MISTERELE MICROSOFT – INDISPENSABILUL DOMN MINISTRU DE FINANȚE SEBASTIAN VLĂDESCU (MICROSOFT – SOV – SRI – MAI – DNA – PICCJ – OLAF) 

“De la intervenția anticonstituțională și pînă la alegeri s-a dezvăluit existența unei Legi din 2001 (Lege 90/2001) , confirmată și în 2004 (MODIFICARI Lege 90/2001), adoptată de Guvernul Adrian Năstase prin care nu poate fi membru al Guvernului un condamnat penal. Liviu Dragnea e condamnat penal. Cu sau fără suspendare e lipsit de importanță. În aceste condiții, propunerea PSD ca Liviu Dragnea să fie premier încalcă Legea. Și nu o Lege oarece, așa cum susțin unii, ci o Lege dată de Guvernul Adrian Năstase în bătălia pentru admiterea României în UE.” Ion Cristoiu blog 14 Decembrie 2016

“(VII) din Decembrie 2000 pana in 10 Septembrie 2002, RSC a avut locatia intr-un apartament care corespunde adresei personale a D-lui Sebastian VLADESCU, actionar al RSC, dar de asemenea fondator si fost Director al MEDIST SA (cf. anexei Nr.7: copie dupa inregistrarea RSC la Registrul roman al comertului; anexa Nr. 15: Extras din Monitorul Oficial al Romaniei de la 5 Mai 2010, in care se mentioneaza adresa personala al D-lui Sebastian Teodor Gheorghe VLADESCU);”
 

“In baza faptelor mentionate mai sus si luand in considerare criteriile de eligibilitate expuse in cererea de proiecte (cf. Anexa Nr 26: Cerere de Proiecte Programul PHARE 2000 Coeziune Economica si Sociala – Schema de Suport pentru crearea de Start-up Businesses, Micro-Intreprinderi si Intreprinderi  Mici si Mijlocii nou create – Linia de buget R0-0007.02 – Publicata in Mai 2001), OLAF considera ca exista dovezi ca RSC a fost utilizata si controlata de managerii/proprietarii MEDIST SA cu rol de “companie intermediara” care sa solicite Grantul din partea si in interesul MEDIST SA si al managerilor/proprietarilor acesteia. In acest context si luand in considerare ca, in baza criteriilor de eligibilitate expuse in Sectiunea 2.1.1 (j) a Cererii de proiecte, un solicitant de Grant nu poate actiona ca si “companie intermediara”, OLAF considera ca RSC nu era eligibil pentru primirea acestui Grant.” OLAF – RAPORT FINAL CASE OF/2005/0068 25 August 2014

SEBASTIAN VLĂDESCU NU MAI PUTEA FI MINISTRU DE FINANȚE ÎNCEPIND DIN DECEMBRIE 2004 … și totuși …

 

SEBASTIAN VLĂDESCU FURA BANI UE – UE ÎL APĂRĂ UN DECENIU 

Omnis a adus la cunoștința institutțiilor naționale(2005) si a Comisiei UE (2005), faptul probat ca Sebastian Vlădescu fraudeaza fonduri UE și comite crimă cibernetică in asociere cu Microsoft.

În 2014, Comisia UE (OLAF) confirma faptul ca Sebastian Vlădescu a comis mai multe fraude asupra fondurilor UE …UE (OLAF) confirmă după 9 (nouă) ani fraudele evidente și exhaustiv probate de Omnis înca din Noiembrie 2004.

În cei 9 (noua) ani care au trecut de cînd Comisia UE a început investigațiile, Sebastian Vlădescu a continuat să fraudeze din ce în ce mai multe fonduri UE, să comită crime cibernetice în asociere cu Microsoft, să se asocieze cu Sebastian Ghita, sub protectia SRI – DNA – PICCJ, pentru a își extinde infractiunile la nivel international, si a continuat sa fie Ministru de Finanțe pînă in 2010.

Datorită lui și lui Sebastian Ghită, UE a suspendat plățile pentru industria IT&C, dupa ce tot UE a participat la constituirea mecanismelor de frauda, crima cibernetica si coruptie.

Daca instituțiile nationale și UE ar fi respectat Constituția, Legea si Drepturile Fundamentale, la sesizările legal probate de Omnis, jaful pe care Microsoft si Comisia UE au reușit să îl facă în România, nu mai era posibil … dar nu a fost sa fie așa …

Sebastian Vlădescu era indispensabil planurilor facute de Bill Gates – Sorin Ovidiu Vîntu si implementate de Radu Timofte, Ovidiu Artopolescu și mulți alții la care vom reveni.

Sebastian Vlădescu a fost apărat și promovat cu determinare criminală de Microsoft Corporate – SRI – MAI – DNA – PICCJ – OLAF – COMISIA UE.

SCURT ISTORIC – SEBASTIAN VLĂDESCU

Sebastian Vlădescu a lucrat pentru Vîntu, este prieten cu Calin Popescu Tariceanu, și el susținut de Vîntu, și colaborator cu Varujan Vosganian sluga lui Văntu … și prieten cu Ovidiu Artopolescu coleg cu Irina Socol, protejata lui Vasile Blaga.

Ministrul de Finante Ionut Popescu pus de Traian Basescu, încerca să facă ’curățenie’ in Vămi, dar sare Blaga si Tariceanu și îl schimbă pe Ionuț Popescu cu Sebastian Vlădescu (August 2005), care îl ia cu chirie în sediul Medist – RSC pe însuși Claudiu Florica Fujitsu Siemens, și sarabanda fraudelor, pirateriei, crimelor cibernetice, mitei, spălării de bani, corupției (Bruxelles), crimei organizate și terorismului (multa FRICĂ – AMENINȚĂRI CU MOARTEA – ’ACCIDENTE’ – CONFUZIE – INCERTITUDINE) comise în asociere cu Microsoft – SRI – MAI – DNA – PICCJ – OLAF – Comisia UE, poate continua la nivel internațional.

Miza financiară este de miliarde de euro, miza politică este puterea absolută, miza psihologică este controlul minții „celorlalți” (pulimii).

Să traiești (bine) într-o lume construită după chipul și asemănarea lui Bill Gates – Sorin Ovidiu Văntu … doar Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Dan Nica, George Maior, Florian Coldea, Laura Codruța Koveși pot să facă și să mai fie și mîndri de lumea lor …

Vom reveni … dar între timp imaginați-vă că Sebastian Vlădescu este un fel de indispensabili … împreuna cu Bill Gates si Văntu (Kovesi – Coldea) …

articol mai vechi

articol mai nou