ASTA DA CURAJ … SI CIUDATENIE … SA SPUI ADEVARUL DESPRE SRI – DLAF – DNA !?…
 
CITITI CU ATENTIE TOT ARTICOLUL DIN romaniacurata

http://www.romaniacurata.ro/cum-manevreaza-sri-guvernul-ciolos-sub-ochii-nostri/

DUMITRU ZAMFIR – DUMITRU COCORU LAUDATI DE FBI !

România Curată a mai făcut dezvăluiri despre afacerile familiei lui Dumitru Zamfir, fostul director adjunct al SRI, condamnat penal și aflat în anturajul unui alt personaj controversat și anume Sebastian Ghiță (asociat cu Sebastian Vladescu).

Ecosistemul Microsoft a promovat si protejat grupul infractional din cadrul SRI, inca din anul 2002, cind SRI – MAI au inceput sa comita crime cibernetice astfel protejati de DNA – OLAF si alte “autoritati competente” pina in zilele noastre, ultimul dintre “paznicii” grupului infractional SRI fiind Procurorul DNA Marius Vartic.

TORTIONARUL SRI PROCUROR DNA MARIUS VARTIC DIRECTOR DLAF

Unul dintre cei mai acerbi tortionari SRI din cadrul DNA, este Marius Vartic, care a fost promovat Director DLAF – Secretar de Stat, pentru activitatea s-a de blocare a investigatiilor in Dosarele Microsoft – EADS.

„SINECURA PENTRU VARTIC – Procurorul Marius Vartic de la DNA, care l-a executat pe judecatorul CCR Toni Grebla pentru o rochie si niste capre si a ocolit PDL si pe americani in dosarul „Microsoft”, a fost miruit cu un post la DLAF (Director General Sub Secretar de Stat, adica vice ministru n.r.). Sinecura DLAF a fost a rezervata merituosilor procurori de la DNA, la conducerea acestei institutii perindandu-se procurorii Claudiu Dumitrescu si Adina Petrescu. Vartic a fost unul dintre procurorii care s-au opus numirii lui Kovesi la DNA.” George Tarata LUJU 14 Iulie 2014.

http://www.luju.ro/magistrati/dna/sinecura-pentru-vartic-procurorul-marius-vartic-de-la-dna-care-l-a-executat-pe-judecatorul-ccr-toni-grebla-pentru-o-rochie-si-niste-capre-si-a-ocolit-pdl-si-pe-americani-in-dosarul-microsoft-a-fost-miruit-cu-un-post-la-dlaf-sinecura-dlaf-a-fost-a-rezervat

“ELEMENTE PENALE AU CAPTURAT SRI” … cam din 1990

“Existența unor firma subcontractante care practic iau bani publici din buget pentru a colecta date la care legea nu le dă dreptul, sub pretextul câștigării fondurilor europene (cine mai urmărește să vadă că mai târziu nu se fac rambursări din cauza neeligibilității și a problemelor de legalitate), duce la ipoteza că asemenea fraude sunt perpetuate de elemente penale care au capturat de fapt SRI și folosesc puterea fără precedent a acestui serviciu în scop de îmbogățire personală. Acest grupuri par suficient de puternice pentru a schimba miniștri, a determina acțiuni ale primului ministru și a se considera de facto deasupra legii. fraudând cu impunitate bugetul României, sub pretextul marilor amenințări de securitate. Acestea or exista, dar nu sunt cu nimic prevenite dacă datele despre divorțuri sau operații medicale sunt stocate de către SRI.

Dacă ne înșelăm, DLAF și DNA vor începe imediat o investigație a proiectului SII, care va fi oprit în acest moment.”

Marius Vartic si Laura Codruta Kovesi asta asteptau, sa incepa investigatii asupra SRI si a grupului de crima organizata ECOSISTEMUL MICROSOFT …

MICROSOFT a jucat rolul principal in planificarea (Evangelism – 1992), finantarea (mita Bank Pictet – 2000), crina cibernetica (2002), mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism, comise de ECOSISTEMUL MICROSOFT in asociere cu SRI – MAI – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO si multi altii.

DLAF – OLAF – DNA si multe alte autoritati „competente” nu au facut decit sa protejeze ilegalitatile, jaful si terorismul pe care acesti infractori deosebit de periculosi l-au comis si continua sa il comita.

FELICITARI PENTRU CURAJUL DE A SPUNE ADEVARUL … MARE GRIJE LA FRINELE DE LA MASINA SI LA ALTE “ACCIDENTE”… VA AVERTIZAM SERIOS DIN PROPRIE EXPERIENTA … DNA POATE DEPUNE MARTURIE … SI O SA DEPUNA