SFINTA KOVESI SI NEMURITORUL GUCCIFERDupa SIVECO SC Expert One Research SRL (Ghita)  urmeaza Asesoft  – Teamnet (Ghita) si Romanian Software Company RSC – Medist (Vladescu) … doar daca pleaca KOVESI … ca daca sta, nu mai urmeaza nimic

 

bufnite-cristoiu

 

EXCLUSIV.FRĂȚIA SEBASTIAN – GHIȚĂ și VLĂDESCU. Contracte umflate cu milioane de euro din banii europeni pentru spitale! Până când UE a spus ”STOP! AJUNGE!”

EXCLUSIV.FRĂȚIA SEBASTIAN – GHIȚĂ și VLĂDESCU. Contracte umflate cu milioane de euro din banii europeni pentru spitale! Până când UE a spus ”STOP! AJUNGE!”

Kovesi mai sfinta si iubita decit Patriarhul Daniel, conform unui studiu Avangarde , comandat la timp pentru a fi citat intr-un articol scris la „comanda” in Bloomberg, tradus dintr-o engleza de balta si bagat in weekend pe toate canalele de stiri Perp Walk ‘Fashion’ Frustrates Romanian Anti-Graft Prosecutor” este in continuare aparata vitejeste si poetic de Sorin Ovidiu Vintu fostul partener a lui Sebastian (Vladescu – Ghita), dar tot nu ne spune daca il cunoaste pe Ghita si sotia, sau nu.

Sa fi primit oare Ghita cucuvelele cadou de la Marius Iacob … si Victor Ponta si Radu Moraru sa stie despre circuitul cucuvelelor in natura … sau sunt doar speculatii in care se baga si Vintu ca sa ii mai injure inca o data pe cei care i-au furat Romania lui privata … unde  il omenea in Delta pe OLAF – Buttice, cam cum o omenea Asesoft – Ghita pe DNA – PICCJ – Kovesi in podgorie … ca toti impreuna sa il omeneasca pe Microsoft si RSC – Vladescu la furat bani si software … cita omenie si ce de buni Români si Rumânce care una doua mai fac cite un bine tarii … in timp ce cucuveaua tot cinta ..

R. Domnule Ponta, aveți cucuvele pe acasă?
V. P. Am mai primit, de-a lungul vieții, da, am mai primit cucuvele, dar nu de la Ghiță, asta pot să vă spun.
R. Înțeleg că este o altă doamnă care trimite cucuvele.
V.P. Da, este o pasiune înțeleg publică, deși cred că adjunctul doamnei Kovesi este mai cunoscut în rândul nostru, domnul Iacob.
R. În ultimii patru ani, ați primit cucuvele acasă?
V.P. Nu-mi amintesc.

„Faptul că a dezonorat public o femeie, indiferent cine sau ce este aceasta, prin prezentarea unor cadouri sau prin devoalarea adresei private de mail, justifică pe deplin titlul pe care l-am dat acestui pasaj. Spaima animalică pe care nu reușește nici alcoolul și nici drogurile s-o alunge, ni-l arată pe acest individ în lumina lui reală.” S.O. Vintu

Vintu incearca sa ne spuna ca prezentarea unor cadouri primite de la un toxicoman betiv, pot dezonora o sfinta care nu fabrica dosare, doar scoate ofiterii sub acoperire din sistemul politic cu maxima dibacie …

Statueta de un perfect gust „chinezaresc”, a fost cumparata in Dubai (dupa cum spun oameni foarte bine informati), si emailul personal se pare ca erau mai multe … asa cam ca la George Maior …

Maior a privatizat spionajul international in inima Europei, Kovesi a privatizat justitia in inima Romaniei, Ghita a privatizat Romania in inima podgoriei, Vintu privatizeaza Rahova si in curind Jilava, in timp ce ii cinta ode Sfintei Kovesi si il injura de zor pe Basescu …

Vintu o apara pe femeia Kovesi…
Femeia Kovesi il apara pe Vintu si nu de ieri de azi … 

Vintu da si el o interpretare infractionala „Sunt convins că între cei doi au avut loc întâlnirile evocate de specimen dar mă îndoiesc serios că ele au depășit cadrul unor întâlniri semi-formale, făcute la sugestia unui Băsescu sau Ponta și imposibil de refuzat de către un salariat al statului.”

