MICROSOFT CORPORATE ARE POLITICI SECRETE NUMITE „EVANGELISM” PENTRU CORUPTIE LA NIVEL INALT, CRIMA CIBERNETICA SI EXTERMINAREA COMPETITIEI.

ANGAJATII MICROSOFT AU RESPECTAT ORDINELE DE LA CENTRU.

DNA ESTE MANIPULATA DE MICROSOFT CORPORATE

Microsoft Corporate, face tot posibilul sa continue manipularea si sa isi aplice politicile de „loveste si fugi”, incercind sa prezinte jaful si tilhariile facute in Romania, drept actiuni accidentale intreprinse de angajatii locali, si nu drept ceea ce sunt in fapt, respectiv politici si metode secrete la nivel corporatist multinational.

DNA este manipulate, sa favorizeze Microsoft Corporate si sa prezinte situatia de fapt intr-un mod fals, care sa exonereze responsabilitatea conducerii Microsoft Corporate.

Bill Gates crede in coruptie, la fel ca si Steve Ballmer, acestia se intilnesc cu Ion Iliescu la Seattle si New York (2002-2003) si cu Adrian Nastase (Februarie 2004) si ulterior cu Calin Popescu Tariceanu (Februarie 2007)in Bucuresti, in timp ce angajatii lor, Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu semneaza cu Claudiu Florica si altii pentru mita pusa la dispozitie de Microsoft Corporate, in 2003 – 2004 – 2008, etc.

BILL GATES – ION ILIESCU – CORUPTIE SI TERORISM

Bill Gates considera ca impactul coruptiei asupra dezvoltarii este minor, si ca in fapt coruptia nu este decit o „taxa de ineficienta” care nu are nici o importanta.

Bill Gates a platit „studii” care au ajuns in 2014 la concluzia ca mita nu depaseste 2% din totalul fondurilor transactionate …

Bill & Melinda Gates Foundation da in 2015 in judecata Petrobras, pentru pierderile suferite la bursa, in urma scandalului de coruptie din Brazilia, foarte similar cu scandalul Microsoft din Romania.

Ion Iliescu a facut si el studii, care demonstreaza ca Bill Gates este un mare filantrop, care da mita 100%, unui mare luptator pentru democratie, cinste si saracie, mai putin SIVECO care produce minuni impreuna cu Microsoft si minoritatile din Sintesti.

ATENTIE DNA : Sunteti victimile unor specialist in arta dezinformarii, confuziei, incertitudinii si fricii (terrorism).

http://www.wsj.com/articles/bill-and-melinda-gates-foundation-sues-petrobras-auditor-for-fraud-1443210502
http://www.gatesfoundation.org/Who-We-Are/Resources-and-Media/Annual-Letters-List/Annual-Letter-2014
http://techrights.org/2014/07/05/illusion-about-bill-gates/

MITA A FOST PLANIFICATA LA CENTRU – SEATTLE

„Claudiu Florică a semnat ofertele comune Fujitsu Siemens Computers — Microsoft România din data de 2 octombrie 2003 și, respectiv, 12 martie 2004. Prima ofertă a fost semnată de Silviu Hotăran, iar a doua, de Ovidiu Petrișor Artopolescu în calitate de reprezentanți ai Microsoft România.

„Cele două oferte conțineau prețuri cu mult supraevaluate față de sumele cu discount pe care le cerea în realitate compania Microsoft”, se mai menționează în comunicatul DNA.

http://www.agerpres.ro/justitie/2016/11/21/alerta-dna-claudiu-florica-silviu-hotaran-si-ovidiu-artopolescu-sub-control-judiciar-in-dosarul-microsoft-15-04-50

DNA FAVORIZEAZA MICROSOFT CORPORATE

„Potrivit DNA, contractul-cadru de închiriere de licenţe Microsoft, din 15 aprilie 2004, a fost încheiat astfel încât a asigurat posibilitatea deturnării unui discount de 47 la sută acordat de Microsoft în considerarea Guvernului şi, implicit, permiţând plata unor comisioane către persoanele implicate, susţin anchetatorii. Persoane din Guvern, ministere şi din societăţile implicate în derularea proiectului privind licenţele Microsoft pentru şcoli ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane achitate de Executiv în cadrul contractului.”

