ADEVĂRUL MICROSOFT “MAIOR – SIMA – SOV – SRS – HREBENCIUC – NĂSTASE – TALPEŞ – OBAMA – DNA – SRI – DoJ FCPA – FBI – SEC”

maior_fbi_kovesi_dnaMAIOR ESTE MULŢUMIT CĂ ESTE PROTEJAT DE DNA

„Investitorii americani au nevoie […] de un mediu care nu e corupt. Aici, oricum lucrurile stau mult mai bine. Mai nou sunt potenţiali investitori mulţumiţi de progrese pe toate aceste domenii, dar întotdeauna e loc de mai bine.”, a spus Maior la Digi24.

Lucrurile stau mult mai prost, atit timp cit DNA nu poate investiga crouptia din SRI si infractiunile comise de Maior timp de un deceniu si este obligata sa astepte sa ii faca DoJ-FCPA-FBI-SEC treaba, asa cum i-a facut-o si OLAF, in timp ce DNA obstructiona, tergiversa, manipula si bloca anchetele pentru a ii proteja pe Microsoft, Maior, Coldea, Vladescu, Ghita, Socol si multi altii.

Maior este multumit si bucuros, atit timp cit DNA il lasa in pace sa se bucure de un statut si o functie uzurpate prin fals si uz de fals, crima cibernetica, coruptie si crima organizata.

MAIOR CEL MAI IMUN SE VA DUCE LA PUŞCĂRIE

Maior, prostancul de serviciu, promovat de prostanacul “consacrat” Mircea Geoana (garantat SOV), sa fie seful SRI, mostenit cu tot cu Dumitru Zamfir, Dumitru Cocoru, Florian Coldea, Sebastain Ghita, si multi alti Securisti vechi si noi,, de la Radu Timofte (SOV), via Florian Coldea (“facut” sef de Basescu),  inca mai crede ca este cel mai imun Roman, si ca “prestarile” la ordin secret de stat, facute timp de doua decenii, si din proprie initiativa, il vor proteja in continuare, chiar si de DoJ-FCPA-FBI-SEC si alte institutii care nu joaca in “cimpul tactic” dupa cum le cinta Maior si Coldea, cum face DNA si Justitia in general.

Cine este acest prostanac, pe linga un SOV, Hrebenciuc, Nastase, Mitrea, Socol, Niro, si multi alti imuni mult mai mari si productivi, care pina la urma tot au ajuns la puscarie, si probabil ca se vor mai duce, in timp ce Maior, Blaga, Tariceanu, Vladescu si multi altii inca cred ca ei sunt “mai tari” chiar decit “stapinii” lor, si mult mai tari decit autoritatile SUA, pe care nu stiu cum sa le mai critice, in timp ce le cersesc mila.

Maior, sa nu va fie frica, ca de scapat nu scapati, si in curind veti merge pe urmele lui Marcel Lehel (Micul Guccifer), sau pe autostrada infractorilor, ca din urma in urma, vor face carare si ulterior drum national si autostrada, la cite dosare si miliarde sunt in “lucru” mai peste tot unde v-ati dus impreuna cu Microsoft “retelele” infailibile .

MAIOR CEL MEDIATIC – “VIZIONAR” ŞI INFRACTOR CORUPT

Domnul George Maior este mai omniprezent ca niciodata, in propaganda “cimpului tactic”, depasind-o chiar si pe Laura Codruta Kovesi, care este acum in sfirsit ocupata sa investigheze serviciile secrete, incepind cu MAI si continuind cu SRI, STS si altele, sau macar asa spera SRS.

SRS (Sorin Rosca Stanescu) Coruptia din serviciile secrete este endemica. Este aproape generalizata.”

De ce “aproape”, cind in fapt pestele de la cap se impute … (vezi Maior).

