“Și atunci și ulterior am avut impresia că rolul ambasadei americane a fost exagerat dacă nu chiar inventat și că în realitate Victor Ponta a răspuns la comenzile șefilor SRI, George Maior și Florian Coldea, care l-au păcălit făcând jocurile președintelui Băsescu” – Senator Valer Marian AMERICA NU SUSTINE INFRACTORI CUM SUNT MICROSOFT, COLDEA, MAIOR, KOVESI, GHITA, VLADESCU, GATES, BALLMER !

LA COLDEA SE TAIE PORCUL … LA GHITA MUSTUL …

“Un alt politician important cu care a avut întâlniri private Laura Codruța Kovesi a fost Ioan Rus, cunoscut drept liderul Grupului PSD de la Cluj, care a deținut funcțiile de ministru de interne în guvernele Adrian Năstase și Victor Ponta, precum și funcția de ministru al transporturilor în Guvernul Ponta. Într-o discuție pe care am avut-o cu tatăl generalului Florian Coldea în luna ianuarie 2011, în localitatea Târnova județul Arad, acesta mi-a relatat că fiul său a venit acasă la tăierea porcului de Crăciun împreună cu mai mulți invitați, printre care s-au aflat directorul SRI George Maior, Ioan Rus și Laura Codruța Kovesi.” Senator Valer Marian

Cum sa investigheze Kovesi Ecosistemul Microsoft, cind chiar ea si famiglia ei si TOTI prietenii extrem de apropiati sunt Ecosistemul Microsoft … ar putea fi o intrebare retorica in atentia autoritatilor SUA !?

Ne referim la Emil Boc, Vasile Blaga, Ioan Rus, George Maior, Florian Coldea, Sebastain Ghita, si multi altii care sunt “asociati” cu acestia in frunte cu Bill Gates si Steve Ballmer, si continuind cu Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu.

AMERICANII INVESTIGHEAZA MICROSOFT – ISRAELIENII PE KOVESI

“În ultima decadă a lunii martie 2013, mai exact în 25 martie, Victor Ponta m-a invitat la cabinetul său din sediul central al PSD și mi s-a plâns că ambasada americană de la București îi reproșează declarațiile mele politice la adresa lui Kovesi și Coldea. Am încheiat discuția convenind să renunț la funcția de președinte al PSD Satu Mare, pentru a putea face orice declarații politice în calitate de senator și a nu mai agrena conducerea națională a partidului, lucru cu care a fost de acord, cel puțin atunci. În prima decadă a lunii aprilie 2013, mai exact în data de 5 aprilie, Victor Ponta l-a trimis la Satu Mare pe vicepremierul și secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care preluase între timp conducerea interimară a Organizației județene a PSD, pentru a avea o nouă discuție și a aplana orice posibil conflict. Cu această ocazie, întrucât între timp Victor Ponta o propusese pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror șef al DNA, l-am întrebat pe Dragnea de ce a propus-o Ponta în această funcție, în condițiile în care marea majoritate a liderilor PSD nu agreau o astfel de numire și inclusiv acesta nu o agrease anterior. Dragnea a căutat să mă liniștească spunându-mi că Ponta s-a înțeles cu ambasada americană în acest sens și că Laura Codruța Kovesi a promis că, dacă va fi numită procuror șef al DNA, se va ocupa cu prioritate de Traian Băsescu și PDL. Și atunci și ulterior am avut impresia că rolul ambasadei americane a fost exagerat dacă nu chiar inventat și că în realitate Victor Ponta a răspuns la comenzile șefilor SRI, George Maior și Florian Coldea, care l-au păcălit făcând jocurile președintelui Băsescu. Cert este că, sub conducerea lui Kovesi, DNA i-a instrumentat primele dosare penale lui Ponta nu lui Băsescu.”

http://www.cotidianul.ro/conexiunile-politice-ale-actualului-sef-al-dna-290126/

Rolul ambasadei americane a fost inventat la fel cum inventate sunt si calitatile infractorilor pomeniti pe parcursul acestei povestiri asumate juridic de Senatorul Valer Marian, si la fel cum rolul Black Cube este inventat dar si foarte eficient !