MINISTRUL DE INTERNE VASILE BLAGA UN ȘPĂGAR NENOROCIT, UN ȚEPAR ORDINAR SI UN MARE CONSUMATOR … DE MICROSOFT …

BILL GATES – STEVE BALLMER – MANUEL DURAO BARROSO ERAU INFORMATI DE JAFUL PE CARE VASILE BLAGA IL FACEA IN ROMANIA SUB INALTUL LOR PATRONAJ !

OMNIS GROUP ACUZA

Omnis Group a identificat in Noiembrie 2004, faptul ca Ministerul de Interne condus de Vasile Blaga foloseste software plagiat de Microsoft si RSC (Romanian Soft Company – Sebastian Vladescu), si a probat si a adus la cunostinta acestuia in Decembrie 2004, si a Ministrulu IT&C, crimele cibernetice pe care Microsoft le comitea in asociere cu mai multe companii.

La vremea respectiva nu cunosteam faptul ca Vasile Blaga negocia mita politica si vindea contracte companiilor asociate cu Microsoft pe care le ´taxa´ cu intre 10% si pina la 25% din valoarea contractelor platite din banii statului, si ca acesta pusese deja ochii pe contractul de un miliard de euro pe care urmau sa-l realizeze Microsoft si EADS in asociere cu Ministerul de Interne si cu participarea Cms. Sef Corina Artopolescu director IT, sotia lui Ovidiu Artopolescu Director Microsoft, si initiatoarea furtului comis asupra companiei noastre de Microsoft si RSC.

GHEORGHE STEFAN (PINALTI) ACUZA

Directorul Romsys Horațiu Bruno Berdilă si Gheorghe Stefan (Pinalti) au povestit si ei cum duceau sute de mii de (numai) euro mita la Vasile Blaga, dupa modelul expus acum un an de catre Claudiu Florica si alti denuntatori din dosarul Microsoft.

CLAUDIU FLORICA ACUZA

Claudiu Florică susţinea că a fost exclus de către Vasile Blaga din circuitele neoficiale de dare şi luare de mită, dar că acesta (Vasile Blaga- n.red.) s-a înţeles asupra mitei în mod direct cu Siveco România, prin Irina Socol şi Gabriel Sadoveanu şi EADS prin Alexandru Georgescu fără să îl mai includă pe Claudiu Florică în aceste negocieri. (…) Prin urmare, valoarea a fost redusă la 524 de milioane de euro, dar s-a păstrat mecanismul care permitea existenţa unei valori a contractului mult mai mare, (…) cu alte cuvinte a profitului EADS exagerat din care urmau să fie plătite mitele către persoanele implicate din MAI, respectiv Vasile Blaga. Contractul pentru securizarea frontierelor României a fost atribuit concernului EADS fără licitaţie, prin hotărâre de guvern, în august 2004, la o valoare de aproape un miliard de euro.

https://www.antena3.ro/actualitate/scandal-de-spaga-in-echipa-lui-iohannis-numele-lui-blaga-apare-in-dosarul-eads-272625.html

CIOLOS ACUZA MAFIA IT SI PE PONTA – GHITA

Cioloş îl UMILEȘTE pe Ponta: “Sunt vândut Bruxelles-ului? Nu eu am primit o listă cu ce trebuie să fac din partea lui Barroso!”

Manuel Durao Barroso era in cunostinta de cauza ca Sebastian Ghita – Sebastian Vladescu si Victor Ponta, fraudeaza bani UE si comit crime cibernetice astfel protejati de George Maior – Florian Coldea – Vasile Blaga si Laura Codruta Kovesi, dar a preferat sa ii protejeze timp de doua mandate, pina a parasit Comisia UE sa se angajeze la Goldman Sachs … pe care ii lauda tot pentru standardele etice, in timp ce acestia se confrunta cu mai multe procese pentru coruptie …

http://www.comisarul.ro/articol/ciolos-il-umileste-pe-ponta-sunt-vandut-bruxelles-_860545.html

MICROSOFT ASOCIAT CU VASILE BLAGA IN MULTE “PROIECTE”

Vasile Blaga avea cea mai privilegiata pozitie, in contextul in care in Decembrie 2004 cind a venit la conducerea Ministerului de Interne, Directoarea IT&C era Corina Artopolescu, in timp ce Director General Microsoft era Ovidiu Artopolescu sotul respectivei doamne.

Vasile Blaga a venit in 2004 la “masa pusa”, mita Microsoft era aprobata de Ovidiu Artopolescu, contractul EADS era deja “negociat” si furtul de software la Spitalul MAI era deja comis cu aprobarea lui Corina Artopolescu … ce isi putea dori un buldog nehalit mai mult in viata …

SORIN OVIDIU VINTU – VASILE BLAGA

SOV a fost cel mai bine protejat in timpul mandatului de Ministru de Interne a lui Vasile Blaga, care a folosit Ministerul de Interne in scopuri in primul rind personale si de imbogatire, la fel cum a facut si cu Vamile … ne intrebam cita mita a luat de la SOV, daca acesta i-a dat 2 milioane lui Bogdan Olteanu si lui Calin Popescu Tariceanu, pentru o pozitie de Guvernator al Deltei pentru doar citeva luni …

http://www.stiripesurse.ro/imagini-incendiare-cu-vasile-blaga-i-denun-atorul-lui-bogdan-olteanu-foto_1145356.html