SILVIU HOTARAN – OVIDIU ARTOPOLESCU – CLAUDIU FLORICA DOAR NISTE “PIONI”, VICTIME ALE BINOMULUI ION ILIESCU – BILL GATES

ECOSISTEMUL MICROSOFT = TERORISTII CRIMINALI ION ILESCU + BILL GATES protejati de BINOMUL KOVESI – COLDEA

BINOMUL ION ILIESCU – BILL GATES

Ion Iliescu este bintuit de teroristi pe care ii tot urmareste.

Ion Iliescu fura sute de milioane (via SIVECO si altii) dar este sarac si cinstit.

Ion Iliescu nu intelege confuzia de la Revolutie, pina cind apar Jurnalele de Lupta.

Ion Iliescu este un terorist care s-a imbogatit din crima !

Bill Gates este bintuit de pirati software pe care ii tot urmareste.

Bill Gates fura sute de miliarde dar acum vrea sa fie sarac si cinstit.

Bill Gates nu intelege confuzia Scandalul Microsoft, pina cind apare Evanghelismul.

Bill Gates este un terorist care s-a imbogatit din crima !

Ion Iliescu complice cu Bill Gates la CRIMA ORGANIZATA si TERORISM !

ECOSYSTEMUL MICROSOFT = ION ILIESCU + BILL GATES

NIVELUL DOI – BINOMUL ADRIAN NASTASE – DAN NICA

Prima serie de executanti politici ai Binomului Ion Iliescu – Bill Gates au fost Adrian Nastase si Dan Nica care si ei la rindul lor au mai furat pe ici pe colo, dar dupa ce au dat la partid, la servicii si la SIVECO, si altii …

BINOMUL C.P. TARICEANU – SEBASTIAN VLADESCU

Basescu a venit cu Binomul Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu, l-au decorat pe Bill Gates si au continuat jaful pus la cale de Ion Iliescu si Binomul sau.

Ulterior, Sebastian Vladescu se asociaza cu Sebastian Ghita pentru o performanta de jaf international, si pentru maximizarea protectiei SRI – DNA.

MAIOR – COLDEA – KOVESI sunt foarte multumiti, petrec la must in vie la Budureasca, la doctorate la Timisoara, in curte la parintii lui Coldea … in timp ce Bill Gates ne dau lectii, ne iau banii si ne terorizeaza in voie … asa NU aparatori ai natiei … asa DA tradatori si teroristi ai patriei !

http://www.dcnews.ro/dosar-microsoft-martor-o-parte-din-mita-era-pentru-calin-popescu-tariceanu_469117.html

DNA PRINDE PLEVUSCA

Directorii Microsoft au actionat in baza unor “ordine” primite direct sau/si prin intermediari de la Ion Iliescu si Bill Gates.

DNA are toate documentele si probele referitor la cine sunt adevaratii comanditari si beneficiari ai jafului comis de Microsoft – Fujitsu Siemens, precum si a coruptiei endemice si structurale din Comisia UE.

DNA ancheteaza selectiv la “ordin”.

 

DOSARUL MICROSOFT 2 – „FACATURA” DE PROST GUST SRI – DNA  

De ce e ținut în pușcărie Daniel Dragomir? Pentru ca SRI să poată pune în scenă marele spectacol Codruța Kovesi denigrată de bandiţii de corupţi!

Hopa!

Cum ar zice nea Gigel de la Sculărie.

Operațiunea Black Cube, comandată de Daniel Dragomir, e văzută de SRI, cel care a instrumentat Dosarul, nu ca apelul la mijloace ilegale pentru verificarea unor informații, ci ca o Operațiune de denigrare a Codruței Kovesi.

Documentele de la Dosar arată că scopul principal al comenzii a fost verificarea unor informaţii şi nu denigrarea Codruţei Kovesi. Dar chiar dacă ar fi fost așa? De cînd și pînă cînd denigrarea Codruței Kovesi e ceva pentru care trebuie să stai 70 de zile în arest preventiv?

Să vezi atunci spectacol pus la cale de SRI. Cu tema Fecioara din Sfîntu Gheorghe pusă pe rug de bandiţii de corupţi!

SRI – DNA sunt principalii vinovati de jaful facut timp de 20 de ani de catre Microsoft in Romania, si de „succesul” Ecosistemului Microsoft”, pe care se fac ca il ancheteaza, dar doar cit sa nu se ajunga la Coldea – Kovesi … sau invers.

 

Gîndul de marți, 22 noiembrie 2016

KOVESI „PLAGIAZA” (SI) DOSARUL MICROSOFT

KOVESI – COLDEA au facut toare eforturile posibile pentru a obstructiona aflarea adevarului si incriminarea Microsoft, dar nu au reusit datorita anchetelor FBI – DoJ – FCPA.

Acum KOVESI – COLDEA vor sa se prezinte drept aparatorii natiei si marii investigatori in cazul Microsoft, care in mare parte li se datoreaza din calitatea de complici si favorizatori ai infractorilor.

KOVESI – COLDEA – MAIOR DEMISIILE ! … calin popescu tariceanu, sebastian vladescu, sebastian ghita la puscarie, nu in vie si la bruxelles si monaco, la jilava si tirgsor …