ADEVARUL MICROSOFT “Vorbim de un sistem mult mai pervers. A fost creat de Sebastian Ghiță” – Cristian Ghinea

„Se inventează nevoi fictive ale instituțiilor doar pentru a se toca banii, acesta este cazul trimis la DNA în prima săptămână de mandat” – Cristian Ghinea

„Dacă acest om a sesizat nereguli trebuie să se adreseze DNA-ului, instituţiilor, oricui crede dânsul” – Sebastian Ghiţă

DNA anchetează de peste un deceniu proiectele Bechtel, Microsoft, Siemens, EADS, Medist, RSC, Asesoft, Teamnet şi multe alte proiecte „perverse”, criminale şi inutile, inventate şi implementate de mari corporaţii, în asociere cu Adrian Năstase, Dan Nica, George Maior, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu şi mulţi alţii.

„Contractul EADS este corupt şi inutil”, spunea Băsescu americanilor în 2004, când americanii doreau să primească Bechtel banii pentru lucrări nerealizate şi Microsoft banii pentru licenţe care nu există şi pentru software piratat împreună cu Sebastian Vlădescu şi comercializat ulterior în asociere cu Sebastian Ghiţă şi protectorii acestuia din Microsoft, OLAF-UE, SRI, MAI şi DNA.

Nu îl mai nedreptăţiţi şi jigniţi pe GHIŢĂ !

Ghiţă nu este creator de sisteme perverse, Ghiţă ameninţă femei (Carmen Roşu) cu moartea să ia bani UE, se bate cu un infractor periculos (SOV) parte în parte, ameninţă că îi împuşcă pe Maior şi Coldea, dă împrumuturi de 100 milioane unor prieteni care dispar şi controlează politic SRI şi, implicit, DNA.

Ghiţă este sincer, curajos şi lipsit de orice fel de angoase, scrupule şi nuanţe „perverse”, un fel de patriot demn de cele mai glorioase fapte de vitejie ale celebrilor lotri şi tâlhari ieşiţi din codri direct la drumul mare, dornici de înavuţire, să dea în cap şi să jefuiască împreună cu arnăuţii cei corupţi şi boierii cei lacomi şi hicleni … un adevărat erou popular din vremurile fanarioţilor de tip Năstase, Tăriceanu, Ponta şi mulţi alţii, un Mărgelatu’ din Ploieşti.

Ghiţă vă trimite la DNA, pentru că ştie câţi bani a făcut pentru „stăpânii” săi din SRI care l-au trimis la jaf şi tâlhărie pe „mână” cu DNA, dar vă trimite direct, nu prin interpuşi.

Microsoft are politici de „muşcă şi fugi”, mereu pervers, discret şi prin interpuşi, în timp ce EADS lucrează cu nume şi sume „mari” direct din Germania şi Franţa (Airbus Group, Ion Ţiriac, Daimler, Gerhard Schroder etc.).

Ghiţă nu are timp şi „manere” să creeze sisteme perverse, el doar le „maximizează” eficienţa şi profitabilitatea prin metode consacrate, şantaj, ameninţări cu moartea, asasinate la comandă dovedite istoric cele mai simple, ieftine şi rapide metode de supravieţuire, control şi evoluţie a Mafiei.

România este un stat mafiot în care corupţia ucide literalmente, împreună cu indiferenţa (frică, neştiinţă), care ucide prin alienare, spun politicienii noştri, în timp ce acuză intervenţiile neavenite şi ilegale ale ambasadorului SUA în lupta pe care aceştia o duc împotriva corupţiei, împreună cu SRI şi DNA.

Ghiţă vă trimite împreună cu companiile americane care i-au cumpărat „parte” din companii direct la DNA, să daţi socoteală de ce fac acestea, că el a rămas doar cu câteva sute de companii, din care vă sunt cunoscute doar vreo 50, că de restul ştie Ponta şi alţii.

Comentariile Redacţiei

Domnule Ghinea,

Înţelegem că Sebastian Ghiţă v-a ameninţat şi că vă insultă şi calomniază la tot pasul, dar asta nu înseamnă că puteţi face afirmaţii grave la adresa lui Sebastian Ghiţă, lipsite de temei, care devin astfel calomnii şi dezinformări „din culpă”.

Sebastian Ghiţă nu este un „creator” pervers, este doar un „lichidator” tânăr şi dornic de afirmare, care este „operat” de Securitate (SRI) şi protejat de DNA „câmpul tactic – Poliţia Politică” din Justiţie.

Microsoft a inventat şi patentat sistemul care a fost preluat ulterior de EADS !

Microsoft + Bill & Melinda Gates Foundation

„Ecosistemul Microsoft” Strict Secret Evanghelist a fost creat în 1992 în „laboratoarele” din Seattle, la iniţiativa lui Bill Gates şi Steve Ballmer.

Politicile şi metodele „perverse” Strict Secret Evangeliste îşi propun să creeze nevoi care nu există, astfel încât ţări ca România (Italia, China, Rusia, Pakistan etc.) să cumpere proiecte şi licenţe inutile, redundante şi inexistente, pentru miliarde de EUR, în schimbul unor mite raportate la cuantumul jafului şi lăcomia asociaţilor. În România Microsoft a oferit şi peste 60% din profituirle obţinute din fraudarea fondurilor publice, UE şi private.

