LA MULȚI ANI 2017 ! … să fii mai bun și mai darnic …

2016 A FOST UN AN DEOSEBIT DE INTERESANT !

Fără precedent la nivel mondial :

DARREN WHITE Șeful Secret Service îi somează pe Ambasadorul SUA și pe Laura Codruța Koveși să răspundă unor acuzații deosebit de grave (fără precedent în istoria SUA). Aceștia nu răspund.

SEBASTIAN GHIȚĂ (ofițer SRI) trădează ’COOPERATIVA’ care l-a creat și acuză SRI – CIA și pe Laura Codrușa Koveși de activităși ilegale deosebit de grave în asociere cu Microsoft și alții după care dispare (fără precedent la nivel mondial).

ION ILIESCU fost multiplu Președinte al României este pus sub acuzare pentru crime impotriva umanității (fără precedent la nivel mondial pentru o țară NATO – UE– mai puțin Rwanda, unde Microsoft tocmai a semnat un contract de parteneriat strategic).

TOT FĂRĂ PRECEDENT PARTENERIATE ÎNTRE CORPORATIȘTI ȘI ASASINI

DIRECTORII MICROSOFT Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu, sunt puși sub control judiciar de către autoritățile Române, după ce au fost anchetați de FBI în SUA (fără precedent la nivel mondial).

MICUL GUCCIFER (Marcel Lehel) se duce în SUA, descarcă tot sacul cu povești și informații la FBI, și este trimis în grabă înapoi, chiar înainte de alegerile din SUA.

JAMES COMEY Șeful FBI este acuzat de implicarea în procesul alegerilor și este acuzat și de Clinton și de Trump pentru modul în care s-a implicat și a condus ancheta în cazurile Clinton.

BILL & MELINDA GATES și MICROSOFT îl fac pe Donald Trump ’toxic’ și avar în comparație cu generozitatea lor și a Fundației Clinton pe care Trump o acuză de corupție și alte ilegalități (fără precedent la nivel mondial).

DONALD TRUMP este ales Președinte al SUA, în contextul în care SUA (CIA – FBI) acuză Rusia și personal pe Putin că au intervenit în favoarea lui Donald Trump, care îl laudă pe Putin pentru inteligența sa (fără precedent la nivel mondial)

PSD cîștigă detașat alegerile, inclusiv pe fundalul nemulțumirilor legitime legate de jaful și tîlhăriile comise în România cu impunitate de către corporațiile străine, protejate (contra cost ?) de instituțiile de forță.

PREVIZIUNI 2017 – DOSARUL MICROSOFT

KOVEȘI – COLDEA – MAIOR să nu uitați cîteva nume care vă vor marca viața în anul ce vine : Donald Trump, Darren White, Marcel Lehel, Cristian Sima, Sebastian Ghiță, Ionuț Lopătan, Alexandru Grumaz Jr., Ovidiu Artopolescu, Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith …

PREȘEDINTELE SUA DONALD TRUMP ÎȘI PREGĂTEȘTE DISCURSUL DE INAUGURARE PENTRU 20 IANUARIE 2017, ÎN TIMP CE CONTINUĂ SĂ CRITICE ADMINISTRAȚIA OBAMA PENTRU DECIZII LUATE ÎN TRECUT ȘI ÎN PREZENT CARE AU DUS LA SLĂBIREA SUA ȘI A PARTENERILOR ACESTEIA, INCLUSIV ROMÂNIA.

AMERICA NU POATE FI DIN NOU PUTERNICĂ ȘI MĂREAȚĂ DACĂ PROTEJEAZĂ ȘI PROMOVEAZĂ ASOCIEREA MICROSOFT CU SEBASTIAN GHIȚĂ ȘI SEBASTIAN VLĂDESCU PENTRU A COMITE CRIME CIBERNETICE ȘI CORUPȚIE POLITICĂ, ÎN DISPREȚ TOTAL FAȚĂ DE CONSTITUȚIE, LEGE ȘI RESPECTAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE.

