LA MULTI ANI MIHAI si MIHAELA, GAVRIL SI GAVRILITA oricine sunteti voi si oriunde va aflati ! …
URAAAAA MICROSOFT ! IN ATENTIA CITITORILOR

UNII CITITORI SUNT CONVINSI CA URASC MICROSOFT

Trebuie sa fii cel putin nebun sa urasti in acelasi timp 100.000 de oameni, cam citi angajeaza Microsoft in prezent sau sa urasti toti functionarii Comisiei Europene pentru coruptia structurala din UE, sau pe toti romanii pentru ca sunt hoti, corupti, violatori si/sau curve.

Acuze si responsabilitati colective duc la confuzie care duce la incertitudine care duce la FRICA, respectiv inseamna a teroriza, o persoana, un grup de persoane sau/si o societate sau mai multe, ceea ce implica obligatia de a identifica persoanele responsabile.

In functie de competenta si calitatea persoanei, respectiv conducatorului tiranic sau/si democratic, actiunile acestora atrag responsabilitatea entitatilor pe care le reprezinta, respectiv nu toti rusii sunt comunisti, nu toti nemtii sunt fascisti, nu toti angajatii SIVECO sunt hoti, nu toti angajatii MICROSOFT sunt corupti, desi organizatiile acestora sunt considerate si penalizate ca atare.

Comunismul International este asociat si glorios asumat de indivizi : Lenin, Stalin, Beria, Trotki, Andropov, Gorbacev, Vass, Pauker, etc.

Comunismul Romanesc este asociat si glorios asumat de Groza, Patrascanu, Pauker, Vass, Georghiu Dej, Ceausescu, Plesita, Fecior, etc.

Statul Mafiot este asociat cu Iliescu, Militaru, Stanculescu, Nastase, Nica, Tariceanu, Vladescu, Socol, Ghita, etc.

ECOSISTEMUL MICROSOFT este asociat cu Bill Gates, Steve Ballmer, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, etc.

Comisia Europeana este asociata cu Barroso, Reihn, Kessler, Hellstrom, Buttice , etc.

“Oamenii de afaceri” sunt asociati cu Vintu, Bittner, Cocos, Florica, Ghita, etc.

“Elimini persoana elimini problema”, spune Stalin.

Stalin, un asasin convins, greseste ca intodeauna in cursul vietii sale mizerabile.

Nici un om nu este de neinlocuit, vezi Osama Bin Laden, Jack Spintecatorul, Steve Ballmer, Ion Iliescu … intodeauna cineva il va inlocui.

Degeaba urasti si elimini persoane, daca nu lupti cu minciuna, hotia, nedreptatea, coruptia, crima si terorismul (vezi Frica Incertitudine, Dubiu).

URASC PROSTIA ! nu pe cei care o practica, dar sunt obligat sa ii identific si sa dovedesc FAPTELE acestora, astfel incit in viitor ele sa nu se repete, desi stiu ca ele se vor repeta, dar stiu ca vor fi si altii care vor lupta, si ca pina la urma adevarul urmeaza sa fie cunoscut chiar daca dreptatea se va face cind ciclul meu (nostru) de viata biologica va fi expirat.

Cind spun prostie nu ma refer la lipsa de inteligenta, ma refer la Dumnezeu, “ma asta chiar e prost sa calce pe Dumnezeu ?”, ma refer la cei care au murit sau/si au fost torturati degeaba in inchisorile intunericului si fricii, la cei care traiesc durerea si injosirea exodului, la cei care au ajuns sa creada ca Dumnezeu nu mai exista, datorita puterii aparent de nestavilit al celor care nu cred in EL, adica nu cred in ei.

Stiu ce vorbesc pentru ca am fost in lagar, am stat ascuns pe vapoare, am fost incarcerat, am emigrat de mai multe ori, am fost si sunt hulit, denigrat, si in permanenta terorizat astfel incit citeodata imi vine sa ma duc la manastire sa stau singur cu Dumnezeu … dar EL nu asta vrea sa fac, nu asta e VOIA SA …

Eu cred ca Dumnezeu exista doar in noi si in ceea ce facem, adica VOIA SA !, in cel mai deplin sens al umilintei fata de cei mai slabi, si de cei mai buni si de cei mai sfinti.

ION ILIESCU – BILL GATES – DURAO BARROSO – ALESSANDRO BUTTICE – SORIN OVIDIU VINTU – SEBASTIAN GHITA – SEBASTIAN VLADESCU

Ce au acesti indivizi atit de aparent de diferiti in comun : ECOSISTEMUL MICROSOFT

EI SUNT ECOSISTEMUL MICROSOFT !

Dispretul total fata de OM
Dispretul total fata LEGE
Lacomia pentru PUTERE
Lacomia pentru BANI
Determinarea de a MINTI
Determinarea de a UCIDE
Inteligenta de a DEZINFORMA
Inteligenta de a MANIPULA
Secretul total al ORGANIZATIEI
Secretul total al COLABORARILOR
Puterea de a MISTIFICA
Puterea de a EXTERMINA

FRICA DE ADEVAR !

Sunt trasaturile comune ale celor mai sus pomeniti si ale organizatiilor secrete din cadrul organizatiilor legitime la care facem referire supa cum urmeaza :

ION ILIESCU – Presedintele ales “democratic” al Romaniei a reusit sa ascunda prin Frica, Confuzie si Incertitudine crime impotriva umanitatii. Politici secrete comunist criminale si metode infractionale au fost si inca sunt folosite.

BILL GATES – Presedintele MICROSOFT a reusit sa ascunda prin Frica, Confuzie si Incertitudine jaf la nivel planetar. Politici secrete Evangheliste criminale si metode infractionale au fost si inca sunt folosite.

DURAO BARROSO – Presedintele Comisiei UE a reusit sa ascunda prin Frica, Confuzie si Incertitudine jaf la nivel mondial. Politici secrete criminale si metode infractionale au fost si inca sunt folosite.

Acesti avdearati CAPO DI TUTTI CAPI ai marilor SISTEME TICALOSITE, au folosit entitati interpuse atfel incit sa poata ramine invizibili in spatele MARELUI SISTEM, si in cazul putin probabil in care acesta ar fi fost denuntat sa poata invoca “vid de putere” respectiv necunostinta de cauza.

ALESSANDRO BUTTICE – SORIN OVIDIU VINTU – SEBASTIAN GHITA – SEBASTIAN VLADESCU sunt in fapt doar niste trepadusi, care au creat “entitatile” intermediare necesare pentru a putea fi operat sistemul.

Este imposibil de cuantificat care sunt implicatiile si prejudiciile pe care acestia le-au generat la nivel social, economic, financiar si politic.

Oameni simpli si cinstiti si-au pierdut vietile, casele, companiile, tara, increderea in viitor si in societate, si in ultima instanta increderea ca Dumnezeu inca mai exista si pentru ei.

URASC PROSTIA UNOR OAMENI INTELIGENTI CARE CRED CA POT TRAI FERICITI COCOTATI SUS PE CADAVRELE MORTILOR MEI, MORTILOR NOSTRI, SI A SUFERINTEI IN FATA PUTERII LOR ABSOLUTE.

Urasc ca isi pregatesc copii sa se bucure in continuare de crimele pe care le-au comis si de care sunt mindri, astfel incit copii nostri sa nu mai faca diferenta intre rau si bine, sa traiasca in confuzie si incertitudine adica in frica si teroare … oriunde s-ar afla acestia …

ASTA URASC MIHAI SI MIHAELA, GAVRIL SI GAVRILITA ! La multi ani voua si copiilor vostri … si ai nostri )