, doar pentru a afla ca este angajat la Apple, care este in proces cu Comisia UE.

Astazi Manuel Durao Barroso este Director Goldman Sachs International. 

KOVESI – COLDEA – MAIOR … ce parere aveti, va bagati ? … sau va bagam …

… ca la noi cu Controlul Mintii, nu prea merge ca suntem “tare de cap” … si minciunele de cretini congenitali a la Buttice, Barroso, Ballmer, Hellstrom … nici de ris nu ne vine …

Treziti-va bre Rumânilor din hipnoza Microsoft, ca rid toti prostii de noi toti … nu numai de voi …

Vom reveni …

articol mai vechi

articol mai nou