AVEM NEVOIE DE O AMERICĂ PUTERNICĂ PENTRU A PUTEA LUPTA ÎMPREUNĂ ÎMPOTRIVA CRIMEI CIBERNETICE, CORUPȚIEI ȘI TERORISMULUI … COMISE DE ECOSISTEMUL MICROSOFT ȘI ALȚII.

Koveși – Coldea – Maior, în anul care vine veți afla că Microsoft nu este sinonimă cu America, chiar dacă pînă în prezent a fost sinonimă cu administrații trecătoare (Bill Clinton, George Bush Jr., Barack Obama), care oricum au început investigațiile în anii 2010, referitor la actele de corupție comise de Microsoft încă din anii 2000 … dar le vor finaliza anul care vine.

POVESTEA MICROSOFT DNA-SRI-CIA- RAIC DIN 2009 PÎNĂ ÎN 2014

EXPIRĂ (IAR) LICENTELE MICROSOFT – Martie 2009

Gabriel Sandu este vizitat în anul 2009 de Ambasadorul SUA Mark Gitenstein, Vice Presedintele Microsoft, Directorul Microsoft și Claudiu Florică pentru a îl convinge să facă plăti către Microsoft, în condițiile în care toate părțile cunoșteau implicațiile legale ale acțiunilor lor.

Lotul Gabriel Sandu, Dorin Cocoș,Nicolae Dumitru (Niro) și Dumitru Ștefan (Pinalti) au fost condamnați și Directorii Microsoft Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu, dar și Caludiu Florică au fost puși sub acuzare.

VINE ÎN ROMÂNIA DARREN WHITE – Noiembrie 2009

Numele meu este Darren T. White. Am ajuns prima oară în București, România, în noiembrie 2009 pentru a prelua postul de agent responsabil rezident, Secret Service US. În calitate de agent responsabil rezident, denumit în continuare (RAIC), principalele mele responsabilități includeau, fără a se limita însă la asta, supravegherea tuturor aspectelor operaționale ale protecției și ale investigațiilor realizate în România, Ungaria, Turcia, Serbia, Kosovo, Republica Moldova și Muntenegru. Mandatul meu de agent responsabil rezident în România s-a încheiat în februarie 2014.
https://www.facebook.com/turcescu/posts/1161052733907188

MICUL GUCCIFER PUBLICĂ CORESPONDEȚA SECRETĂ A LUI GEROGE MAIOR DIRECTOR SRI DIN DATA DE 10 MARTIE 2010 – 25 Ianuarie 2014

Buna seara (Domnule Maior),
dupa cum deja v-am informat RSC si Asesoft,ambele din Romania au lansat la Bruxelles un birou care este condus de Mircea Cotoros.
De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru.
La RSC este actionat ministrul (Finanțe) Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu. Nelu Neacșu – 10 Martie 2010

APARE SEBASTIAN GHIȚĂ ÎN ANUL 2010 la SRI – CIA – DNA

Încep întilnirile secrete între Ghiță, Maior, Coldea, Koveși și Șefii de Stație CIA Karl Schwab și ulterior Eric Easley.

Chiar dacă Ghiță nu îl pomenește pe Maior în poveștile sale, este imposibil ca Maior să nu fi fost informat de întîlnirile regulate, cu atît mai mult cu cît acestea aveau loc în locații conspirative, între autoritîți SUA, Române și oameni de afaceri.

Darren White era informat de scopul și desfășurarea colaborării dintre cel mai mare ITst al României și cei mai importanți luptători împotriva crimelor cibernetice și a corupției, domeniul său de responsabilitate.

Colaborarea îl promovează pe Sebastian Ghiță în parteneriatul cu Sebastian Vlădescu și în extinederea activităților infracționale pe plan internațional.

