ROMANIA ESTE CISTIGATOAREA ALEGERILOR DIN SUA !
GOD BLESS ROMANIA ! (Basescu v. Coldea – Kovesi)
GOD BLESS AMERICA ! (Hillary v. Comey – Podesta)

KOVESI – COLDEA – COMEY – GATES – GHITA – PODESTA – JUNCKERS LUATI EXEMPLU DE “TUPEU MAXIM” DE LA HILLARY CLINTON, CARE IL ACUZA PE PRIETENUL VOSTRU JOHN COMEY (DIRECTOR FBI) CA IN LOC SA O ARESTEZE PENTRU DISTRUGERE DE PROBE IN ASOCIERE CRIMINALA CU ANGAJATI AI STATULUI, COMEY A CISTIGAT ALEGERILE PENTRU … DONALD TRUMP … ASTA DA TUPEU ! a la COMEY + PODESTA + GHITA + BUDUREASCA …
 

MICROSOFT – JOHN PODESTA – JOHN COMEY – HANS KLEMM

Motivul(e) pentru care a venit John Comey la Bucuresti pe 3 Martie 2015, este inca un mister, avind in vedere faptul ca Hillary Clinton a pierdut alegerile … si acum il acuza pe John Comey pentru greselile facute de ea … discursul seaman cu acuzele aduse de Ghita lui Kovesi … sau Clinton vrea sa il ajute pe John Comey sa nu fie dat afara de la FBI …

Daca stam sa analizam relatiile pe care Ghita si Hillary le au cu John Podesta si Bill Gates & Melinda Foundation putem sa incercam sa ghicim raspunsul corect la intrebare.

FBI – John (Podesta – Comey) se confrunta in 2015 cu doua probleme inainte de alegerile din Noiembrie 2016 :

Scandalul Micul Guccifer Marcel Lehel si emailurile nesecurizate ale lui Clinton referitoare la Bengazi si alte „tranzactii” ale Fundatiei Clinton infratita cu Fundatia Gates.

Scandalul Microsoft  si mitele si crimele cibernetice comise de Microsoft in Romania, astfel protejati de Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi si in complicitate cu inclusiv Sebastian Ghita, si el protejat si promovat de John Podesta.

John Podesta si Hans Klemm (John Comey) nu aveau nevoie de doua scandaluri care duceau la Clinton, si la sponsorii campaniei sale, unul era mai mult decit sufficient.

Scandalul Guccifer era deja de notorietate internationala si era folosit de Donald Trump pentru promovarea campaniei impotriva lui Hillary Clinton, dar chiar si asa a fost nevoie de inca un an pentru ca Marcel Lehel sa fie extradat doar pentru 6 luni in America.

Scandalul Microsoft asteapta inca binecuvintarea sau inmormintarea, in functie de ce directive vor fi date de noua Administratie Republicana, pentru ca efectele „vizitei” la Bucuresti a lui John Comey sunt vizibile in present … Coldea – Kovesi continua sa protejeze Microsoft si pe asociatii acestora, in timp ce Basescu crede ca exista creier la Coldea si manualitate la executanta Kovesi.

http://www.foxnews.com/politics/2016/04/08/source-no-coincidence-romanian-hacker-guccifer-extradited-amid-clinton-probe.html

ROMANIA A SCAPAT ! DE HILLARY PRESEDINTA SI BILL & MELINDA GATES VICE PRESEDINTE

Podesta, Soros, Comey, Klemm si altii ii doreau pe Hillary Clinton Presedinta, pe Bill & Melinda Gates Vice Presedinti, pe Victor Ponta Presedinte, pe George Maior Prim Ministru (sau invers), pe Sebastian Ghita Ministru IT&C, pe Sebastian Vladescu Ministru de Finante, pe Florian Coldea Director SRI pe viata, si pe Laura Codruta Kovesi Ministru al Justitiei pe mai multe vieti …

