MICROSOFT STANDARDE EUROPENE „KOVESI ESTE O TERORISTA, PLAGIATOARE, CARE AVIND IN VEDERE CA NU STIM DACA ESTE FETITA SAU BAIAT NU POATE FI DECIT PARTIAL INSARCINATA DE COLDEA” … SA MAI ADUCA UN BAN IN CASA PE MÎNA CU MICROSOFT – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET … NOROC CU GUCCIFER … 

KOVESI ESTE UN PIC INSARCINATA SI DE BILL GATES … VIA BASESCU SI TARICEANU DECORATORII MICROSOFT … PUIOASĂ SI FOARTE FERTILA ZEITA „CUCUVEAUA NOASTRĂ MOV” … 

COLDEA – KOVESI – ECOSISTEMUL MICROSOFT SUNT UN PERICOL LA ADRESA SIGURANTEI STATULUI MULT MAI MARE DECIT AU FOST ION ILIESCU – MANUEL BARROSO – JONATHAN SCHEELE – SORIN OVIDIU VINTU – ALESSANDRO BUTTICE SI ALTI “STANDARDISTI EUROPENI” …

KOVESI (MAMA NATURA MICROSOFT) PLAGIAZA

 „Zeiţa dreptăţii e o plagiatoare de doi bani. S-a împopoţonat cu un titlu pe care nu îl merită. E ca şi Gabi Oprea, ca şi Ponta, ca şi Tobă, ca şi primarul de Voluntari. Îmi asum eu acest lucru Codruţa Kovesi, eşti o plagiatoare.” Traian Basescu

Ca si Bill Gates si Steve Ballmer, ca si Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita, etc …

MICROSOFT (STANDARDE EUROPENE) PLAGIAZA

Microsoft plagaiza impreuna cu „partenerii strategici” SRI – MAI si invoca Standarde Europene in domeniul informatizarii si IT&C, pe care Kovesi le imbratiseaza, le protejeaza si le promoveaza ilegal si in favoarea infractorilor, pina vine Evropa si ne spune ca nu avem standarde si nu mai plateste jaful comis de prietenii „extrem de apropiati” ai famigliei Lascu, respectiv Sebastian Ghita, Florian Coldea, George Maior, Gabriel Oprea, Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu si alti infractori si infractoare.

 Avem standardele impuse de Bill Gates, Ion Iliescu, Steve Ballmer, Adrian Nastase si alti asasini si infractori detinatori de Sindromul Asperger, protejati de teroristi profesionisti din tagma lui Florian Coldea si altii ca el.

KOVESI TERORIZEAZA … CU MAXIMA FERTILITATE

„S-a instaurat teroarea” „A înspăimântat o societate întreagă” „Profesorilor le este frică de faptul că li se poate înscena ceva. Doamna Kovesi nu putea ajunge aici fără sprijinul lui Florian Coldea.” „E o mârşăvie fără limite”.

Coldea – Kovesi – Ecosistemul Microsoft cu asta se ocupa, cu inscenari, plagiate, dezinformari, si propaganda … pe linga frauda, coruptie, crima cibernetica, spalare de bani, crima organizata si terorism.

Nu numai profesorii se tem, toata societatea este terorizata de fertilitatea infractionala a Binomului Coldea – Kovesi (Bill Gates – Steve Ballmer) !

MICROSFOT TERORIZEAZA … LA NIVEL MONDIAL SI STANDARDE UE

Dar nici Florian Coldea nu putea ajunge aici fara Basescu …

Mirsavia fara limite, inscenarile si teroarea au ramas nealterate inca din vremea Securitatii din anii 50 si sunt practicate in Romania de Microsoft in asociere „strategica” cu Securitatea lui Coldea si tortionarii DNA astfel promovati de Basescu …

Ecosistemul Microsoft este o organizatie terorista de jaf, coruptie si crima organizata astfel protejati de Kovesi, dincolo de orice mirsavie si abuz imaginabil, si asta inca din anul 2006 pina in prezent … unde era Basescu ?

KOVESI – COLDEA LAUDATI SI DECORATI DE SUA …

BILL GATES DECORAT SI LAUDAT DE BASESCU – TARICEANU …

De ce sunt Basescu si Tariceanu suparati pe facaturile lor, respectiv Coldea – Kovesi si nu sunt suparati pe Bill Gates care a jefuit tara mult mai mult decit a reusit Coldea si cu Lascu … intrebare retorica …

Statul Mafiot a ajuns la performanta de a se canibaliza de dragul Microsoft !

http://www.evz.ro/traian-basesc-declaratii-despre-laura-codruta-kovesi.html

”Cu cât se adânceşte prigoana instituţiei Codruţei Kovesi, cu atât PNL pierde şi mai mult. Codruţa e al 12-lea jucător de pe teren. E clar asta.  Din ce spune Universitatea de Vest e clar că doamna Kovesi e parţial însărcinată. Vedem mai târziu dacă este fetiţă sau băiat. În România democratică a lui Klaus Iohannis nu se găseşte un profesor să aibă curaj să fie în comisia de analiză a plagiatului. Nu sunt specialist.

Zeiţa dreptăţii e o plagiatoare de doi bani. S-a împopoţonat cu un titlu pe care nu îl merită. E ca şi Gabi Oprea, ca şi Ponta, ca şi Tobă, ca şi primarul de Voluntari. Îmi asum eu acest lucru Codruţa Kovesi, eşti o plagiatoare. A instaurat însă o teroare în râdnul tuturor. A înspăimântat o societate întreagă. Profesorilor le este frică de faptul că li se poate înscena ceva. Doamna Kovesi nu putea ajunge aici fără sprijinul lui Florian Coldea.

Ne facem denunţători şi un procuror DNA îţi dă 3000 de euro pe lună. E fabulos. Îţi plăteşte creditele la bancă. E o mârşăvie fără limite. Această femeie a făcut ce vedeţi. Martori sub acoperire cărpra să li se dea 3000 de euro pe lună. Să li se plătească creditele la bănci. Să se oprească această nebunie, această isterie. Se condamnă pe denunţuri şi nu pe probe.

Vă dau scris că dacă eram preşedinte şi eram suspect de plagiat, veneau mai mulţi, cu plăcere, să vadă dacă e sau nu plagiat. Sunt câţiva oameni cărora nu le este frică de ea. Aduceţi-vă aminte cum l-au umflat pe Greblă de la CCR. Coldea i-a dat ordin şi l-au umflat pe Greblă. S-a instaurat teroarea.”, a spus Traian Băsescu, la România TV.