CINE O AMENINTA FOARTE DUR SI DE CE PE KOVESI ?
„Oameni ameninţători se întorc împotriva Codruţei Kovesi foarte dur.” Hans Klemm

OAMENI AMENINTATORI O AMENINTA PE KOVESI ! … si anume :

 

CINE SUNTETI DUMNEAVOASTRA DOMNULE KLEMM ?

Domnul ambasador Klemm a sosit in Romania in Septembrie 2015.

Acesta a venit dupa ce ambasadorul Mark Gitentein facea deja afaceri controversate in Romania si ii promovase pe Victor Ponta si Sebastian Ghita impreuna cu John Podesta.

Kovesi fusese si ea demult sustinuta de inlocuitorii ambasadorului, pina la numirea acestuia, dupa trei ani, pentru o perioada practic de un an.

FBI a continuat cercetarile referitor la ilegalitatile deosebit de grave comise de Microsoft in Romania si alte tari, si a primit aprobarea Presedintelui SUA, de a continua investigatiile pina la finalizarea acestora in cadrul legal.

Scandalul Guccifer – Hillary Clinton – George Maior era deja public, si FBI ancheta atit referitor la emailuri cit si la coruptia Microsoft, cind a fost numit noul ambasador.

Potentialii ambasadori au fost informati referitor la sarcinile extrem de “speciale” pe care le vor avea in Romania, drept care a fost deosebit de dificil de identificat o persoana doritoare sa se implice in planul administratiei SUA, referitor la soarta Microsoft.

Presedintele SUA l-a invitat special, pe 13 Ianaurie 2016, la ultimul discurs “Starea Natiunii (State of the Union)” pe Presedintele Microsoft Satya Nadella, ceea ce transmite un mesaj puternic de sustinere a Microsoft si a viitorului acesteia.

Nu desfiintezi CIA pentru ca a spionat cu Microsoft si pentru ca a torturat in complicitate cu entitati corupte din Romania, dar daca vrei sa nu se mai repete ai obligatia sa admiti ca ti-ai incalcat propriile principii si promisiuni. Presedintele Obama a facut acest lucru.

Microsoft nu urmeaza sa fie desfiintat, pentru crimele deosebit de grave pe care le-a comis, dar Bill Gates va fi obligat sa raspunda unor intrebari foarte neplacute, pe care normal ar trebui sa i le puna chiar Kovesi.

Presedintele SUA, l-a trimis pe Hans Klemm sa se asigure ca in Romania “Scandalul Microsoft” poate fi controlat si functie de calendarul politic, atit al SUA cit si cel din Romania, si ca FBI primeste tot concursul autoritatilor din Romania.

CINE A TRADAT PE CINE … SI “BINELE” ROMANIEI

Kovesi a tadat o organizatie deosebit de puternica si periculoasa, din care a facut parte.

ECOSISTEMUL MICROSOFT construit cu atita pasiune si in atit de mult timp de Bill Gates si Steve Ballmer si operat cu atit de mult si profitabil succes de generatii intregi de infractori prosti si ticalosi in frunte cu Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita si multi altii urmeaza sa fie total demolat de FBI, context in care aflam si cine sunt cei care ii vor la propriu viata lui Kovesi.

Kovesi este in pericol nu pentru ca lucreaza la DNA si ancheteaza infractiuni, criminalii stiu ca nu asa opresti in loc justitia (o opresti cu mita), Kovesi este in pericol pentru ca a tradat organizatia care a facut-o ceea ce este astazi : un procuror corupt dar necesar.

Oricine ar fi in locul ei are motive serioase sa se teama pentru viata lui, mai cu seama cind in Romania o viata de om nici nu e prea scumpa cu orice fel de paza are Kovesi, in contextul dusmanilor pe care si i-a facut din fostii prieteni.

CEI MAI MARI DUSMANI AI LUI KOVESI

BILL GATES – STEVE BALLMER – Kovesi are obligatia sa ii ancheteze si sa ii incrimineze pentru ilegalitatile comise in Romania cu o perseverenta criminala unica.

