ADEVĂRUL MICROSOFT „ALCHIMISTA LULUŢA „LILITH” KOVESI GOALĂ ŞI SEXY ÎN TOATĂ SPLENDOAREA EI RĂPITOR DE MORTALĂ”

CE NU VOR DNA – SRI – UE SĂ AUDĂ … POATE AUDE FBI

kovesi-cuza-lilith
ECHIPA LUI BILL GATES ÎN FRUNTE CU OMU’ „PORCU’” CU PISTOLU’ ŞI DAMA PROCURORU’ (GENERAL – DNA) CU STILOU’

Ghita ameninta cu moartea si pistolu’ pe toata lumea in frunte cu Maior si Coldea, Kovesi se da cucuveauamov si spune ca „noi suntem DNA” si Microsoft ne ajuta ..

Toti aplauda cu frenezie pina cind vine Ghita si pune Bufnitele Aurite pe masa … si FBI se uita putin la cum se simte Kovesi (Ecosistemul Microsoft – Ghita – Vladescu) ajutata si de cine … si o scoate putin din postarea de curajoasa si o baga in postarea de ticaloasa, dar sa nu anticipam ce va sa urmeze …

Aparent fara nici o legatura pina acum, lucrurile au inceput sa se „lege” si sa incepem si noi sa intelegem in ce tara traim si cine ne face dreptate si ne aduce zimbetul, intelepciunea, intunericul si moartea in case.

Sa facem cunostinta cu protagonistii … alchimistii intunericului si ai mortii Gates -Kovesi – Buttice – SOV – Ghita – Coldea – Maior …

THE GOLDEN OWLS „Erau două bufniţe (aurite) lipite, simbol al prieteniei,”

Simbolul este al prădăciunii, intunericului si al mortii, prezentate in forma „sexualizata” in mitologia sumeriana … si de la Ploiesti la Cluj via Medias, Sibiu si Arad, transformate de „alchimistii pistolului si pixului” in aur, averi, podgorii si lux de catre cei puternici, nesabuiti si fara scrupule „alesii egali in fata legii” mereu superiori pulimii, respectiv noi toti ceilalti, pulimea neinitiata si neaurita, dar in schimb foarte aiurita … si buna de jefuit, umilit si omorit … noi nu suntem DNA !

PRĂDĂCIÚNE, prădăciuni, s. f. (Înv. și pop.) Jefuire, prădare; hoție, furt. ♦ Înșelăciune care duce la ruinarea cuiva. – Prăda + suf. -ăciune. Cf. lat. praedatio, -onis.

A fi evitata confuzia dintre doua Bufnite Aurite Lipite (Bufo – Bufo) si broasca raioasa cu acelasi nume respectiv Bufo – Bufo.

CAVEAT (IN ATENTIA CITITORULUI)

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au simţit nevoia să înzestreze animalele cu însuşiri fabuloase. Bufniţa se numără printre vieţuitoarele cu o simbolistică foarte bogată, fiind reprezentată în mitologie de două noţiuni aparent contradictorii: moartea sau înţelepciunea, dar cu amendamentul că în unele credinţe înţeleciunea şi moartea se împleteau, zeitatea morţii cunoscând şi secretele vieţii, ale naşterii şi ale reîncarnării. De exemplu, în mitologia sumeriană, zeiţa morţii, Lilith, era reprezentată ca o femeie goală încadrată de două bufniţe. Iar în mitologia greacă, bufniţa este simbolul Atenei, zeiţa înţelepciunii. Pe de altă parte, ouăle de bufniţă asigurau celor care le consumau o viaţă lungă şi o tinereţe durabilă, aşa cum precizau legendele din Antichitate.