Tocmai ca nu s-a intimplat si acum toata lumea se plinge, si dau toti vina unii pe altii … si nici nu a inceput distractia (si fara curvele DNA de la Monaco … ca avem si acasa si la Washington) …

http://thehill.com/blogs/ballot-box/presidential-races/301486-clinton-campaign-considered-bloomberg-bill-gates-for-vp

PIERDERE ALEGERI MICROSOFT … EVANGHELISTUL FBI VINOVAT DE FUD (Frica Incertitudine Dubiu)

„Sunt multe motive pentru care o alegere ca aceasta nu are succes(uri) … analizele noastre probeaza faptul ca scrisorile trimise Congresului de catre Directorul FBI John Comey genereaza DUBII si ca acestea nu au avut nici un fundament si/sau temei, astfel incit au blocat evolutia progresului pe care il initiasem.” Hillary Clinton 12 November 2016

Hillary il acuza pe Comey de terorism ! asupra sistemului American … corrupt dupa cum il caracterizeaza Presedintele Elect Donald Trump

Podesta – Comey – Microsoft folosesc FUD impreuna cu Vintu – Ghita – Maior – Coldea – Kovesi si Ponta

“There are lots of reasons why an election like this is not successful … our analysis is that Comey’s letter raising doubts that were groundless, baseless, proven to be, stopped our momentum.”

 “We also think Comey’s [second] letter, which was intended to absolve [Secretary] Clinton, actually helped to bolster Trump’s turnout.”

 https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/12/hillary-clinton-james-comey-letters-emails-election-defeat

Michigan, New Hampshire & Arizona Election Results: Have Those States Been Called?

DISTRUGERE DE PROBE … BleachBit ! si ȘERVEȚELUL “ACID”

Hillary a decis sa NU pastreze 31.830 de emailuri dupa ce a primit citatia de la FBI, si le-a sters folosind un software gratuit dar specializat pentru activitati ANTI FORENSICE … respectiv eliminarea dovezilor electronice incriminatoare.

Donald Trump foloseste cu maxima dibacie un joc de cuvinte pentru a o „linisti” pe Hillary care spune ca a șters comupterul cu o cîrpă cînd au dispărut inregistrarile electronice …

Donald spune ca probabil a folosit „curatire acida” astfel incit nimeni sa nu mai poata vedea ce contineau emailurile (de coruptie si crima organizata comisa cu Podesta (Ghita – Ponta) si Microsoft si multi altii).

COMEY SOROS SI KLEMM PROTEJEAZA MICROSOFT NU PE TRUMP !

KOVESI – COLDEA – COMEY – KLEMM – SOROS asta E ! ca alta nu avem…

Hillary a pierdut cu “maximo brio” alegerile pentru cea mai prima Presedinta SUA, “Sistemul Ticalosit” de la Washington da sa implodeze, Coldea – Kovesi si-au facut datoria alaturi de Microsoft si Comey si acum asteapta Black Cube.

Poate o fi venit vremea sa ne mai “lasati” si sa ii luati si pe “Marii Maestri PODESTA” impreuna cu Ghita – Coldea – Maior – Kovesi si Nadella – Microsoft marele exemplu a lui Obama si Bill & Melinda Gates Foundation marele exemplu a lui Clinton Foundation … si a lui Blair Foundation si a lui Murdoch si Soros si multi (prea multi) altii … si sa incercam de o democratie si lege adevarata nu propagandistica si lobbysta si … etc. (a la Blaga, Videanu, Boc, … Vladescu … Tariceanu, Nica, Bulgaru, Tulus, Dumitrescu, Vartic, Buttice, Barroso, Reihn, Hellstrom, Rosapepe … si DRACULA MOV …)

https://www.change.org/p/u-s-house-of-representatives-arrest-and-stop-george-soros-from-paying-for-violent-protests-in-america

COMEY SI HILLARY DE ROMANIA = COLDEA SI KOVSI = MICROSOFT SI PODESTA

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat duminică seară, la România TV, că cel care conduce „sistemul” este Florian Coldea, „creierul de analiză din SRI”, iar șefa DNA Laura Codruța Kovesi este un instrument al sistemului, „unul din oamenii ce pun în execuție acest lucru pentru a-și apăra funcția”.

