ADEVĂRUL MICROSOFT „Aţi fost folosit sau sprijinit de servicii?”, a mai întrebat Rareş Bogdan. „Haideţi să nu vorbim despre lucruri dureroase”, a răspuns Ghiţă.

VIOL ÎN GRUP MAFIOT ECOSISTEMUL MICROSOFT – GHIŢĂ, COLDEA, KOVESI, BLAGA, BOUREANU, VLĂDESCU, TĂRICEANU, GATES ….

GHIŢĂ SAVUROS … şi PENETRANT

Sebastian Ghiţă :

„Procurorii (plătiţi mai bine de către Soros), şi Serviciile (mai sărace, că nu mai „produc” Microsoft, Ghiţă, Vlădescu etc.) sunt nişte cretini care se bat între ei pentru putere, plătiţi de multinaţionale (Microsoft) pentru ca să distrugă companiile „naţionale” din România, astfel susţinute o „lungă perioadă” de „servicii” în „câmpul tactic” controlat de Ecosistemul Microsoft, Maior, Coldea, Kovesi şi alţii …

SEBASTIAN GHIŢĂ e indurerat si se vrea consolat si sprijinit in continuare de SRI, MAI, DNA, ECOSISTEMUL MICROSOFT, SIVECO, TOTALSOFT, WINSOFT, NETCONSULTING, OMNILOGIC si multi altii … Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Cristian Boureanu, Calin Popescu Tariceanu, George Maior, Laura Codruta Kovesi, Ovidiu Artopolescu, Florian Coldea si mai multi altii …

VASILE BLAGA, Ministru de Interne, prietenul si partenerul (finante, vami etc.) lui Cristian Boureanu, este anchetat de DNA in Dosarul 175/P/2016.

Nu se stie inca pentru care dintre infractiunile comise impreuna cu Ecosistemul Microsoft si cu Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Cristian Boureanu, Claudiu Florica, Irina Socol, Ovidiu Artopolescu, si multi altii …

http://www.stiripesurse.ro/vasile-blaga-audiat-la-dna_1152629.html

SEBASTIAN VLĂDESCU – N-au trecut decat trei zile de cand ministrul Sebastian Vladescu, epicurian si plezirist, a transmis un sictir elegant europenilor care au cerut eliminarea oricarei discriminari aduse de introducerea taxei de prima inmatriculare ca a si sosit raspunsul. De asta data, vine direct de la Laszlo Kovacs, comisarul european pentru taxe si impozite, care a somat Romania, la cel mai oficial mod posibil, ca intr-un termen de sase luni sa racordeze legea strict la reglementarile europene! Nici nu-i rau, si-o fi spus Vladescu, de vreme ce de-acum si pana in septembrie ramane tot ca el, dealerii de masini noi vor face profit din plin, iar fraierii de romani, care vor masini second-hand, vor mai trebui sa astepte. Ce e mai greu de inteles priveste faptul ca, din cate stim noi, ministrul Vladescu nu se ocupa cu vanzarea masinilor si-atunci intrebarea e pentru cine oare isi risca el pozitia, in care e totusi greu de crezut ca-l va mai apuca luna septembrie!”… pentru Calin Popescu Tariceanu – 23 Februarie 2007.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-02-23/vladescu-a-enervat-ue-somatie-europeana-pentru-taxa-epicuriana.html

CRISTIAN BOUREANU il vrea pe Sebastian Vladescu Secretar de Stat la Finante„Conform unor surse din partid, mai mulţi primari şi aleşi locali s-au plâns că n-au intrare la Gherghina, cu care ar vrea să aranjeze viitoarele sume pe care le vor primi prin proiectul de buget pe 2011. „Nu e al nostru. N-avem cu cine vorbi la Finanţe”, a fost concluzia generală în ceea ce-l priveşte pe Gherghina. A fost momentul în care Boureanu a venit cu propunerea şocantă ca Sebastian Vlădescu să-l înlocuiască pe secretarul de stat.” 18 Octombrie 2010, Gândul

http://www.gandul.info/stiri/din-nou-prieteni-boureanu-il-vrea-pe-nasul-vladescu-secretar-de-stat-la-finante-7492057

STATUL MAFIOT reprezentat de Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă, Vasile Blaga, Cristian Boureanu, Ovidiu Artopolescu şi mulţi alţii ameninţă oamenii cu moartea, şantajează servicii şi procurori, ambasadori şi preşedinţi, dau mită înalţilor oficiali UE, spală bani în conturi secrete, comandă asasinate şi controlează „câmpul tactic”

