BILL GATES (1955) CONTEMPORAN CU VINTU (1955) – GHITA (1973) – UDREA (1973) – KOVESI (1978) „intre Elena si Cocos sint disensiuni majore. Ia-o singur ! Ia-o singur !” SOV (13 Aprilie 2011)

SI GHITA A LUAT-O SINGUR … CU GENTI SI PANTOFI … de invidiat

Avind in vedere relatarile Lenutei, se pare ca intilnirile cu Ghita faceau parte din preocuparile curente ale acesteia, la fel cum faceau parte si interesul pentru mita Microsoft si legaturile pe care Cocos le intretinea saptaminal cu Maior si Coldea.

Ghita le-a luat singur pe mai multe dulcineei pina a ajuns sa-l bage la bulau pe „maestrul” sau, depasit cu mult de „ucenicul vrajitor”… speram ca si in ani de puscarie …

Ghita ii povesteste lui Vintu ca are si el prieteni, nu multi, dar prieteni …

KOVESI – GHITA „LEGATURI EXTREM DE APROPIATE”

Daca in primavara anului 2012, Ghita era gata sa se suie in avion si sa bata toata tara sa culeaga via de semnaturi de la tot felul de Mateuti, putem presupune ca intilnirile din vie aveau deja loc in anul 2011, cind Ghita deja le „adulmeca” pe viitoarele conducatoare de tara, parchete, stoluri de cucuvele de diferite culori si alte jivine.

Cum ar spune Vintu din pirnaie :

Te iau cu mine sus in vie,
Treaba multa n-o sa fie,

Dimineata bei un ceai
Belesti p..la iar mai stai,

Dupa amiza dai la cai,
Belesti p..la iar mai stai,

Mustul este ca in rai,
Cum te pun asa sa stai,

Din dosare sa nu dai …

ECOSISTEMUL MICROSOFT – BILL GATES – STEVE BALLMER – VINTU – UDREA – PONTA – COCOS – GHITA – COLDEA – MAIOR – KOVESI – DNA

Microsoft a reprezentat si continua sa reprezinte adevaratul liant intre aceste personaje mitice, unele devenite „Legenda vie” altele doar vizitatoare de vie, si multe pe cale sa devina personaje istorice … ma rog de romane de prost gust … ca si versurile lui Vintu

„Anii de foc” 2009 – 2010 – 2011 – 2012 – 2013 si restul anilor de incendiu total

2009 – Ovidiu Artopolescu Directorul General Microsoft, ameninta cu moartea si cu familia un om care a infiintat prima companie de software din Romania si a creat o platforma software numita „ISIS.NET”, pe care Sebastian Vladescu (Medist – RSC) impreuna cu SRI (Vintu) si MAI (Corina Artopolescu) au furat-o sub numele de „Hipocrate” in numele Microsoft si a politicilor Strict Secret Evangheliste ale Microsoft, astfel promovate cu determinare infractionala si pasionala de Bill Gates si Steve Ballmer.

2010 – Sergiu Lascu devine Director IT&C la Transgaz (Romgaz), unde se ocupa de achizitionarea de licente si software de la Microsoft, in valoare de mai multe milioane de EUR.

2010 – Nelu Neacsu raporteaza in „privat” lui George Maior ca „baiatul sau bun la toate Ghita” (Asesoft – Teamnet) impreuna cu Ministrul de Finante Sebastian Vladescu (Medist – RSC) – Parteneri Microsoft, sunt la Bruxelles la dat cu mita si ciordeala de fonduri, pe baza de programe de calculator plagiate de RSC in numele Microsoft, vezi „Hipocrate”, si ca se poate lasa cu nana de la UE, si de la vreun judecator „idiot” (adica corect).

Maior, Coldea, Kovesi baga „cimpul tactic” in actiune, in timp ce Vintu si Ghita „lucreaza” la familiile reclamantilor cu tot arsenalul din dotare (vom reveni).

2011 – Kovesi da Rezolutii, cu incalcarea flagranta a legii pentru a aduna dosarele care probau fraudele comise de RSC – Medist in colaborare cu Microsoft – SRI – MAI, si le da subalternei Monica Pop, specialista in plagiate, sa le „execute” in sensul curatarii terenului pentru Ghita si Vladescu, si pentru exterminarea adevartilor creatori ai operelor.

2012 – Februarie – Monica Pop se executa si da un NUP ilegal la toata lumea, cu citeva luni inainte sa se execute si Ghita si sa o albeasca pe cucuveauamov, de aceleasi fapte grave de plagiat …

CAVEAT : Monica Pop comunica NUPul lui Microsoft, RSC, MAI, etc. dar nu comunica decizia partii vatamate si reclamante Omnis si Dragos Riscanu.

2012 – Septembrie 25 – Pleaca Kovesi vine OLAF, sa investigheze cum jefuiesc Europenii si Microsoft in Romania de un deceniu, operele „ISIS.NET” sub numele „Hipocrate” si Microsoft.

2012 – Octombrie 11 – Carmen Rosu prinde curaj si denunta, la DLAF, companiile lui Ghita si Vladescu pentru ilegalitati comise cu fonduri UE, si cu „Hipocrate”.

2012 – Noiembrie – Omnis solicita PICCJ sa ii comunice stadiul dosarului „instrumentat” sub ochiul de bufnita al cucuveleimov, si afla ca PICCJ, a incalcat flagrant legea in favoare Microsoft si a partenerilor acestora.

2013 – Departamentul de Justitie al SUA, anunta ca FBI si alte autoritati investigheaza Microsoft pentru acte de coruptie comise si in Romania.