VĂ RUGĂM PUȚIN RESPECT PENTRU RAIC – CIA – FBI

Avem toate motivele să fim convinși că autoritățile SUA, au avut cunoștință și au monitorizat comunicările pe care George Maior le întreținea prin emailuri private cu informatori ’privați’, și că acestea erau informate de activitățile ilegale desfășurate de Sebastian Ghiță și Sebastian Vlădescu, astfel protejați de cei numiți, încă din 10 Martie 2010, dacă nu chiar cu mult înainte.

OMNIS vs. UE ȘI MICROSOFT 2011 – 2013

Februarie 2011 – Omnis dă în judecată Comisia UE și atentșionează Microsoft să intre în cadrul legal.

Microsoft se alătură UE împotriva Omnis, o Comisie Europeană pe care o corupsese împreună cu Sorin Ovidiu Vîntu, Sebastian Vlădescu și mulți alții în frunte cu Manuel Durao Barroso, Olli Rehn, Jonathan Scheele, Laessandro Buttice, etc..

Microsoft și UE urmează să cîștige procesul în 2013, după ce Koveși comite mai multe infracțiuni judiciare (2011 – 2012) pentru a ticlui probe în favorizarea lui Sebastian Ghiță, Sebastian Vlădescu, Microsoft, SRI, MAI și alți profitori ai Genocidului numit Revoluția din 1989 (Alexandru Gumaz Jr. Ionut Lopătan, Adrian Murea, Cico Dumitrescu, …

GHIȚĂ ZOBARĂ PRIN ȚARĂ PENTRU KOVEȘI – 2011 – 2012

Din casele conspirative ale SRI, Ghișă și Koveși se mută în podgorie unde se împrietensc cu Ponta, care este acuzat de plagiat (2011).

Ghiță e atît de tare încît se ia de gît în 2011 cu unul dintre șefii săi, respectiv Sorin Ovidiu Vîntu, pe care îl și bagă pînă la urmă în pușcărie (2012), ajutat de SRI și de Laura Codruța Koveși.

Koveși este și ea acuzată de plagiat, se sperie rău și cere ajutor la ’paznicul’ Ghiță, care avînd în vedere legăturile stabilite de către aceștia în ’discret’ cu SRI-CIA, sare în avion și rezolvă problema, în stilul caracteristic (amenințări, șantaj …).

GHIȚĂ – PONTA – BLAIR – GITENSTEIN – PODESTA – 2012

Ghiță îl plătește pe Tony Blair să vină să îl laude pe Ponta, în timp ce Mark Gitenstein îi cere ajutorul lui John Podesta pentru a îl promova pe Ponta drept un mare luptător pentru democrație și progres.

Ponta (Ghiță) ia puterea și îl suspendă pe Președintele Traian Băsescu, care nu mai controla nici Serviciile nici Justitia.

Ghiță devine a tot puternic și continuă să ’colecteze’ bani UE și companii (ale altora) prin amenințări cu moartea și alte activități de crimă organizată și terorism.

În Septembrie 2010 îi expiră mandatul de Procuror General lui Koveși, și este trimisă la Bruxelles de către țara pe care a servit-o cu demnitate și devotament… în interesul lui Microsoft – CIA – Ghiță – Vlădescu – Vîntu – Buttice … , etc.

GHIȚĂ-COLDEA-MAIOR O VOR PE KOVEȘI ÎNAPOI LA TREABĂ – 2013

Koveși revine Procuror Șef DNA, în urma unui troc la schimb cu Alina Bica, pentru a continua protecția și promovarea intereselor grupului infracțional condus de Ecosistemul Microsoft.

FBI fac public faptul că investighează Microsoft pentru comiterea mai multor infracțiuni printre care și acte de corupție comise în România.

Toată lumea cade pe spate și nu mai contenește să o laude și să o premieze pe Koveși în timp ce aceasta în asociere infracțională cu cei numiți continuă să folosească Binomul SRI – DNA pe post de Securitate Versiunea 2.0 și să ticluiască dosare la ’comandă’ politică.

Decorații peste decorații, articole de presă laudative, sondaje de sfîntă, alături de George Maior puternic, susținuți din spate de Florian Coldea – Sebastian Ghiță – Dorin Cocoș – ECOSISTEMUL MICROSOFT.

