GEORGE MAIOR LOVESTE DIN NOU ! …

DUPA CE A MODELAT LUMEA … IMPREUNA CU ECOSISTEMUL MICROSOFT … DE A AJUNS IN HALUL ASTA DE CORUPTA …

SPERAM SA O REMODELEZE DONALD TRUMP … SI DNA !

MAIOR SI COLDEA AU MODELAT SI JUSTITIA, PICCJ – DNA

Maior si Coldea au modelat Justitia si in general toate institutiile, presa si ONGurile, intr-un model de tip „cimpul tactic” care poate fi invidiat si de Coreea de Nord, un model pentru Nicolae Ceausescu.

Maior – Coldea – Kovesi – Ghita sunt cei trei muschetari ai Romaniei, care lupta cu teroristii lui Ion Iliescu si piratii lui Bill Gates, in timp ce jefuiesc si tilharesc in voie si deplina impunitate, cumparind din banii furati „demnitate”, doctorate, si multa „importanta” si „admiratie si iubire” publica si vesnica … cit ii mai tin buzunarele.

Urmau la rind, sa ne mai modeleze lumea, Victor Ponta si Sebastian Ghita, dar s-a spart matrita, si acum lumea urmeaza sa fie modelata de Donal Trump si DNA.

BURSA DE LA TATA MAIOR (MINISTRUL EDUCATIEI)

Facultatea de Drept a Universității George Washington detine un onorabil loc 25, din cele 144 de universitati care merita a fi evaluate in SUA.

George Cristian Maior s-a născut la data de 16 noiembrie 1967, ca fiu al istoricului Liviu Maior, ministru al învățământului în perioada 1992-1996, apoi ambasador în Canada. A urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai (1988-1991), apoi studii de masterat în drept internațional și comparat al Universității George Washington din Washington D.C. (1991-1992), unde a obținut titlul de Master of Arts în Drept Internațional și Comparat.

http://grad-schools.usnews.rankingsandreviews.com/best-graduate-schools/top-law-schools/law-rankings/page+6

CIT NE MAI COSTA SI ACEASTA DISTINCTIE DOMNU’ MAIOR ?

„George Cristian Maior, ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, a fost inclus în topul celor mai importanți 150 de absolvenți ai George Washington University Law School care au modelat lumea, se arată într-un comunicat al Ambasadei României în SUA, citat de Agerpres.”

Cit or fi platit „donat” Sebastian (Vladescu – Ghita) din banii jefuiti impreuna cu Microsoft, Facultatii de Drept a Universității George Washington, ca sa fie si Maior pus in albumul care trebuia sa aiba si el un titlu pompos, drept care ii spune modelatorii de lume, un fel de billi gates mai mici … dar mai mari decit doctorii Kovesi, Toba si Ponta …

Albumul editat de Facultatea de Drept a Universității George Washington, în contextul aniversării a 150 de ani de la înființare, include foști judecători ai Curții Supreme de Justiție a SUA, reprezentanți ai Curții Internaționale de Justiție, membrii ai Congresului și ai Administrației, diplomați, profesori, avocați de prestigiu internațional.

MAIOR MARELE MODELATOR DE LUMII … STRIMBE

DNA, ati luat la cunostinta ca George Maior este unul dintre principalii intermediari intre Ion Iliescu si Ecosistemul Microsoft, inca de cind acesta se afla in Irlanda 1997 – 1999.

George Maior, impreuna cu Dan Nica si Silviu Hotaran sunt „executantii” care au constituit si operat in Romania, incepind din anul 2001, Ecosistemul Microsoft bazat pe frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie si crima organizata.
SRI sub conducerea lui George Maior a continuat sa utilizeze software furat de Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet si altii de la Omnis Group, in timp ce George Maior beneficia in urma crimelor comise de catre acestia.

George Maior a protejat si promovat organizatia criminala Ecosistemul Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, pentru a isi extine operatiunile infractionale la Bruxelles, in conformitate cu emailurile, pentru care Guccifer (Marcel Lehel) a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, in conditiile in care George Maior „partea vatamata” a trimis SRI la tribunal sa-l reprezinte.

DNA – in conformitate cu Raportul Final OLAF Case OF/2010/0068, George Maior este deasemenea complice la fraudarea fondurilor UE de catre Sebastian Vladescu.

http://www.stiripesurse.ro/ambasadorul-romaniei-in-sua-george-maior-inclus-intr-un-top-de-prestigiu-a-modelat-lumea_1165201.html