IRINA SOCOL (SIVECO) REZULTATUL “INCRUCISERII” DINTRE ION ILIESCU SI BILL GATES (MICROSOFT) LOVESTE DIN NOU !  ASTAZI : ANA MARIA PATRU (Vicepresedinta AEP) … 210.000 euro si un Land Rover, model Range Rover Sport … 

Mitul gigantului SIVECO, demolat de țiganii din Sintești” 

MITUL “ILIESCU – MICROSOFT” REZISTA EROIC ! … gratie COLDEA – KOVESI

SIVECO “FACATURA” LUI ION ILIESCU SI BILL GATES

SIVECO este o “emanatie” a GENOCIDULUI numit Revolutie din Decembrie 1989.

“Emanatia” SIVECO, ii are in “spate” incepind din 1990 de la infiintare, pina in zilele noastre pe Ion Iliescu, Virgil Magureanu si tot “aparatul de stat” bolsevic, si incepind din anul 2001 si pe Bill Gates si Steve Ballmer.

Marile spirite se intilnesc intodeauna si Ion Iliescu si Bill Gates nu se puteau rata reciproc, cum nici Irina Socol si Sebastian Ghita nu puteau sa stea departe unul de altul.

Relatia “speciala” dintre Ion Iliescu si Bill Gates, si dintre Adrian Nastase si Steve Ballmer au dus la aparitia Ecosistemulu Microsoft si in Romania, astfel incit un numar de companii “alese” in frunte cu SIVECO, au fost incurajate si sustinute de Microsoft la frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism.

DOCTRINA ILIESCU – STANCULESCU + DOCTRINA GATES – BALLMER

ILIESCU – STANCULESCU – MILITARU – MAGUREANU lupta impotriva “vidului de putere” care a emanat “teroristi” care au impuscat peste 5000 de oameni si au batut si torturat un numar inca neidentificat, cu ocazia Revolutiei si a Mineriadelor. Ei lupta cu metodele Securitatii impreuna cu Binomul SRI – DNA si Ecosistemul Microsoft.

BILL GATES – STEVE BALLMER lupta impotriva pirateriei, crimei cibernetice, coruptiei si terorismului folosind metodele “Evangheliste” si un puternic Ecosistem astfel sustinut de Binomul SRI – DNA.

SIVECO – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET lupta si ei alaturi de Iliescu si Ecosistemul Microsoft … pentru fraude cit mai mari, crima cibernetica cit mai eficienta, mite cit mai generoase, amenintari cit mai credibile si terorism cit mai convingator …

“EVANGHELISMUL MICROSOFT” – SIVECO – MEDIST – ASESOFT

Socol, Vladescu, Ghita si altii, toti “protejati” ori de autorii Revolutiei (Genocidului), ori de urmasii Securitatii, ori de ambele parti, in asociere criminala cu Microsoft, au fost protejati si promovati timp de un deceniu de COLDEA – KOVESI, care faceau numai bine pentru tara, spre satisfactia lui Ghita, Socol, Vladescu si a Ecosistemului Microsoft.

Acum se dau in primire intr-o veselie unul pe celalalt dar nimeni nu are inca curajul sa se atinga de Microsoft si de adevaratii papusari : Ion Iliescu – Adrian Nastase, Bill Gates – Steve Ballmer, urmati de Clain Popescu Tariceanu – Sebastain Vladescu – Sebastain Ghita – George Maior – Florian Coldea – Laura Codruta Kovesi …

JUSTITIE CU BANUL PE MASA (OFFSHORE)

„Fostul director IT din Ministerul Justiţiei (MJ), Ion Krech, arestat preventiv pentru fapte de corupţie, a primit mită 239.000 de euro prin intermediul unei firme off-shore pentru a sprijini o firmă în câştigarea licitaţiei pentru atribuirea şi derularea unui proiect derulat de MJ, se arată în motivarea deciziei instanţei, surse apropiate dosarului susţinând că mita a fost dată de Irina Socol, fondatoarea Siveco.”

http://www.stiripesurse.ro/irina-socol-fondatoarea-siveco-a-dat-mita-in-ministerul-justi-iei-dna-a-aflat-tot_1140631.html

SIVECO – SEATTLE – SINTESTI

“Președintele colosului IT SIVECO, Irina Socol a spălat banii din contractele cu statul prin 51 de firme fantomă, printre acestea regăsindu-se societățile țiganilor din Sintești, care aduceau banii “albiți” cu sacoșa, la sediul SIVECO.”

Ion Iliescu impreuna cu Virgil Magureanu sunt doi admiratori ai “batrinului Sokol”, tatal Irinei, si el fost student la Moscova in anii romantismului revolutionar, cind Militaru si restul de “Revolutionari” se pregateau pentru lupta pentru democratia de tip nou, in care SIVECO, ajutata de Microsoft o sa ajunga o putere mondiala in ciordeala in IT.

http://www.sursazilei.ro/mitul-gigantului-siveco-demolat-de-%C8%9Biganii-din-sinte%C8%99ti/

ANA MARIA PATRU, O VICE PRESEDINTA AEP ARE DREPTUL la …

“pretins 210.000 de euro pentru un apartament” si un “Land Rover, model Range Rover Sport” … SE JOACA PE MODELE SPORT !!! … SI MINI JUPE … DUPA MODELUL ECOSISTEMUL MICROSOFT – SRI – MAI – DNA … TRAIASCA ION ILIESCU SI BILL GATES !!!! … SI NU MAI PUTIN COLDEA – KOVESI

http://www.cotidianul.ro/de-la-ce-companie-ar-fi-primit-mita-ana-maria-patru-291441/

SIVECO – SRI – MAI – DNA – ION ILIESCU (SOKOL) – VIRGIL MAGUREANU – GIONI POPESCU – DUMITRU ZAMFIR – DUMITRU COCORU – SEBASTIAN GHITA – SEBASTIAN VLADESCU – ECOSISTEMUL MICROSOFT – ADRIAN NASTASE – DAN NICA – CRISTIAN SIMA … BANK PICTET … GEORGE MAIOR – FLORIAN COLDEA – LAURA CODRUTA KOVESI … si “SISTEMA MICROSOFT” ! …