Maior nu a ratat nici o televiziune si/sau ziar, pentru a ne prezenta “viziunea” sa geo politica Euro Atlantica, si pentru a ne asigura, ca dupa ce Marea Neagra nu a devenit “linie de demarcatie”, dupa cum ne asigura acum citeva luni, in schimb datorita importantei pozitii pe care România o are la Marea Neagra, si a discutiilor (doua) pe care le-a avut cu Presedintele SUA, si a colaborarii strinse cu Partidul Democrat si Republican, si a faptului ca Ambasada SUA este “conectata” la alegerile in curs, el ne asigura ca este bucuros ca este ambasador, nu mai vrea sa fie Prim Ministru, va ridica obligatia pentru vize si il va aduce la anul pe viitorul Presedinte SUA in România.

Noul Presedintele al SUA, urmeaza sa vina in România doar dupa ce Maior va fi arestat si condamnat pentru implicarea sa din ultimile doua decenii in fraudele si coruptia de miliarde de EUR comise de BAE, Ericsson, CIA, Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO si multi altii.

DoJ- FCPA – FBI – SEC nu sunt OLAF si DNA pe care Maior le controla (eaza) prin amenintari, santaj, propaganda si mita.

Ambasada SUA, nu este foarte bucuroasa de actiunile intreprinse de PRU, in frunte cu Ghita, Ponta si alti demni urmasi ai “nasului” Maior, care mai nou este specialist in diversiuni politice, nu numai in jaf economic, si in denigrarea prin “interpusi” a eforturilor pe care SUA le fac pentru a lupta impotriva coruptiei promotate timp de doua decenii de Maior si “stapinii” si “slugile” acestuia.

KOVESI PRIMEŞTE AJUTOARE (otrăvite ?)

Sima – SOV (Sorn Ovidiu Vintu) povestesc din experienta, despre Maior – Coldea – Nastase – Hrebenciuc – Tariceanu – Vladescu – Talpes – Ghita – Socol, si multi altii pe care ii impart foarte “selectiv” in corupti si cinstiti (vezi Sima cu Talpes – Softwin).

Sima : Florin și Măriuca Talpeș – Softwin. Au o afacere sănătoasă, nu vreo combinație cu statul”, a declarat Sima, într-un interviu pentru EvZ.

„Alte persoane implicate în traficul de influenţă şi dare de mită, în acest contract, în colaborare cu Claudiu Florică sau în mod direct, protejându-şi propriile interese în acest contract, sunt Irina Socol, patronul firmei Siveco, Florin Ilia, director şi acţionar  Siveco, Gheorghe Sadoveanu, angajatul Siveco care se ocupa de traficul de influenţă la nivelul primului – ministru, Ştefan Morcov, angajat Siveco şi manager project pe proiect,  Mihai Pascadi – director general Compaq, Călin Tatomir – director adjunct Compaq România, Vadimir Aninoiu – director general IBM România, Mihai Guran – director vânzări IBM România,  Gabi Marin – patron la Omnilogic, Radu Enache – director general HP România, Dan Roman – director S&T România, Bogdan Cocora S&T România, Florin Talpeş – patronul  Softwin,  Metodiu Mehmet – director vânzări Softwin, şi ulterior coacţionar cu Claudiu Florică într-una din firmele acestuia, toate aceste firme menţionate mai sus fiind implicate oficial în contractul cu Ministerul Educaţiei şi făcând fiecare la rândul său trafic de influenţă şi dare de mită pentru a-şi maximiza cota din contract şi a-şi proteja rămânerea lor în acest contract.” Martor cu identitatea protejata – DNA.

http://www.gandul.info/stiri/deep-throat-de-românia-un-martor-a-descris-pentru-dna-mecanismul-fraudelor-in-achizitiile-it-si-i-a-identificat-pe-proprietarii-romani-ai-firmelor-it-care-ar-fi-dat-spaga-13358219

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20627538-exclusiv-noi-marturii-despre-mare-retea-coruptie-din-românia-cum-sunt-sifonati-zeci-sute-milioane-euro.htm

MAIOR CEL PROVIDENŢIAL – PROST şi PUŞCĂRIABIL

3 Septembrie 2016

„În cash? Năstase și Hrebenciuc! 900.000.000 de euro, cam atâta au. Cea mai mare parte din sumă o au pitită prin bănci, pe afară. Dacă există în România și milionari care nu apar în nici un top? Florin și Măriuca Talpeș – Softwin. Au o afacere sănătoasă, nu vreo combinație cu statul”, a declarat Sima, într-un interviu pentru EvZ.