„Ei decid care politician este executat dacă nu este pe plac sistemului”, a precizat fostul președinte. „Sistemul e format din generali din SRI, Interne, Apărare, procurori, dar nu toti, judecători, dar nu toți, e o structură care include profesori universitari, academicieni. Luați pozele cu cei care sunt în Academia de Stiințe ale Securității. Sistemul poate fi oprit prin lege. Politicienii nu intră în sistem. Pot să-l conducă dacă sunt foarte puternici, dacă îl cunosc ”, a adăugat Băsescu la România Tv.

Potrivit fostului preşedinte, „Iohannis aplaudă pentru că nu are curajul să spună intraţi în atribuţiune constituţionale şi legale”. Întrebat dacă Sistemul ar vrea să scape de el, Băsescu a răspuns: „Sunt convins că i-ar plăcea Sistemului să scape de mine, dar nu scapă, că de ce ţi-e frică nu scapi.”

Toate bune si frumoase dar unde este creierul si cucuveaua … ca se pare ca astia traiesc intr-o lume imaginara, impreuna cu Microsoft, Comey, Podesta si Hillary … unde este CREIERUL … ca daca tot ce avem e la Coldea si Kovesi executa … mi se face dor de Ceausescu si Plesita in frunte cu Pauker si Vass … si nepotii lor Olteanu si Severin …

DEZGUSTATOR … CORUPTUL  JUNKER

Vrea sa il invete pe Trump ce si cum este si functioneaza Europa corupta si putreda, inainte sa piarda Trump doi ani sa viziteze lumea pe care nu o cunoaste … doar ca are avion privat cu care cutreiera lumea de vreo patru decenii si mai face si constructii de miliarde peste tot in lume … noroc cu Juncker si Barroso si Podesta si Bill Gates … sa nu mai vorbim de Coldea – Kovesi – Ghita … Comey


https://www.theguardian.com/world/video/2016/nov/11/juncker-we-need-to-teach-trump-what-europe-is-and-how-it-works-video

INTERESANT MODUS OPERANDI KOVESI – COLDEA – PODESTA – COMEY – JUNKER – BUTTICE – KESSLER

Clinton’s office disclosed on March 10, 2015, that she gave the State Department 30,490 work-related emails on Dec. 5, 2014, and “chose not to keep” 31,830 emails she deemed “personal.” It did not say when the personal emails were deleted, but the FBI learned that they were deleted between March 25-31, 2015, about three weeks after she was served with a congressional subpoena.

BleachBit debunks Trump’s claims on its FAQ page: “BleachBit is not ‘very expensive software.’
Actually, it is completely free of charge for everyone in all situations.” It also says, “BleachBit is neither a chemical nor a physical device. BleachBit is an anti-forensics software application.”

The site links to a statement on Trump’s website by former New York City Mayor Rudy Giuliani that claims, “This software is very expensive and is used by criminals seeking to hide evidence from law enforcement.” It also links to a story that quotes Trump as saying Clinton “bleached” her hard drive and “used chemicals so that nobody will ever be able to see them.”

http://www.factcheck.org/2016/09/trump-pence-acid-wash-facts/

„When you have somebody getting a subpoena from the United States Congress to have your emails and all other information sent, and after — not before — after getting the subpoena, 33,000 are deleted and acid-washed. And nobody even knows what that means, acid-washed. It’s a very expensive thing to do. Most people don’t even know what it means. When you see something like that. And there’s no crime. Everything’s just wonderful.”

http://edition.cnn.com/2016/10/04/politics/reality-check-donald-trump-hillary-clinton-emails/