Sistemul a fost implementat din anul 2001 în România de către Adrian Năstase, Dan Nica, George Maior, Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu, Irina Socol, Sebasitin Vlădescu şi mulţi alţii, ulterior comercializat în asociere cu Sebastian Ghiţă, începând din mandatul Călin Popescu Tăriceanu (Sebastian Vlădescu).

Călin Popescu Tăriceanu îl lăuda şi decora pe Bill Gates pentru donaţiile făcute „săracilor” români de Bill & Melinda Gates Foundation, din banii jefuiţi de Microsoft din banii „bogaţilor” români. Respectiv, Microsoft administrează prin corupţie România.

Ghiţă făcea trafic de produse petroliere la vremea respectiva, sub protecţia SRI (Gioni Popescu, Ovidiu Soare, Radu Timofte, Dumitru Zamfir etc.), împreună cu Mafia Siciliană (Sergio Pilleri etc.).

EADS

Proiectul inutil şi corupt a fost „creat” în anul 2001, în „laboratoarele” EADS din Munchen şi implementat, începând din anul 2004, de aceiaşi protagonişti ca şi în cazul „proiectelor” Microsoft, de unde Ghiţa lipsea cu desăvârşire la vremea respectivă.

Ghiţă a apărut ulterior în calitate de mare „căpetenie”, în contextul promovărilor şi alianţelor făcute sub „bagheta magică” a SRI – DNA, între Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, pentru garantarea în viitor a supravieţuirii şi propăşirii Statului Mafiot.

Citiţi cu atenţie ce publica Marcel Lehel (Guccifer) referitor la relaţia „privilegiată” dintre Sebastian Ghiţă şi George Maior şi Florian Coldea în anul 2010, pentru a înţelege că „săracu” Ghiţă nu a creat nimic, dimpotrivă, a fost el „creat” de SRI – DNA pentru a ieşi la ameninţat şi şantajat în numele „sfântului” Binom şi al Microsoft.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Vă rugăm să luaţi măsuri urgente împotriva lui Cristian Ghinea, care îndrăzneşte să îl deranjeze pe Sebastian Ghiţă – Sebastian Vlădescu şi să vă pună astfel aceleaşi probleme pe care Dumneavoastră le-aţi rezolvat încă din anul 2011, prin mai multe Rezoluţii ilegale date în Dosarul 654/P/2011, în favoarea Microsoft şi a partenerilor acestora Sebastian Vlădescu (Medist – RSC), astfel asociaţi la vremea respectivă cu Sebastian Ghiţă(Asesoft – Teamnet).

După cum puteţi constata, Sebastian Ghiţă invocă DNA drept ultim recurs pentru Cristian Ghinea, care încă nu înţelege că DNA este în fapt un sistem mult mai pervers decât cel pe care, după cum greşit crede acesta, a fost creat de Sebastian Ghiţă.

Aveţi milă de Cristian Ghinea şi nu îl lăsaţi să se chinuie în iluziile idealiste sau/şi naive pe care le trăieşte în prezent, şi scurtaţi-i suferinţa.

Explicaţi-i că DNA este trup şi suflet cu sistemul creat de „alţii” şi operat de Sebastian Ghiţă, şi că DNA nu poate investiga Microsoft, SRI, MAI şi pe Sebastian Ghiţă decât aşa cum îi anchetează pe Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Irina Socol, Dorin – Alin Cocoş, Ovidiu Artopolescu, Ionuţ Lopătan şi mulţi alţii, pentru motivele expuse mai sus.

Vă dorim succes,

Dragoş Rişcanu

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/wikileaks–basescu–contractul-cu-eads-este-corupt-si-inutil-221235
„Sunt ca termitele, care rod casa și apoi se prăbușește, când inventezi nevoi false ca sa iei contracte, că nu sunt utile statului, asta este o formă mult mai gravă de captură. Sunt sisteme IT care nu ar fi trebuit să existe. Când mă refere la corupție în sistemul IT, nu e corupție clasică, în care se face o achiziție și niște băieți deștepți își trag 20 la sută șpagă. Vorbim de un sistem mult mai pervers. A fost creat de Sebastian Ghiță. Se inventează nevoi fictive ale instituțiilor doar pentru a se toca banii, acesta este cazul trimis la DNA în prima săptămână de mandat”, a explicat Cristian Ghinea la Digi24.

„În continuare domnul Ghinea nu ne spune câţi bani aduce dânsul, ce proiecte face dânsul şi ce avem de făcut să luam bani europeni, şi se tot războieşte cu mine. Se face de râs. Eu nu am contracte cu statul, iar firmele pe care le-am fondat au fost cumpărate de americani, de sud-africani, de fonduri de investiţii şi orice au făcut acele firme trebuie să se supună legilor. Dacă acest om a sesizat nereguli trebuie să se adreseze DNA-ului, instituţiilor, oricui crede dânsul”, a declarat pentru Digi24 deputatul Sebastian Ghiță.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Cristian+Ghinea+Se+inventeaza+nevoi+fictive+ale+institutiilor

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21238752-mfe-confirma-declaratiile-lui-ciolos-din-interviul-pentru-hotnews-anul-acesta-intrat-fonduri-europene-2-9-mld-euro-ghinea-fost-prinsi-munca-avem-stil-mai-putin-predispus-cotcodaceala-lasat-cei-care-op.htm

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21239082-ghinea-tocat-bani-europeni-nevoi-fictive-ale-institutiilor-sistemul-fost-creat-sebastian-ghita-daca-sesizat-nereguli-adreseze-dna-ului-raspuns-deputatul.htm