În presă s-a vehiculat că și procurorii DNA sunt șocați de averea lui Viorel Hrebenciuc. Aceasta s-a apropia de un miliard de euro și ar avea cea mai exstinsă rețea de interese și interpuși din lumea politică.

http://www.evz.ro/sov-anunta-ca-arunca-românia-in-aer-vintu-a-filmat-toate-intalnirile-cu-oameni-politici-si-jurnalisti-si-a-scos-imaginile-din-tara-le-va-da-procurorirlor-dna.html

3 Septemberie 2016

Coruptia din serviciile secrete este endemica. Este aproape generalizata. La fel cum se intampla si cu coruptia din societatea romaneasca. Cine poate controla actele de coruptie savarsite de lucratorii serviciilor secrete mai bine decat Directia Nationala Anticoruptie? Exista vreo alta institutie care ar putea face acest lucru? Si daca nu, atunci cum poate fi pus la indoiala de catre cineva dreptul DNA de a face control?

Evident ca acest control nu se poate extinde si asupra operatiunilor in teren ale serviciilor secrete ori asupra retelei acestora de agenti acoperiti. In rest, as vrea sa vad toate serviciile secrete luate la control, incepand cu SRI si SIE si terminand cu SPP si chiar cu serviciul secret al Armatei.

http://www.sroscas.ro/site/2016/09/03/controlul-serviciilor-secrete-de-catre-dna/

http://www.stiripesurse.ro/rechizitoriul-dna-cum-functiona-ma-ina-de-tocat-banii-de-la-dipi-petreceri-si-cadouri-de-lux_1149981.html

2 Septembrie 2016

„Investitorii americani au nevoie de predictibilitate în ce priveste legislaţia economică, regimul fiscal, au nevoie de un regim mai puţin birocratic în ce priveşte comunicarea pe decizii de investiţie, au nevoie de un mediu privat românesc capabil să interacţioneze cu cel american în lumina unor concepte moderne de relaţii comerciale, au nevoie de un mediu care nu e corupt. Aici, oricum lucrurile stau mult mai bine. Mai nou sunt potenţiali investitori mulţumiţi de progrese pe toate aceste domenii, dar întotdeauna e loc de mai bine.”, a spus Maior la Digi24.

http://www.stiripesurse.ro/companii-mari-din-sua-sunt-interesate-de-românia-anun-ul-lui-george-maior_1149799.html

1 Septembrie 2016

George Maior a afirmat că a avut ocazia să discute de două ori cu preşedintele Statelor Unite, Barack Obama: „Domnia sa are o părere extraordinară despre consistenţa reală a parteneriatului strategic. Haideţi să vedem lucrurile în dinamica cotidiană”, a spus George Maior.

El a dat ca exemplu dialogul dintre SUA şi România, deciziile privind scutul antirachetă, vizitele şi întâlnirile de la nivel înalt, ale fostului preşedinte Traian Băsescu dar şi ale actualului preşedinte, Klaus Iohannis.

”Sperăm ca, într-adevăr, la nivel strategic, având în vedere evoluţiile din Rusia, Turcia, Orientul Mijlociu, criza din Ucraina, criza refugiaţilor, şi rolul special al României ca stat sigur, predictibil, cu o politică coerentă de securitate, să existe anul viitorul, o nouă administraţie, o vizită la nivel înalt, fie în România, a noului preşedinte sau a doamnei preşedinte.

