ADEVĂRUL MICROSOFT “CINE A CONDUS SRI ŞI CÂND ? ROLUL MICROSOFT!”

CODRUŢ MARTA – DIN PADURE ÎN SUBSOL

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu (fost șef al SRI – n.r.) a susținut, luni seara, la Antena 3, că are informații despre posibilitatea ca trupul lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, să se afle zidit într-un subsol al unei vile din apropierea Capitalei si nu ingropat in padure dupa cum afirmase anterior (posibil ca imobilul sa se afle in padure).

Alina Petre a povestit că l-a cunoscut puțin pe Marta, l-a văzut ”de vreo trei ori”, dar această informație i-a parvenit din sursă sigură. ”Din sursele mele, există oameni care au spus că acesta (Codruț Marta – n.r.) ar fi zidit în subsolul unei vile. Am informația de la cineva că există un martor care a făcut această mărturie în cadru juridic și că ar fi fost presat să facă această mărturie”, a spus Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Aceasta a fost intrebata daca este vorba despre o vila din Snagov, dar a preferat doar sa zimbeasca fortat, cum de altfel a facut de mai multe ori, cind a dorit sa pastreze “misterul” unor informatii pe care pretinde ca le detine din “surse sigure”.

Aceasta a mai adăugat că, atunci când nu a mai servit interesele lui Elan Schwartzenberg și ale apropiaților acestuia, Vasile Cămărăscu, Seful SRI Bucuresti, a fost schimbat din funcție. “Am înțeles că l-au schimbat așa, într-o zi, nici nu a știut omul ce i se întâmpla”, a completat Alina Petre.

http://www.sursazilei.ro/fosta-nora-lui-virgil-magureanu-elan-schwartzenberg-condus-sri-bucuresti/

ALINA PETRE NU E SINGURĂ PE LUME

Alina Petre a explicat cit de periculosi sunt cei implicati in disparitia (asasinarea ?) lui Codrut Marta “Colectorul”, atunci cind interesele infractionale le sunt periclitate si/sau expuse public (vezi cazul Ecosistemul Microsoft (Sebastian Vladescu -Medist – SRI – RSC – MAI – Sebastian Ghita – Teamnet – Guccifer – Asesoft – Nelu Neacsu).

Alina Petre a spus ca nu poate fi intimidata, datorita experientei de viata alaturi de “conducatorii” din umbra si datorita faptului ca “nici ea nu e singura pe lume”, dar nu a precizat cine o protejeaza si cine ii da informatiile pe care televiziunile se grabesc sa le difuzeze drept adevaruri incontestabile.

Exista mai multe teorii ale conspiratiei care fac legaturi intre Blejnar, Marta, Moldoveanu, Coldea, Maior si un numar de procurori.

GHIŢĂ vs. DNA

“Acest procuror are un prieten implicat în afaceri de droguri, cu dosare penale, care își dă mesaje cu el. Un om care e în dosare cu droguri poate să se numească frate cu un procuror de la DNA?” „Te pup fratele meu”.

Hoti, interlopi si proxeneti sunt stapinii orasului si ei fac legea prin intermediul procurorilor. Faradelege in interiorul legii. Procurorul santajeaza martorii.

Victor Ponta, Tony Blair, Sebastian Ghita, George Maior, Florian Coldea, Vasile Blaga, se simt „lezati” de procurori in mindria lor „profesionala” si profund „patriotica”.

UDREA vs. SRI – MAI – DNA

Banii din mita Microsoft ajungeau la Vasile Blaga – MAI (pentru partid ?), la Sebastian Ghita pentru televiziune si la altii pentru sondaje, la „comanda” SRI George Maior si Florian Coldea.

Microsoft a reprezentat, pentru o lunga perioada, unul dintre finantatorii si protectorii principali ai retelelor de crima organizata din Romania.

MICROSOFT CONDUCE SRI (DNA)

În acea perioadă, am avut impresia că Elan Schwartzenberg a condus SRI București”, a subliniat fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Basescu spune ca Sorin Ovidiu Vintu conducea SRI pe vremea lui Radu Timofte.

Sorin Ovidiu Vintu spune ca Basescu este condus de SRI.

Elena Udrea spune ca Vasile Blaga, George Maior, Florian Coldea, Sebastian Ghita luau mita de la Microsoft.