De ce lipite, am inteles, de ce aurite, putem doar banui – „auriul este un simbol vizibil al perfecţiunii, puterii şi împlinirii […] Aurul trimite direct spre concepte şi valenţe universale precum : vitalitatea, viaţa, sănătatea, înţelepciunea, lumina, virtutea, uniunea şi, evident, prosperitatea”. http://www.descopera.ro/povestea-aurului/8913147-simbolurile-si-semnificatiile-aurului

Kovesi se simte reincarnata din pasari rapitoare asociate cu actiuni nocturne de prada, aducatoare de moarte, in asociere cu Ghita, un porc (troaca) de prada si asasinat, cu care se simte lipita in ginduri, simtiri, afaceri, intelepciune si moartea celor care nu le platesc „parte” si ii mai si arata asa cum sunt in toata splendoarea lor maiestuoasa, de exemplu Omnis si noi, si de citeva zile si multi altii. Trezeste-te pulime, ca te inhata cucuvelele si te maninca porcii … si Microsoft

ZÂMBETUL

Ni-l aduce Ghita, care incepe sa dea tot din casa si sa duca la DNA si PICCJ, incepind cu bufnitele „aurite” primite cadou de la Kovesi, cu care impreuna cu sotia aveau o legatura extrem de apropiata, verificata in permanenta de camerele se supraveghere pe care Ghita le are instalate peste tot, in vie, in casa, in toaleta, sub si peste pat, in timp ce Kovesi ne face dreptate impreuna cu SRI si Grupul de la Cluj, in secret, noaptea la televizor si ziua in dosare ticluite pe masura intelepciunii lor celebrele Bufo-Bufo.

http://www.evz.ro/sebastian-ghitakovesi-imi-aducea-bufnite-cadou.html

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-kovesi-venea-la-mine-acasa-i-era-i-so-ia-grupul-de-la-cluj-mi-a-facut-cuno-tin-a_1157102.html

ÎNŢELEGEREA

Ne-o aduce Udrea, Cristoiu si Rares „„Am mai aflat într-o zi la Zaitone, la masă cu Gușă, cu Rareș Bogdan și unul din patronii arabi, că acoperiții din presă primesc mesaje direct de la Coldea și Kovesi. A povestit Rareș, care devenise susținător Johannis datorită lui Coldea, după cum chiar el recunoștea, că în urmă cu o seară l-a avut în emisiune pe Căutiș. Acesta primea mesaje în direct, nu mai țin minte tema emisiunii. Discret, la pauză i-a luat telefonul și erau mesaje pe BBM și Whatʼs app de la Coldea și Kovesi. Și că a spus tuturor celor din studio despre mesaje, cînd le-a văzut. (…).

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-12-octombrie-2016/

Coldea – Kovesi trimit mesaje in noapte, sterg postari pe zi si petrec in grup organizat in podgoriile patriei pentru care fac bine tot timpul 24/24 – 7/7 – 365/365

PROBELE

Ni le aduce Nelu Neacsu via Micul Guccifer. „Hackerul ‘Guccifer’ a fost adus din SUA și încarcerat la Penitenciarul Rahova – În România, Marcel Lazăr Lehel a primit, în 2014, o condamnare de 7 ani închisoare, el fiind acuzat că a accesat în mod repetat și fără drept, prin încălcarea măsurilor de securitate, conturile de e-mail aparținând unor persoane publice din România, cu scopul de a intra în posesia datelor confidențiale aflate în poșta electronică. Printre persoanele al căror e-mail a fost spart de „Guccifer” se află fostul director al SRI, George Maior, și europarlamentarul PSD Corina Crețu.

Dezvăluirile lui Guccifer: Şeful SRI ştia de patru ani că firma lui Ghiţă „a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi” – stiau si Kovesi Coldea si Ghita ca doar ei il administrau … impreuna cu Comisia UE …

Buna seara,

dupa cum deja v-am informat RSC si Asesoft,ambele din Romania au lansat la Bruxelles un birou care este condus de Mircea Cotoros.

“Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova (…) Cert este ca cei de la Teamnet doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana”. De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru. La RSC este actionat ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu. Sper ca info transmise sa va fie utile.

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

http://www.agerpres.ro/justitie/2016/10/11/hackerul-guccifer-a-fost-adus-din-sua-si-incarcerat-la-penitenciarul-rahova-15-18-51

SCURT ISTORIC SECURITATE – SRI – OLAF – DNA – MICROSOFT

”Am cunoscut-o pe doamna Kovesi ca om de afaceri, în jurul domnilor Rus, Pușcaș, Dâncu, al grupului celor de la Cluj.”