Indiferent de forţele care vor câştiga, pentru că până la urmă sunt şi nişte forte în spate, valoarea relaţiei strategice este bine apreciată şi cunoscută şi în Partidul Republican şi în Partidul Democrat”, a declarat George Maior.

http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/g-maior-speram-anul-viitor-la-o-vizita-in-românia-a-noului-presedinte-sua-558032

29 August 2016

„În privinţa (ridicării vizelor – n.r.) Statelor Unite, este şi va rămâne un obiectiv pe care îl abordăm la nivelul Congresului”, a adăugat ambasadorul.
El a spus că, „din păcate, la nivel de Congres, va exista, în această toamnă, o reticenţă faţă de programul Visa Waiver din perspectiva statelor care doresc să adere la acesta”.
„Aşteptăm rezultatul alegerilor. Vom relua foarte intensiv din ianuarie, când şi Congresul va avea altă configuraţie”, a declarat ambasadorul României în SUA.
De asemenea, acesta a spus că ambasada României în SUA este „conectată” la procesul alegerilor în această ţară.
„Ambasada este foarte conectată la procesul alegerilor. Şi eu am fost la recenta Convenţie a Partidului Democrat din SUA, cu multe întâlniri. Am avut şi reprezentări la Convenţia Partidului Republican”, a arătat Maior.

http://www.stiripesurse.ro/ambasadorul-george-maior-despre-desfiin-area-vizelor-pentru-sua_1149096.html

29 August 2016

George Maior a precizat ca este ambasador, iar discutia privind o posibila functie de premier este inchisa. George Maior a mai spus ca, intotdeauna, si in calitate de director al SRI, a pastrat „cea mai pura neutralitate” fata de mediul politic, in ciuda parerilor analistilor politici, care incearca sa insinueze din cand in cand o anumita aplecare a sa spre politica.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21253729-george-maior-unii-sunt-interesati-imi-aduca-numele-spatiul-public-din-totul-alte-ratiuni-inclusiv-din-interese-politice.htm?nomobile=

16 Iunie 2016

„Marea Neagră este pe punctul de a deveni o linie de demarcație între Occident și Rusia”, arată Maior, în comunicatul citat de Agerpres. El a mai arătat că se remarcă o creștere a capacităților militare rusești în zona lărgită a Mării Negre: în regiunile separatiste din Georgia și în regiunea Transnistria din Republica Moldova, ceea ce poate genera insecuritate și instabilitate. „România este o țară aflată în prima linie, un rol de neinvidiat pe care țară noastră l-a mai avut. De această dată, datorită faptului că suntem membru NATO și UE, regiunea Mării Negre a câștigat mai multă atenție la nivel strategic și, în consecință, aliații iau în considerare o prezență regulată, multinațională a NATO în Marea Neagră, în conformitate cu dreptul internațional. Parteneriatul și contribuția SUA la aceste măsuri rămân extrem de importante pentru a face din Marea Neagră o regiune mai sigură. „European Reassurance Initiative” este o dovadă a implicării SUA și dorinței sale de a sprijini securitatea aliaților”, a declarat George Maior.

http://www.realitatea.net/george-maior-marea-neagra-ar-putea-deveni-o-linie-de-demarca-ie-intre-rusia-i-occident_1948553.html

14 Noiembrie 2015

La nici două ore de la demisia premierului Victor Ponta, a  început să se vehiculeze două nume de posibili premieri. Unul dintre acesta este Dacian Cioloș, fost ministru al Agriculturii și fost comisar european. Cel de-al doilea nume este cel a ambasadorului României în SUA, George Maior, fostul șel al SRI. De altfel, potrivit unor surse, acesta ar fi fost rechemat de urgență în țară, potrivit Antena 3. Președintele Klaus Iohannis ar dori să numească un premier neangajat politit, dar și agreat de majoritatea parlamentară.

http://www.dcnews.ro/george-maior-ambasadorul-romaniei-in-sua-rechemat-de-urgen-a-in-ara_488506.html