UN AN CAM CIUDAT – 2014

25 Ianuarie 2014 – MICUL GUCCIFER expune celebrele emailuri printre care și cele ale lui George Maior.

Februarie 2014 – Darren White părăsește România, după ce intră în conflict cu autoritățile atît Române cît și SUA.

NICI UN ROMÂN – NU MAI MULT DECÎT ORICE AMERICAN – NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE “… no Romanian — any more than any American — is above the law.” Joe Biden Vice Președintele SUA 21 Mai 2014

Ghiță începe și el să se simtă
Dumnezeu (Dumnezeii adevărați fiind George Maior – Florian Coldea și Laura Codrușa Koveși) deși competiția era deja semnificativă.

Ghiță e sigur că stie să facă Președinți, respectiv pe Ponta, și începe să promită lui Maior funcția de Prim Ministru, lui Koveși de Ministru al Justiției și lui funcția de furat cel mai mult respectiv Ministru IT&C.

Ghiță îl plătește pe John Podesta să îl promoveze pe Ponta pentru funcția de Președinte și se pare că totul urmeză să se desfășoare conform palnurilor sale (și ale altora).

Koveși bagă pe piață Dosarul Microsoft, și alegerile sunt cîștigate de Klaus Iohannis.

Este începutul sfîrșitului pentru ’Infailibila Cooperativă’ de țuică, must, șpriț de la Chilia’n Port versiunea Justiția Mare, pînă în podgorie la Budureasca. la Wshington via Seattle … și Ploiești.

România tot nu are Ambasador SUA, după trei ani de administrare democrată, dar primște tot felul de explicații care mai de care mai puțin credibilă.

Koveși devine cea mai curajoasă Rumâncă care s-a inventat (singurică în vie), în timp ce Ghiță și Băsescu încep să dea în Microsoft și în Koveși – Coldea … după război mulți viteji se arată … sau puțini am fost, mulți am rămas.

E adevărat că Microsoft făcea drumuri la Guvern și la Ambasada SUA. Ei ne-au mințit și Guvernul nostru și și-au mințit și Ambasada lor. Sebastian Ghiță 27 Februarie 2015

Pe doamna Kovesi am cunoscut-o in sediile SRI. La K2, la K4 si la T14. Acolo ne intalneam de minimum doua ori pe saptamana inca din anul 2010. Si a durat aceasta serie de intalniri pana in anul 2014. Realitatea e ca poate sute de astfel de intalniri au existat in acesti ani. La unele dintre intalniri erau prezenti doar generalul Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si un sef al statiei CIA din Romania. Primul pe care l-am cunoscut in prezenta doamnei Kovesi si a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul sef al doamnei Kovesi. Iar al doilea este Eric Easley, poate actualul sef al doamnei Kovesi. Aveti aici cartile de vizita ale celor doi. Sebastian Ghiță 27 Decembrie 2016

„Nu comentăm chestiuni legate de aplicarea legii. Vă rugăm să contactaţi DNA pentru întrebări suplimentare” Ambasada SUA 28 Decembrie 2016.

SĂ ÎL ASCULTĂM PE GHIȚĂ … CUM GUIȚĂ

Multi dintre dumneavoastra ati intrebat dupa dezvaluirile domnului Ponta – nu eu am fost cel care a spus – cum si in ce fel ne-am intalnit in acea podgorie. Au fost multe astfel de evenimente si de intalniri, si faptul ca Victor Ponta a confirmat ca acolo a intalnit-o pe doamna Kovesi m-a ajutat si pe mine sa va conving. Poate ca intr-o zi o sa vedem mai multe date, mai multe elemente, mai multe argumente, dar pana atunci vreau sa o intreb pe doamna Kovesi daca isi mai aduce aminte de petrecerea restransa din vila de la Sinaia in care dansa cu Vasile Dancu si cu mine chefuiam cu lautarii si cantam ‘La Chilia-n port’ – varianta pentru statul de drept. O sa urmeze mult mai multe astfel de dezvaluiri in zilele urmatoare si sper si cred ca v-am starnit, v-am trezit atentia si sper si cred ca vazand aceste e-mailuri cu serii, vor aparea jurnalisti capabili sa verifice aceste adevaruri. Si veti afla cum s-a inceput masluirea dosarelor, fortatul de denunturi mincinoase, inventarea probelor si cum mii, poate sute de mii de romani au inceput sa sufere si sa fie tarati in procese si in dosare neadevarate, facute pe probe false si care nu reflecta realitatea. Va las sa ascultati cantecul prferat al doamnei Kovesi de la Sinaia. Seara buna!”