2013 – TROCUL ISTORIC DIN TROACĂ se face pentru a fi adusa inapoi Kovesi, sa nu ia Mafia si Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si frati’su, foc impreuna cu toata Comisia UE in frunte cu Barroso.

2013 – Departamentul de Justitie al SUA, anunta ca FBI si alte autoritati au extins investigatiile referitor la Microsoft pentru acte de coruptie comise in mai multe tari, si in Romania.

Kovesi ia haturile in mina, si mina sus in vie, bea un ceai, da la cai si se pune pe treaba impreuna cu Ghita, Ponta si restul de „patrioti” si patrioate. Urmeaza arestarile in tot cartierul, Udrea, Bica, etc.

2014 – Ghita o ameninta cu moartea pe Carmen Rosu, care il denunta lui Kovesi. Care Kovesi care a mai auzit d’asta si de la Ovidu Artopolescu, mai bea un ceai, un must si ce i se mai toarna in pahare, pe unde mai merge ea cu Ghita, si/sau fara, si mediteaza la un zbor deasura unui cuib de napirci, cade pe ginduri … unde o gasimn si astazi … in visurile lui Ghita.

Carmen Rosu, isi pierde tot curajul, ii cere protectie lui Onaca, si isi da demisia, in timp ce Vintu pentru aceleasi amenintari face pirnaie … in numele egalitatii in fata legii cu Ghita si Artopolescu.

2014 – Kovesi se face ca ancheteaza Microsoft si restul, doar sa ii poata salva cit mai bine si frumos, pe Partenerii de baza ai acestuia Sergiu Lascu, Claudiu Florica, Dragos Stan, Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, George Maior si multi altii.

De bani nici vorba, ca doar mustul, propaganda, sondajele si sondele de must costa, si nu putin cind le cumperi prin interpusi cu banii de la Microsoft, jefuiti din licente si software furat.

2015 – Kovesi „lucreaza ritmic” si ne anunta ca Microsoft o „ajuta” si ca nu are nici o implicatie in dosarele in care mita depaseste imaginatia oricarui om normal, numai ca ea este exceptionala de iubita de populatie, de Ghita, de Gates, de frat’su si temuta de toti ceilalti „pulimea” fara cai si fara ceai.

2016 – Ghita, asemeni „eroului” din Colonia Penitenciara, se detoneaza in timp real si in Breaking News, incercind sa o mai sensibilizeze inca o ultima data pe micuta Dulcinee.

2016 – Kovesi si Sergiu iau exemplul lui Bill Gates si nega tot, inclusiv numele de fata, sa nu facem legatura cu numele de baiat a lu frat’su.

2016 – INTREBARE(I) PENTRU KOVESI

Avind in vedere ca niste mincinosi imbecili in frunte cu subsemnatul (Kovesi – Gates – Sergiu), Radu Moraru (Kovesi in asternut cu Coldea), Sebastian Ghita (relatii „extrem de apropiate” in vie), Traian Basescu (o mincinoasa tupeista), Elena Udrea (o tortionara odioasa), Alina Bica (nici nu pot sa va spun …) va aduc acuze atit de grave, bine inteles nefondate si denigratoare, de ce nu ne dati in judecata ?

Pentru acuze mult mai putin grave i-ati tirit prin judecati pe caraghiosii de la Antena 3, si pe Savaliuc care nici macar nu era in dispozitiv … si va tot judecati.

Daca nu aveti bani de fundatie cereti-i Directorului IT&C de la Transgaz, ca vrea nu vrea are de la Microsoft, ca …. obrazul subtire a lui Bill Gates cu cheltuiala se tine.

Si ca veni vorba, cit mai costa un NUP pentru Microsoft Corporate la DNA, ca la PICCJ nu a fost foarte scump ? ….

Credeti ca exista disensiuni intre Laura si Ghita, si daca da, credeti ca SOV incearca sa le exploateze, si d’aia va lauda si va caieste ca ati ajuns din nevinovata si feciorelnica doamna („umblata” dupa cum spune Base), sa fiti mancata in troaca de Ponta si Porcul Ghita ?

Credeti ca ar fi cazul sa ne lasati in durerea noastra, si sa faceti ce a facut Steve Ballmer cind a auzit ca risca sa se duca la bulau, si din cauza de Romania ?

A. …  am uitat sa va spun : Steve Ballmer si-a cumparat o echipa de basket, asa cum a avut si Ghita … poate este rindul cadetei Kovesi sa se afirme pe rol de … fata cu mina pe mingea …

SOV- Asa ca intares… Vezi ca intre Elena si Cocos sint disensiuni majore. In opinia mea ar trebui sa te duci si sa incerci sa construiesti o relatie cu Elena. Care este o tipa inteligenta. SG – da’ avem.

SOV – Nu prin Cocos! SG – mm..

SOV – Ia-o singur! Ia-o singur! SG – Singur. Avem relatie deja pusa pe picioare. Doar ca Elena, neavind masinute cind era mica, ca si Ponta, ca si altii, e zgircita, in p… mea…Zgircita rau!

SOV – (ride) SG –Pai da…mie-mi spui? SOV – Auzi, nu e pentru bani, e pentru liniste, sa ai liniste. Aia e. In visurile tale. La asta ma refer. (ion??) …(greu inteligibil)

 

http://www.paginademedia.ro/2011/04/stenograme-spectaculoase-in-cazul-vintu-razboiul-ghita-vintu-un-joc-de-ochii-lumii