BILL GATES – TRAIAN BĂSESCU ȘI DEȘERTUL TĂTARILOR

BASESCU O AVERTIZEAZĂ PE SEVIL SHHAIDEH SĂ ÎȘI VADĂ DE TREABA EI ȘI SĂ NU SE BAGE ÎN RAHATUL PSD (în care este băgată pînă în gît împreună cu Mazăre & Comp) … LA FEL CUM ȘI NOI L-AM AVERTIZAT PE MICROSOFT (BILL GATES) SĂ NU SE BAGE ÎN GAȘCA DE ASASINI A LUI ION ILIESCU ȘI ADRIAN NĂSTASE … în care s-au bagat pînă peste cap … și acum vor să înoate pe mînă cu SECURITATEA VERSIUNEA 2.0

RIȘCANU CĂTRE DOAMNA MELINDA GATES

Doamnă v-ați bagat împreună cu Microsoft și Fundația Bill & Melinda Gates într-un joc politic care nu vă aparținea, deși noi ne-am asumat toate riscurile (și plătim și astazi pentru asta) să vă avertizăm, că vă asociați cu o bandă de tîlhari și asasini, cu care noi luptam pentru respectarea Legii, Constituției și a Drepturilor Fundamentale.

După cum vedeți, am avut dreptate (Dosarele Revoluției și Mineriadelor), și Dosarele Microsoft, drept care acum vă cerem socoteală pentru faptul că ați dorit să vă îmbogățiți cățărată pe cadavrele celor care au depus jertfă de viață și de sînge pentru libertate și democrație, și asta în deplină cunoștință de cauză.

În România oamenii nu au murit sub gloanțele unor bestii, și nu trăiesc în terorare de 27 de ani, ca să vă cumpărați voi hoteluri de lux și poșete de sute de mii de euro, în timp ce vă permiteți să dați lecții de filantropie și ’inovație’.

Vom reveni asupra subiectului, dar este interesant cît de mult vă asemănați cu Sevil Shhaideh … doar că aveți mai multe poșete …

BĂSESCU CĂTRE PRIMA MINISTRESĂ

„Pentru Doamna Sevil Shhaideh. Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc şi dacă, până astăzi, v-aş fi întîlnit pe stradă, n-aş fi ştiut cine sunteţi.

Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastră am sunat la Constanţa. Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun naşu dar şi unii, şi alţii, ştim că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoştinţe din comunitatea turco-tătară din Constanţa. Toţi au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră. Aveţi o reputaţie impecabilă. De aceea, vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine.”, a scris Băsescu pe facebook.

articol mai vechi

articol mai nou