KOVESI E CURAJOASA … SE BATE CU COLDEA SI CU FBI ! … CU GHITA, BLACK CUBE, CU MORILE DE VINT SI CU DUMNEZEU … PACAT CA I-AU “MURIT” DEMOCRATII SI A VENIT DONALD TRUMP … FARA PODESTA 

QUI PRODEST PODESTA ? FIAT JUSTITIA ET PEREAT MUNDUS !

„Cui ii foloseste Podesta ?” „Să se facă dreptate, de-ar fi să piară lumea !”

Cu adevarul stam bine, cu Justitia stam pe o craca (cruce) pe care ne-au taiat-o Kovesi – Coldea – Comey si Microsoft impreuna cu Podesta si restul de mizerie si coruptie din Washington, care a ajuns sa se reverse pentru prima data si in FBI.

„Daca Directorul FBI John Comey ar fi detinut aceiasi pozitie in 1973, scandalul Watergate nu ar fi ajuns sa fie cunoscut pentru ca Comey l-ar fi musamalizat.”

 „ASISTAM LA PRIMUL CLAR SI VIZIBIL ACT DE CORUPTIE A FBI.”

Si Comey este vehicolul, si e trist. Asta ii va distruge cariera.

27 September 2016 – Former House Speaker Newt Gringrigh “If FBI Director James Comey had held that position in 1973, the Watergate scandal never would have come to light because Comey would have covered it up.

You’re seeing the first clear, visible corruption at the FBI.

 And Comey is the agent, and it’s sad. It’s going to destroy his careere.”

http://www.newsmax.com/Newsfront/FBI-James-Comey-Hillary-Clinton-email/2016/09/28/id/750697/

CINE SUNT PODESTA … NU EXISTA PODESTA GRESIT (RAU)

Sunt cei mai “TARI” consultanti politici si IT&C din America si din lume.

Ei sunt cei care ii “ajuta” pe toti ambasadorii Americani, pe Microsoft si in general se pare ca si pe FBI sa urmeze un plan stabilit mai de mult (1988) si care se pare ca avanseaza cu atit de mult succes incit a trebuit sa vina Donald Trump, care oricum avea ce sa manince de mic copil, pentru a face Revolutie in America.

In Romania, Revolutie de tip American o sa faca Black Cube, impreuna cu Dosarul Microsoft tinut la sertar de Coldea – Kovesi, la insistentele Ambasadorului SUA si a FBI reprezentat de John Comey.

Rosapepe, Taubman, Gitenstein, Klemm si intermediarii ii incurajeaza pe Microsoft sa fure si pe SRI – DNA sa ii acopere, in timp ce FBI face dovada de “inocenta”, pina cind vin Revolutionarii miliardari Americani sa ne dea o traducere a termenului “inocenta FBI” care de fapt insemna CORUPTIE !

https://www.wired.com/1998/12/podesta/

http://sorinamatei.ro/tony-podesta-ambasadorul-vrea-sa-aduc-niste-baieti-din-romania-specializati-in-softuri-in-silicon-valley/

JAMES ROSAPEPE – JOHN PODESTA SI DRACULA CEL VIU SI MINDRU

Dracula nu a murit, il cheama Ion Iliescu, Sorin Ovidiu Vintu, Sebastian Ghita, John Comey, John & Tony Podesta si James Rosapepe care ii finanteaza si se finanteaza sugîndu-ne din greu fluidele (sînge, saliva si altele) … pentru ca ii protejeaza Securitatea, Ecosistemul Microsoft si Partidul Comunist care ii apara in frunte cu Coldea – Kovesi – Ghita – Maior – etc., etc.

 James Rosapepe a fost numit ambasador la Bucureşti de preşedintele Bill Clinton, în 1998. După ce şi-a încheiat misiunea de patru ani, a scris împreună cu soţia sa, jurnalista Sheilah Kast, o carte cu titlul „Dracula a murit”. Cei doi au prezentat o faţă mai puţin cunoscută la acea vreme a României, în care povesteau experienţele personale dintr-o ţară în curs de dezvoltare.

http://www.ziare.com/cultura/cultura-generala/rosapepe-si-a-lansat-cartea-dracula-este-mort-959768

MITUL CUCUVEAUAMOV …

Bufnitele sunt bune zburatoare si clar vazatoare pe timp de noapte, drept care se aciuaza pe linga cimitire, unde traiesc foarte multe animalute si gîze bune de vînat si de ciugulit … asta face si Kovesi in podgorie, la marele rapitor (pradator) Ghita.

Ei se simt bine alaturi de Ponta, pentru ca toti sunt “emanatii” ale Securitatii, aparati de Clanul Podesta si de mizeria si coruptia din Washington, arbitrata de tot felul de Rosapepe, Taubmani, Gitenstaini si Klemmi plus Comeyi …

GHITA – PODESTA –  MICROSOFT – OBAMA – CLINTON

Ghita nu este singur, el este protejat de SRI (Securitate), de tigani, de galeriile de fotbal, si de PODESTA.

Podesta sunt cei mai mari si mai tari LOBBYsti din Washington, si cei mai tari “consultanti” in IT&C din America.

Podesta este biela-manivela, cureaua de transmisie si vehicolul de mita, spaga, bacsis si coruptie politica – administrativa – tehnologica si enologica din Silicon Valley pina la Budureasca.

Vom reveni … dar avem de scris un material mult mai cuprinzator … pentru Kovesi – Coldea si Black Cube … FBI poate sa isi poarte si singur e grija … dar nu mai poate sa le poarte lui Kovesi – Coldea – Hillary – Comey ….

P.S.

Cititi linkurile cu mare atentie ! … pe Rosapepe l-am cunoscut bine … la Sorin Ovidiu Vintu, cel care ii da “tain” lu Alessandro Buttice si ii da “ordine” lui NATO (Javier Solana), inainte sa fie avansat Ghita la “butoanele” Podesta si ambasadori + FBI