Singurele afaceri pe care Ghita, creatia initiala a lui Gioni Popescu, un securist semianalfabet inainte de 1989, devenit in timpurile lui Vintu – Timofte general SRI si doctor si multimilionar, asta un pic inaintea lui Coldea, au fost contrabanda cu motorina, si ulterior partneriatul cu Microsoft pentru vindut licente „fara numar” si cu Vladescu pentru vindut software dovedit a fi furat furat de Vladescu si Microsoft.

Sa nu uitam relationarea Mafia Siciliana (Sergio Pillieri) trafic motorina, SRI – Ovidiu Soare, Dumitru Paltinea, Liviu Luca, SOV, Gioni Popescu … vom reveni la subiect.

Singurele dosare pe care a promovat „doamna Kovesi”, Procuror General sunt trei … promovarea a fost facuta de Grupul de la Cluj, respectiv Vasile Blaga, Ioan Rus etc., pe baza de bani negri pentru PDL, urmind multe alte dosare ticluite la comanda acestora plus Coldea, Maior si acum aflam ca si Ghita, astfel „lipit” de cucveauamov.

Beneficiarii directi ai infractiunilor deosebit de grave comise in forma agravanta si continua de Bufo – Bufo sunt Microsoft si partenerii acestora, inclusiv inalti demnitari UE corupti pina in maduva oaselor, unii chiar de catre Mafia Siciliana.

ROMÂNIA CORUPTĂ
DE UE SI MICROSOFT – DNA – SRI VEGHEAZĂ

CAVEAT : Sunt de notorietate si publice legaturile pe care Alessandro Buttice le are cu persoane suspectate si/sau dovedite de legaturi cu Mafia Siciliana, si cu fraudarea cu miliarde de EUR a fondurilor UE, in Catania si alte regiuni.

În cea de-a doua decadă a lunii septembrie 2006, temutul colonel (Alessandro) Butticè a vizitat România pentru a participa la un seminar organizat de MediaSind și de “Federația Internațională a Jurnaliștilor” (Cristian Unteanu spalare de bani Bruxelles). Înainte de seminar, Butticé a vizitat redacția ziarului Ziua și a fost invitatul privat al unor oameni de afaceri cu investiții în mass-media (Sorin Ovidu Vintu). Vizita lui Butticè în bârlogul mogulilor (Delta Dunarii Crisan Lebada via Murighiol) nu a fost consemnată în nici o cronică de presă sau jurnal de știri. Ditamai colonelul în redutabila gardă de finanțe a Italiei se afla în afara orelor sale de vigilență, combativitate, competență și autoritate.

Este vorba despre același Butticè care, cu doar două luni înainte, chefuia pe moșia mogulilor și promitea să-i pună o vârtoasă pilă lui Varujan Vosganian, pentru ca acesta să fie uns în rangul de comisar european pentru finanțe. Povestea de mai sus nu are nici happy end, nici sfârșit. Vosganian n-a ajuns comisar european și a fost amenințat de însuși Manuel Barroso cu divulgarea trecutului său de presupus agent DIE.”

Butticè a fost retrogradat consilier la OLAF, după care a fost numit director Direcție plăți externe, specialist pe spațiul România, Ucraina, Turcia și Bulgaria. În cele din urmă l-au parcat la industrii, fiind anchetat în taină de țara sa de baștină, Italia, pentru presupuse fapte de corupție, recte trafic de influență în România și Ucraina. Până nu se termină ancheta nu îl pot sancționa, iar dacă italienii îl găsesc vinovat de ceva, ceea ce e greu de presupus, se va spune că a avut imunitate totală pentru presupusele fapte de corupție săvârșite în România.

http://www.catavencii.ro/coruptia-din-romania-a-contaminat-structurile-comisiei-europene/

CE VA FACE NOUL DNA ? CARE E TOT ACELAŞI …

Habar nu am, dar vom urmari proactiv si cu mult interes evolutiile (involutiile) pe care „echipa” lui Kovesi (Ghita) le va performa pe zi si la vedere, ca de performate noaptea la secret, in vie, ne-am cam saturat …


U.S. Embassy Bucharest

October 4 at 6:46pm ·

Drăguțe sau fioroase, mici sau mari, animalele sunt ființe capabile de afecțiune, cu necesități și dureri, sentimente, familie sau dragoste. Happy #WorldAnimalDay!

Cute or scary, small or great, animals are beings capable of affection, pain, needs and feelings, family or love. Happy #Worldanimalday!

bufnite