Mi-e frică pentru ce se poate întâmpla. Se întâmplă nişte lucruri care nu se văd”, a spus Irina Boureanu la Antena 3. Carmen Rosu se plingea ca a fost amenintata de Ghita cu moartea, Ovidiu Artopolescu ameninta competitia Microsoft cu moartea, DNA ameninta cu dosare, toata lumea ameninta si santajeaza pe toata lumea si, in primul rind, pe Laura Codruta Kovesi.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Aţi fost folosită sau/şi sprijinită de „servicii” şi de Microsoft şi OLAF, care deţin „puterea”, pentru a promova şi proteja MAFIA – ECOSISTEMUL MICROSOFT să îşi finalizeze programul Evanghelist de jaf şi tâlhărie, şi pentru a dicta LEGEA, în deplină impunitate ? … în asociere cu Ghiţă – Vlădescu – Maior – Guccifer …

Aţi fost ameninţată că veţi fi asasinată, mutilată sau/şi violată ? …. sau doar decorată, decontată, adulată, promovată şi premiată !…. de Statul Mafiot Român – Comisia UE – Microsoft – Siemens – EADS – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO – Total Soft – Omnilogic – NetConsulting – Softwin şi mulţi alţi „parteneri” ?

Ref. Dosare DNA – PICCJ – (6949/P/2004, 216/P/2005, 21/P/2006, 66/P/2207, 275/P/2007, 85/P/2011, 654/P/2011 …)

LUCRURI CARE NU SE VĂD … dar se stiu …

Irina Boureanu – „Am primit ameninţări directe că viaţa îmi va fi luată, că voi fi mutilată, violată. Pe toate acestea le-a auzit şi Ioana.

Mi s-a demonstrat că unele persoane pot fi mai presus de lege şi că atunci când deţii puterea, e posibil orice.

Mi-e frică pentru ce se poate întâmpla. Se întâmplă nişte lucruri care nu se văd, nişte lucruri care mă fac să văd că atunci când un om nu ştie să piardă, lucrurile pot să fie grave.’, a spus Irina Boureanu la Antena 3.

Doamnă Procuror Şef DNA,

În cazul Boureanu, de ce nu se pomeneşte oare de Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă, Vasile Blaga şi Călin Popescu Tăriceanu, „favoriţii” Dumneavoastră şi ai Microsoft, SRI, MAI, OLAF etc  …

Formidabilul „câmp tactic” luptă până la ultimul infractor … şi procuror ? … după modelul Evanghelism Microsoft …

GHIŢĂ „DOLORES” (ne doare la servicii …) şi violatorii săi în grup organizat

„îndrăznesc să-l pună sub presiune pe domnul Coldea” sau „îndrăznesc să-l atace pe domnul Ungureanu […] Domnul Georgian Pop este de la ONG-ul Wikileaks. Comisia nu se poate întruni. Fuge, fură ştampila, face orice, numai să nu mai întrunească comisia„, a declarat Ghiţă, el însuşi membru al Comisiei SRI.”Aţi fost folosit sau sprijinit de servicii?”, a mai întrebat Rareş Bogdan. „Haideţi să nu vorbim despre lucruri dureroase”, a răspuns Ghiţă.

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghita-atac-la-presedintele-comisiei-sri-fuge-fura-stampila_1152595.html http://m.luju.ro/reteaua-soros-a-acaparat-marile-parchete-sebastian-ghita-acuza-tradarea-nationala-entitati-care-nu-fac-parte-din-statul-roman-si-sunt-finantate-din-banii-fundatiei-soros-ong-uri-aduna-procurori-din-dna-piccj-si-duc-acesti-procurori-dupa-ce-i-au-selectat-i

SERVICIILE (DNA) SUNT VIOLENTE ŞI CRETINE (patru ani)

“Parchetul, DIPI, BCCO s-au încăierat sub ochii noştri, într-o luptă pentru putere. Procurorii ăia îi urmăreau pe ceilalţi. Asta am trăit noi aici. Patru ani de lupte cretine”, a precizat Sebastian Ghita.

SERVICIILE PLĂTESC MAI PROST PROCURORII DECÂT SOROS

„Din păcate, ONG-urile lui Soros, cu bani de afară au reuşit să recruteze procurori din parchete mai mult ca serviciile”, spune acesta.

“Întrebat cine a greşit de s-a ajuns în această situaţie, Sebastian Ghiţă a precizat că de vină sunt ca serviciile secrete, preşedintele ţării.”

SERVICIILE (DNA) DOMINATE DE MULTINAŢIONALE

 „ONG-urile plătite cu bani străini domină serviciile”, a completat acesta.