Sebastian Ghita se plinge ca Microsoft a furat sute de milioane de EUR si ca este protejat de “servicii”, in timp ce el a fost “folosit” de aceleasi “servicii”, dar acum spre marea lui tristete nu mai este protejat nici el, nici Irina Socol si alti “patrioti” adevarati.

„Claudiu Florică susţinea că a fost exclus de către Vasile Blaga din circuitele neoficiale de dare şi luare de mită, dar că acesta (n.r. Vasile Blaga) s-a înţeles asupra mitei în mod direct cu Siveco România, prin Irina Socol şi Gabriel Sadoveanu şi EADS prin Alexandru Georgescu fără să îl mai includă pe Claudiu Florică în aceste negocieri.”

Irina Socol (garantata Iliescu – Magureanu) impartea mita Microsoft 2000 – 2004, cind a intervenit Fujitsu – Siemens (sustinut de Microsoft – Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu) pentru a mari mita si pentru a o extinde ulterior si la EADS, in cadrul “sistemelor” consacrate, promovate si protejate de catre Comisia UE.

MICROSOFT NU ESTE SINGURĂ PE LUME

Daca pe Alina Petre nu stim cine o apara, in schimb Microsoft este exhaustiv dovedit ca este aparat de DNA-PICCJ-SRI-MAI-ORDA-OLAF-Comisia UE si multi altii.

“Colectorul” Codrut Marta, dupa ce a “produs” zeci de milioane de EUR, poate fi facut sa dispara cind incepe “sa se joace cu noi” si sa puna in pericol retelele criminale, care de altfel sunt alimentate si de Microsoft.

“Colectorul” (si distribuitorul) Microsoft nu poate fi facut sa dispara cind incepe “sa se joace cu noi” pentru ca este protejat de cei numiti anterior, si pentru ca este in prezent investigat pentru crimele comise in toata lumea, respectiv este faimos pentru cele mai grave acte de coruptie si piraterie comise vreodata de o corporatie multinationala.

MICROSOFT MEŞTERUL MANOLE

Microsoft nu urmeaza sa dispara, urmeaza sa se reinventeze, dupa modelul Siemens, intr-o noua constructie corporatista, care va avea zidite in fundatie toate cozile de topor care au “slugarit” pentru sute de milioane de EUR la Ecosistemul Microsoft, in frunte cu Sebastian (Vladescu + Ghita), Vasile Blaga, Calin Popescu Tariceanu, Adrian Nastase, Dan Nica si multi altii.

Nu stim ce se va intimpla cu inaltii demnitari UE, infractorii, politistii, ofiterii, procurorii si judecatorii care au participat activ si/sau pasiv incepind din anul 2000 pina in prezentul mereu continuu la constituirea si operarea uneia dintre cele mai periculoase si profitabile retele criminale mondiale.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Vă solicităm să încetaţi cu efect imediat abuzurile şi ilegalităţile pe care le comiteţi începând din anul 2006 împotriva Omnis şi a noastra personal.

Am avertizat Microsoft începând din anul 1996 referitor la abuzurile pe care începuseră să le facă în complicitate cu Forte Computers, devenită ulterior Fujitsu Siemens România.

Am informat SRI-MAI şi multe alte instituţii începând din anul 2004 referitor la infracţiunile comise de Microsoft şi partenerii acestora.

Am probat în atenţia DNA şi OLAF, începând din anul 2005, infracţiuni deosebit de grave comise de Ecosistemul Microsoft.

DNA a asistat şi continuă să participe la jaful şi crimele comise împotriva Statului Român, numit în prezent Stat Mafiot, şi împotriva noastră, cei care am “deranjat” reţelele criminale internaţionale deosebit de periculoase, drept care vă informăm că :

NICI NOI NU SUNTEM SINGURI PE LUME !

Vom continua să probăm infracţiunile deosebit de grave comise de Microsoft şi de cei care îi protejează, în frunte cu DNA-SRI-MAI-OLAF, astfel încât facem public faptul că nici noi nu suntem singuri pe lume, atât timp cât FBI-DoJ-FCPA şi alţii anchetează grupul infracţional din care faceţi parte, şi/sau prezintă, la rândul lor, adevăruri cunoscute din interiorul “lumii nevăzute” în care asasinatul este doar un fapt banal.

Vă dorim success