Microsoft a pus la dispozitia (considerarea) Guvernului discountul mentionat de DNA, si nu la dispozitia Fujitsu Siemens, sau a altcuiva, astfel incit responsabilitatea de a se asigura ca diferenta de bani (zeci de milioane) nu este deturnata, ii revenea Microsoft Corporate, care acum se face ca nu stie si de vina sunt angajatii din Romania, care si ei vor fi aspru “mustrati” dar pina la urma pe dea’ntregul iertati …

Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu au semnat pentru ca au primit ordin din Seattle sa semneze, astfel incit Parteneriatul Strategic semnat de Steve Ballmer cu Alexandru Athanasiu sa produca efectul scontat – multa mita guvernantilor.

„Eu vă pot spune un singur lucru, noi am semnat cu Steve Ballmer, care era CEO Microsoft, în februarie 2004, un memorandum de dezvotlare a digitalizării şi de informatizare în şcoală, ceea ce a fost un program excepţional şi regret că acum este tăvălit acest program. (…) Nu ştiu şi nu pot să spun dacă cineva a luat sau dat şpaga. Sunt jurist şi fără probe….”, a mai spus Athanasiu.

SA NE MIRAM … CA PROSTI’

2 Octombrie 2003 – Silviu Hotaran semneaza cu Claudiu Florica
Februarie 2004 – Steve Ballmer vine in Romania si semneaza cu Alexandru Athanasiu in prezenta lui Adrian Nastase, Adriana Ticau, Silviu Hotaran …
12 Martie 2004 – Ovidiu Artopolescu semneza cu Claudiu Florica
15 Aprilie 2004 – Adrian Nastase semneaza cu toata lumea Contractul 115 RO

Cum este posibil ca Steve Ballmer sa nu stie ca Silviu Hotaran semnase cu Claudiu Florica si ca Ovidiu Artopolescu urma sa semneze cu Claudiu Florica, dupa ce semneaza Steve Ballmer cu Alexandru Athanasiu … si ca ulterior toti vor semna pentru jaful secolului astfel pus la cale si executat de conducerea Microsoft Corporate si guvernantii din Romania.

NISTE ZECI DE MILIOANE JEFUITE … NICI O NENOROCIRE …

Întrebat de ce sunt atât de mulţi miniştri vizaţi şi chemaţi de anchetatori, Athanasiu a spus că au fost luaţi toţi cei care au semnat hotărârile de Guvern: „Adică pe pauşal. Ai semnat hotărârile de Guvern, este suspectat că nu ştiu ce nenorocire ai făcut”.

Anchetatorii susţin că prejudiciul total cauzat bugetului de stat ca urmare a încheierii şi derulării contractului cadru comercial de închiriere licenţe IT din data de 15.04.2004 şi a actelor adiţionale încheiate în noiembrie 2004 şi în anul 2008 se ridică la suma totală de 66.965.343 de dolari.

http://www.news.ro/justitie/fostul-ministru-al-educatiei-alexandru-athanasiu-audiat-la-dna-in-dosarul-microsoft-2-1924400621002016111216056659

BILL GATES CREDE IN CORUPTIE … BLOOMBERG II DA DREPTATE … si banii nu vor fi niciodata recuperati …

DNA mita a fost data de Microsoft Corporate dupa intelegerile facute cu Ion Iliescu si Adrian Nastase, continuate de Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si altii.

Microsoft Corporate si Guvernele Romaniei au responsabilitatea jafului si tilhariilor facute de Microsoft si altii, chiar daca numai unii au semnat si ceilalti au profitat …

Mai cititi inca o data scrierile Evangeliste, ca poate v-a scapat ceva …

4 Februarie 2014 – “Almost ignored in the firefight is an even more provocative issue raised by Bill Gates in his letter: namely, the suggestion that corruption isn’t nearly the barrier to development that most people think it is. It was an almost unheard of line from a major donor over the past 15 years. As it happens, it is also right.”