Reporter : Dar ce se consuma? Vin?
Victor Ponta : Păi, în podgorii se consumă vin, da. Cred că era toamnă, deci probabil că era must. A fost o întâlnire la care eu nu știam că vine doamna Kovesi, nici doamna Kovesi nu știa că vin eu și Sebi Ghiță a vrut să ne împrietenească.

 Vintu un om bine informat “(numai “prietenul meu” Ghiță are peste 200 de contracte cu bani furați de la stat)” unele dintre ele primite de la statul pe care il controla Vintu, in asociere cu Vladescu, protejatul lui Vintu SRL-SRI-PICCJ-DNA si Microsoft.

http://www.stiripesurse.ro/interviu-victor-ponta-atacuri-dure-la-kovesi-joaca-100prc-politic-video_1157720.html

De asemenea, institutia romana care se bucura de cea mai ridicata incredere publica – 55% – ramane DNA, in ciuda inregistrarii unui declin in ultima perioada, potrivit datelor unui sondaj al Avangarde.

„Recent, am vazut mai multe incercari de ridiculizarea a luptei anticoruptie, pentru ca aceasta sa para nesemnificativa. Si care este problema daca esti anchetat de procurori? Este la moda sa fii anchetat de DNA”, Laura Codruta Kovesi 14 Noiembrie 2016.

Și care este problema sa te duci la Ghita in vie, cind Ghita si Microsoft au dosare „rezolvate” chiar de tine … e la moda sa te ajuti la plagiat cu Ghita, Vladescu si Microsoft …

In conformitate cu NEMURITORUL GUCCIFER, dupa Ghita vine Vladescu si ultimul vine Maior si restul echipei, sau totul este doar o gluma proasta.

„Prezicerile” lui Nelu Neacsu via Guccifer se adeveresc, si cele mai inalte „standarde” ale coruptilor din UE incep sa se dovedeasca a fi standarde de crima organizata in pofida muncii ritmice duse de Kovesi sa mușamalizeze infractiunile comise timp de un deceniu de Sebastian Vladescu – Ghita si Microsoft si multi altii …

Concluzii finale (SIVECO SOCOL – GHITA EXPERT) :

Raportul constată faptul că „ofertarea de condiţii/elemente optime, prin documentele tehnicofinanciare prezentate la licitaţie, în scopul îndeplinirii cerinţelor caietului de sarcini, dar neîndeplinirea acestora în final (având concursul beneficiarului cât şi al OIPSI ) poate fi încadrată la secţiunea a 41-a „infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene” din L.78/2000, cu atât mai mult cu cât din start s-a creat o necesitate artificială, iar soluţiile tehnice diferă deşi se dorea o integrare a sistemelor informatice”. Raportul complet întocmit de Serviciului Corp Control, Anticorupție și Integritate a fost înaintat Direcției Naționale Anticorupție.

URMEAZĂ HIPOCRATE … Dosar 654/P/2011

http://sov.ro/2016/10/14/capitolul-41-sua-da-navala-rusii-se-rascoala-iar-tripleta-intra-n-boala/http://www.dcnews.ro/sondaj-avangarde-top-3-incredere-cine-o-depa-e-te-pe-kovesi_518882.html?http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-10-14/perp-walk-fashion-frustrates-romanian-anti-graft-prosecutorhttp://www.fonduri-ue.ro/images/files/comunicate/2016/14.10/MFE_Sinteza_Raport_Corp_Control_CJ_Suceava.pdfhttp://www.stiripesurse.ro/sov-socheaza-cine-s-ar-afla-in-spatele-scandalului-black-cube_1157784.html