Acestia nu comit asasinate, dar se vor gasi amatori care sa se ocupe in regim de “outsourcing” ca si pina in prezent. Microsoft foloseste intodeauna resurse interpuse pentru a comite cele mai odioase crime.

SEBASTIAN GHITA – “Porcul” Ghita “Copilul” cu toata fata, vorba si mitea de prostanac, este si el foarte credibil in rolul celui care este gata sa o dea de exemplu pe “tradatoarea” de Microsoft, neam si tara Kovesi.

TOTI CEILALTI – Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, si multi altii care isi doresc la fel de mult ca aceasta tradatoare sa fie pedepsita.

Ar mai fi si altii dar consideram ca la cit de multi bani si ura au acestia, sunt deja suficienti pentru ca domnul ambasador sa se teama pentru soarta lui Kovesi.

DE FAPT DE CINE O APARA AMBASADORUL PE KOVESI

Ambasadorul SUA Hans Klemm o apara pe Kovesi de Bill Gates si Steve Ballmer care sunt primii interesati sa nu fie anchetati de Kovesi, urmati la mare distanta de cei care stiu ca orice ar face, dupa ce Gabriel Sandu, Dumitru Nicolae “Niro”, Gheorghe Stefan “Pinalti” si Dorin Cocos sunt in inchisoare, nu prea mai au cum sa scape.

CONCLUZIE – Singurii care au cel mai mult de cistigat prin elminarea lui Kovesi fizica sau/si reputationala sunt Bill & Melinda Gates si Steve Ballmer, care conform practicilor consacrate ii pot finanta direct sau foarte discret pe unii cum sunt Ghita ssi altii pentru a o elimina pe Kovesi prin discreditare totala sau/si fizic, atit timp cit miza justifica investitia in asasinat “uscat” sau/si “umed”.

Bill & Melinda Gates si Steve Ballmer nu se tem de singe(le altora) si nici de cerneala, in fapt ei nu se tem de nimeni si de nimic … atit timp cit erau aparati de toata lumea … acum se tem de Kovesi …

Domnule Ambasador SUA, aveti perfecta dreptate referitor la faptul ca Procurorii DNA in frunte cu Kovesi trebuisc aparati fata de criminal periculoasi cum sunt cei pomeniti.

Kovesi si-a tradat organizatia criminala cu care a ajuns infractore, si acum vrea sa scape si cu viata si cu banii si cu reputatia si daca se poate sa ii si multumim in cor pentru ca a participat la exterminari, anihilari si asasinate in complicitate cu “grupul de la Budureasca”.

O SINGURA INTREBARE (RETORICA) PENTRU BILL GATES

Dupa doua decenii de dezinformare, frauda, crima cibernetica, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism probate pina in prezent, ramine o singura intrebare la care Bill Gates si Steve Ballmer trebuie sa raspunda, daca Kovesi va fi “lasata” sa o puna (daca nu le-o vom pune noi) :

STIAU SAU NU ? de toate nemerniciile pe care Evanghelistii Microsoft le faceau pentru a extermina companii si pentru a anihila orice critica la adresa terorii impuse de Microsoft si partenerii lor in “cimpul tactic” al crimei organizate internationale.

Pentru ca daca va fi dovedit faptul, evident si deja probat in SUA de altfel, ca stiau si impuneau aceste crime, acestia sunt mult mai vinovati decit toti “monstrii umani” pe care i-am numit mai sus.

EVANGHELISMUL este amplu documentat in Cazul “Comes vs. Microsoft”, cum sunt si legaturile extrem de strinse intre interesele politice si de alta natura intre familiile Gates si Clinton si intre ECOSISTEMUL MICROSOFT si Sebastian Vladescu, Durao Barroso. Sebastian Ghita, Alessandro Buttice si multi altii.

Le uram succes si multa sanatate Ambasdorului Hans Klemm si Laurei Codruta Kovesi.

Dar le uram si mai mult succes FBI !