„Pe Kovesi am cunoscut-o in sediile SRI. La K2, la K4 si la T14. Acolo ne intalneam… Erau prezenti Coldea, Kovesi si un sef al statiei CIA din Romania… Karl Schwab, fostul sef al doamnei Kovesi… Eric Easley, poate actualul sef al doamnei Kovesi… Vreau sa o intreb daca isi aduce aminte de petrecerea din vila de la Sinaia in care dansa cu Vasile Dancu si cu mine chefuiam cu lautarii”

“Irina Socol de la Siveco a făcut afaceri într-o țară unde ca să ai contracte dai șpagă la partide! Nu a generat ea sistemul și nu a luat ea banii negri”

Geme podul Casei de Sănătate cu tone de echipamente HP de sute de milioane de euro nefolosite vreodată”

Să ne cerceteze procurorii pe toți! Dar să afle și că Microsoft nu ne-a vîndut nici o licență pentru că toate calculatoarele ministerelor aveau deja licențe vîndute de către firmele românești!”

– Pare o operațiune prea mare ca să fie gîndită altfel decît la nivel de stat. Om fi crezut că ne cumpărăm indulgența americanilor!

– Poate s-o motiveze ei oricum acum! Ce nevoie avea SUA să băgăm noi bani în buzunarul Microsoft? E adevărat că Microsoft făcea drumuri la Guvern și la Ambasada SUA. Ei ne-au mințit și Guvernul nostru și și-au mințit și Ambasada lor. Cert e că s-au luat șpăgi imense și, dacă vrei să te minți, zici că le-au luat pentru țară. O porcărie imensă, asta este afacerea Microsoft cu România! Știți că nu noi, ci Uniunea Europeană a oprit-o? Cînd și-a dat seama că se întîmplă în mai multe țări din Est a zis să le plătim la o valoare reziduală și să ne lase Microsoft în pace. Ne-au vîndut o hîrtie pe 400 de milioane de euro.

“And, Mr. President, as I’ve told you on many occasions, that’s why I and the President and the American people so appreciate your personal efforts to reinforce and protect the rule of law here in Romania and why it’s so important. It’s important for your economy. It’s important for your democracy. And it’s important for your freedom. And above all, it’s important for the lives of citizens who deserve to know their voices will be heard in government, that their businesses can compete fairly without bribes, that their disputes will be adjudicated transparently by a court system that is trusted, and that no Romanian — any more than any American — is above the law.” Joe Biden

Sebastian Ghiță: “Microsoft este responsabil. A luat 400 de milioane de euro și nu ne-a vîndut nici o licenţă!”


http://www.romaniatv.net/live/sebastian-ghita-inregistrare-de-ultima-ora-declaratii-uluitoare-care-arunca-in-aer-scena-politi_332851.html
http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/reactia-ambasadei-sua–dupa-ce-sebastian-ghita-a-declarat–intr-o-inregistrare–ca-la-intalnirile-dintre-el-si-kovesi-ar-fi-participat-si-un-sef-al-cia–nu-comentam–contactati-dna-436833
https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2014/05/21/remarks-vice-president-joe-biden-and-romanian-president-traian-basescu-j

Dezvăluirile lui Guccifer: Şeful SRI ştia de patru ani că firma lui Ghiţă „a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi”

articol mai vechi

articol mai nou