„Vi se pare normal ca în fiecare an sute de milioane de lei ajutoare de stat să ajungă la companii străine?”, a mai spus Sebastian Ghiţă.

PANA AICI CRED CA E BINE

SERVICIILE “AJUTĂ” FIRMELE ROMÂNEŞTI

“o lungă perioadă serviciile au ajutat firmele româneşti”

„Cu toţii ne dorim o România dreptă, dar nu putem accepta ca în numele luptei anti-corupţie să fie încălcată legea […] instituţii precum DNA, SRI, Parchetul, DIPI, BCCO s-au încăierat sub ochii noştri, într-o luptă pentru putere. Procurorii ăia îi urmăreau pe ceilalţi. Asta am trăit noi aici. Patru ani de lupte cretine […] Unii şefi de instituţii, împotriva altora. Eu ca politician şi alte persoane, ca jurnalişti, am început să primim informaţii din dosare, la nunţi, la botezuri, la înmormântări. Venea un angajat şi
ne spunea că Vasile a furat şi că Ionel îl ascultă pe Gigel […] Nu cred că înregistrările publicate de senatorul Daniel Savu vin de la o persoană. Este în continuare o luptă între instituţii. Cei de la Crimă Organizată au dat înregistrările. Este o luptă între aceşti procurori care vor să excepte legea. Au impresia că pot să facă orice […] Am avut un rol de care îmi pare rău, să stau lângă toţi aceşti oameni […] Din păcate, ONG-urile lui Soros, cu bani de afară au reuşit să recruteze procurori din parchete mai mult ca servicii […] ONG-urile plătite cu bani străini domină serviciile […]

“Am avut un rol de care îmi pare rău, să stau lângă toţi aceşti oameni”

“SIMPATICUL” GHIŢĂ (SOCOL, TALPEŞ, STAN, FLORICĂ, DRĂGAN …)

Întrebat dacă a fost un om simpatizat de servicii, Sebastian Ghiţă a spus că da. Însă, la întrebarea dacă a fost ajutat de servicii, Ghită a spus: „Să nu vorbim de lucruri triste”.

Întrebat dacă a fost ajutat de serviciile secrete în dezvoltarea afacerilor sale, Sebastian Ghită a răspuns: „Nu, niciodată!”

O LUNGĂ PERIOADĂ DE TIMP SERVICIILE … DNA, SRI, MAI, OLAF, ….

În acelaşi timp, la întrebarea dacă serviciile au ajutat anumite companii româneşti să se dezvolte, Ghiţă a spus că „aş mai vrea să fie aşao lungă perioadă serviciile au ajutat firmele româneşti, dar nu o mai fac, acum sprijină companiile străine”.

Cam din anul 2000 “serviciile” si Parchetele controlate si ordonate de Ecosistemul Microsoft, SRI (SOV – Timofte – Fulga – Zaharia), PM (Nastase, Bittner, Nica, Gates, Ballmer, Hotaran, Artopolescu, Lopatan, Botos), Tariceanu (Coldea, Maior, Blaga, Vladescu, Botos, Kovesi etc.) ii ajuta pe “acoperitii” lui Iliescu (Socol – SIVECO), Magureanu (Socol – SIVECO), Nastase (Total Soft), Talpes (Winsoft), Vladescu (Medist – RSC), Ghita (RSC – Asesoft – Teamnet) etc…

SERVICIILE “AJUTĂ” FIRMELE STRĂINE

“Să nu vorbim de lucruri triste” Întrebat dacă a fost ajutat de serviciile secrete în dezvoltarea afacerilor sale, Sebastian Ghită a răspuns: „Nu, niciodată!”.

În acelaşi timp, la întrebarea dacă serviciile au ajutat anumite companii româneşti să se dezvolte, Ghiţă a spus că „aş mai vrea să fie aşa…o lungă perioadă serviciile au ajutat firmele româneşti, dar nu o mai fac, acum sprijină companiile străine”.

„Vi se pare normal ca în fiecare an sute de milioane de lei ajutoare de stat să ajungă la companii străine?” a mai spus Sebastian Ghiţă.

