MICROSOFT (BILL GATES, STEVE BALLMER) , UDREA, GHITA, KOVESI SI COLDEA „CURVA SI HOTU’ NU AU RUSINE … DACA II SCUIPI ZIC CA PLOUA” „Daca nu as fi stiut inca din vara ca doamna procuror Moraru a spus explicit ca i s-a dat ordin sa caute orice ca sa ma aresteze din nou, as fi fost socata.” RTV Elena Udrea

ELENA UDREA FAȚĂ CU REACȚIUNEA

Ce tupeu are Kovesi, da ce tupeu are Udrea … pe linga Udrea, Kovesi pare o mica incepatoare, aspiranta …

Din cite ne aducem aminte Udrea cind s-a dus la bulau prima data, a coborit din masina care a adus-o de la DNA fara catuse la maini.

Ulterior si-a exprimat cu „sinceritate” consideratiunile referitor la Kovesi si Coldea, pe care i-a cunoscut personal in mai multe locuri, si a adresat aprecierile sale pentru modul profesional in care procurorul Mihaela Moraru a tratat cazul sau.

Acum vine si ne spune ca in fapt i-a facut procurorului plingere la CSM … ce sa mai intelegem … ca de fapt Coldea si Kovesi sunt victimele procurorului de caz si Udrea vrea sa ii salveze …

LA GHITA CURVELE GUITA

Lenuto ai dreptate in sfirsit procurorii au primit „voie” de la noua Securitate cu care te trageai de bracinari impreuna cu Ghita la care dai din clanta, sa isi faca „treaba” adica sa „lucreze” si pentru tine … respectiv una dintre treburi fiind chiar tu … au primit voie sa respecte legea, si sa te (va) duca la bulau … legea aia care nu era si pentru voi … nu cauta orice – ca ii trebuie un secol sa selecteze – are doar voie sa te investigheze … ca de sa mai caute orice, nu are nevoie … ca se stie de mult … ca are voie intr’adevar sa isi faca meseria (fara Viutton si Versace …) ai dat-o’n bara si o sa o iei in bot … ca si Nastase, Becali si alti „intangibili” … si Nastase i-a facut plingere la CSM … adica niste emotivi lacrimogeni … cu Bentleys

Ma bucur ca te apreciaza Vintu (ca esti buna de folosit daca esti luata direct), care acum o apreciaza pe Kovesi … si in curind pe Ghita si pe Ponta, ca pe Buttice si Unteanu via Moisa si Savin etc. plus niste baietei pe cinste s-au servit la Busteni … si s-au apreciat reciproc … cu Scheele

UDREA FAȚĂ CU MIHAELA IORAGA MORARU

Udrea are si ea viata ei la fel ca si Melinda Gates, Udrea se vede intima cu serviciile si procuorii si Melinda intima cu nevoile milenare ale popoului roman … niste confuzii de nuante – ca ce mi-e gainusa de prerie si ce mi-e cucuveauamov – poate doar Ghita si Udrea stiu diferenta ….

Intr-o interventie telefonica la postul Romania TV, de marti 20 octombrie 2015, Elena Udrea a acuzat ca acest al treilea dosar reprezinta de fapt o operatiune organizata impotriva ei de catre Coldea si Kovesi: „Faptul ca de asta vara in continuu se incearca gasirea unor acuzatii in baza carora sa pot sa fiu arestat din nou, este o actiune organizata a DNA-ului impotriva mea, mai exact a doamnei Kovesi si a domnului Coldea”.

In ceea ce o priveste pe sefa DNA, protejata lui Basescu a dezvaluit ca oameni din servicii i-au spus ca Laura Codruta Kovesi a dat ordin sa i se faca un nou dosar: „Stiam lucrul acesta. Sunt oameni din zona serviciilor de informatii, de la DNA care mi-au spus ca este ordin de la doamna Kovesi sa se faca un nou dosar Elenei Udrea. Cum va explicati ca doamna Kovesi vine si spune ca sunt 7000 de dosare la DNA, dar noi avem, in doar cateva luni, a treia arestare a Elenei Udrea. Inteleg ca s-a dedicat un departament intreg la DNA pentru a gasi ceva impotriva Elenei Udrea. Aceasta nu este justitie. Sa iei un om sa-l haituiesti, sa aduci oameni din arest si sa-i ameninti, ori spun ceva de Udrea, ori raman arestati”.

Udrea: „Daca nu as fi stiut inca din vara ca doamna procuror Moraru a spus explicit ca i s-a dat ordin sa caute orice ca sa ma aresteze din nou, as fi fost socata”

Totodata, in aceeasi interventie, Elena Udrea a mentionat si numele procuroarei DNA Mihaela Iorga Moraru. Despre aceasta, Udrea sustine ca ar fi spus ca a primit ordin sa caute orice motiv pentru a o aresta:

Daca nu as fi stiut inca din vara ca doamna procuror Moraru a spus explicit ca i s-a dat ordin sa caute orice ca sa ma aresteze din nou, as fi fost socata. Stiind lucrul acesta, pe care le-a spus si in plangerea catre CSM, nu ma mir ca exista aceasta cerere de la DNA pe numele meu. Toata vara au fost chemati, pe diverse spete, pentru a mi se crea un nou dosar penal si a se cere din nou arestarea mea”.