DNA – ŞANTAJ – CORUPŢIE – CRIMĂ – ASASINAT – MAFIE

Senatorul Daniel Savu a publicat pe blogul său o înregistrare audio în care susţine că apar procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti, cel care instrumentează dosarul Tony Blair, şi un şef al acestuia. Cei doi ar vorbi despre operaţiuni de şantaj ale ziariştilor, despre sursele lor şi despre dosare penale.

http://www.realitatea.net/sebastian-ghita-serviciile-nu-mai-sprijina-firme-romanesti-ajuta-acum-companii-straine_1983089.html#ixzz4Ken5bsUh

HAIDEŢI SĂ VORBIM DESPRE MICROSOFT

Doamnă Procuror Şef DNA,

Vă aducem la cunoştinţă că Microsoft a înfiinţat în anul 2003 o Direcţie Specială de Investigaţii, numită Unitatea de Integritate Financiară, care a primit o atenţie deosebită în anii 2008 şi 2009 pentru „realizările” deosebite în cooperarea cu instituţii competente şi autorizate în investigarea cazurilor complexe de fraudă internaţională, respectiv cam ceea ce pretindeţi că faceţi fără nicio realizare în ultimii zece ani „glorioşi” de activitate.

FBI- DoJ-FCPA- SEC investighează Microsoft pentru fraude extrem de grave, comise în România începând din anul 2000 până în prezent.

Omnis a informat/prevenit Microsoft – Comisia UE – SRI – MAI – ORDA – DNA – PICCJ – PM şi multe alte entităţi competente, începând din anul 2000, referitor la fraudele în curs de a fi comise în România, UE şi pe plan internaţional.

Având în vedere că afirmaţi că Microsoft vă „ajută” în investigaţii,

VĂ SOLICITĂM FERM ŞI RESPECTUOS

Să cereţi „Microsoft Financial Integrity Unit” să vă pună la dispoziţie informaţiile primite de la Omnis în 2005, 2009, 2011 – de la ORDA în 2009-2010 şi de la PTMS în 2010, şi de la alte instituţii ulterior, şi concluziile pe care aceştia au obligaţia să le raporteze DoJ-FCPA-FBI-SEC.

INFRACTORII MANUEL BARROSO – PER HELLSTROM

Doamnă Procuror Şef DNA,

Vom reveni cu o analiză detaliată referitor la cei numiţi mai sus şi la acţiunile criminale comise de aceşti infractori deosebit de periculoşi, astfel asociaţi cu Sorin Ovidiu Vîntu, Sorin Moisa, Radu Timofte, Florian Coldea, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă, George Maior şi mulţi alţii, astfel susţinuţi cu determinare şi violenţă agravantă atât de Dumneavoastră personal, cât şi instituţional (Irinel Păun, Claudiu Dumitrescu, Doru Ţuluş, Cătălin Vartic ….)

January/February 2008

By Dick Carozza

Five years ago, Microsoft began its Financial Integrity Unit with Martin Biegelman, CFE, ACFE Fellow, at its helm. Biegelman initially sent members of his Washington-state team around the globe to conduct investigations. But soon he realized that he needed to hire nationals who would understand the specific cultures, social mores, and country laws.

http://www.fraud-magazine.com/article.aspx?id=501

Most large corporations need a Special Investigation Unit — a team of diverse fraud examiners who investigate a case from every angle. Microsoft’s Financial Integrity Unit, according to its director, Martin Biegelman, CFE, ACFE Fellow, goes beyond that. He says the FIU concentrates on „preserving integrity and prevention rather than just reactive investigations.” Biegelman, a longtime ACFE member, says that creating and enhancing shareholder value is absolutely critical for his company’s performance. „We also wanted to reemphasize to our employees that the FIU was there to protect them by mitigating their financial and reputational risk and working with management, and the legal and human resources departments,” he says. So the SIU of old is maturing into an integral part of a robust fraud prevention that covers every facet of a corporation.

https://www.acfe.com/article.aspx?id=480

Directorul de investigatii urmeaza sa finalizeze investigatii cu privire la fraude financiare complexe, sa comunice si sa colaboreze cu entitati juridice si judiciare in vederea sustinerii programelor de preventie si identificare a abuzurilor si fraudelor.

„Develop and bring complex financial fraud investigations to successful conclusion and summarize findings through written reports; initiate and maintain communications with senior management, legal counsel, key business partners, be a great team mate; provide guidance and support to less experienced investigators and analysts; identify and use appropriate investigative tools and technologies to achieve maximum efficiencies and effectiveness; develop and participate in education and awareness activities as part of the fraud and abuse prevention program; and liaise with our partners and business units to develop and maintain partnerships, and to gather knowledge that could be used to improve processes and build business solutions.”

https://www.linkedin.com/jobs/view/140708144

Siemens Corruption Case Study

Vom prezenta relatia Comes vs. Microsoft, Siemes – Fujitsu vs. Microsoft, Omnis vs. Microsoft si alte corelatii intr-un material separat.

https://discover.pli.edu/Browse/Title?start=0&rows=10&fq=~2B~title_id~3A282B~18176~29~&facet=true&qt=legal_boolean