ADEVĂRUL MICROSOFT “Mă întreb: şi dacă «HEXI PHARMA» a fost o înscenare uriaşă” – Traian Băsescu, 24 August 2016

Nu este nicio înscenare uriaşă, este doar normalitatea Statului Mafiot, o piesă răsuflată jucată în fiecare zi de 26 de ani, cu înscenări judiciare, asasinate la comandă, jaf, tâlhărie, corupţie şi multă propagandă.

Statul de Drept Român este o înscenare uriaşă ! … o lume a fricii şi a tăcerii consimţite de toţi cei care nu vor să îşi părăsească ţara, care aparţine de mult Mafiei internaţionale.

Regizori : Ion Iliescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu etc.

Scenarişti : Radu Timofte (Sorin Ovidiu Vîntu), Florian Coldea, George Maior

Actori : Laura Codruţa Kovesi, Irinel Păun, Claudiu Dumitrescu, Doru Ţuluş

Figuranţi : Claudiu Florică, Dragoş Stan, Dinu Pescariu, Elena Udrea, Alin Cocoş

Actori Speciali Invitaţi : Bill Gates, Steve Ballmer, Manuel Barroso, UE

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-vorbe-te-despre-implicare-sri-in-scandalul-hexi-pharma_1148280.html

Nu va mai intrebati degeaba, evidentele si “modus operandi” se regasesc in tot Statul Mafiot, fie ca vorbim de Microsoft – Fujitsu – Siemens – EADS, de echipamente medicale trucate, de medicamente falsificate si fonduri UE fraudate, de trafic cu benzina, cereale, tigari sub ochii “reginelor”, de jaf imobiliar, si exemplele pot continua.

Mai bine intrebati Binomul SRI – DNA si pe George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Marius Vartic si multi altii, care au facut tot ce au putut ca sa se ajunga in aceasta dilema : A fi sau a nu fi un Stat Mafiot

Temperatura scandalului HEXI PHARMA a scăzut suficient pentru a putea fi discutat raţional.

Temperatura scandalului Microsoft a scazut pina scandalul a inghetat, cu Claudiu Florica, Dinu Pescariu si Dragos Stan curati, bogati si eroi ai luptei impotriva coruptiei, si cu Dorin- Alin Cocos pe plaja la Mamaia.

Mă întreb: şi dacă «HEXI PHARMA» a fost o înscenare uriaşă profitând de câteva inadvertenţe sau de câteva probe trucate deliberat sau accidental şi trimise la ICECHIM?

Scandalul Microsoft continua sa fie o inscenare uriasa, inceputa in anul 2000 si continuata in prezent cu aceleasi efecte – moartea prin “otravire lenta” a industriei IT si fuga in strainatate a specialistilor si a familiilor acestora. Multi lucreaza chiar la Microsoft, care inca este protejat de Statul Mafiot.

“Bill Gates este un simbol pentru valori educative si progres, pentru educatie, un simbol pentru munca si lege si pentru responsabilitate sociala.” – Presedintele Traian Băsescu, 1 Februarie 2007.

“Ştiţi că Microsoft a dat vreo 400 de milioane şpagă în România din 2004, până în 2014, 10 ani la diverşi demnitari, la diverşi lobbişti, traficanţi de influenţă, din care, deocamdată, ştim că 60 de milioane au fost la ultima prelungire a contractului, dar poate ne spune domnul Klemm cum este posbil ca o firmă americană, chiar făcând şi tot soiul de sucursale prin Austria, prin Irlanda, ca să pară că nu sunt direct din America, cum se face ca o firmă americană dă şpăgi atât de mari, pentru că nu poate să spună nimeni că la Microsoft este posibil si se dea un milion şpagă fără să se ştie până la vârful companiei. Discutăm de un milion de dolari” – Traian Băsescu, 15 Mai 2016.

Câteva realităţi şi întrebări mi-au creat şi continuă să-mi creeze suspiciuni puternice:
1. Nu este posibil ca SRI să nu fi captat informaţia despre o diluare sistematică, consistentă şi pe termen lung a dezinfectanţilor cu care au fost aprovizionate sute de spitale, inclusiv spitalul SRI.

Nu este posibil ca SRI să nu fi captat informaţia despre livrarea de catre Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet de produse furate, “consistentă şi pe termen lung”, respectiv software-ul cu care au fost aprovizionate sute de spitale, inclusiv spitalul SRI.

SRI nu a captat decit controlul “cimpului tactic” in frunte cu DNA, in conditiile in care a fost informat si a primit probe exhaustive referitor la crimele comise de Ecosystemul Microsoft, astfel asociat cu SRI, MAI si multi altii.

2. Nu este posibil ca managerii a sute de spitale şi probabil mii de medici să nu fi sesizat aprovizionarea pe termen lung şi sistematică a spitalelor cu dezinfectanţi puternic diluaţi, dacă acest lucru ar fi fost o realitate.

Aprovizionarea „pe termen lung si sistematica a spitalelor” in cunostinta de cauza cu software furat si licente Microsoft care nu exista nu a fost sesizata timp de un deceniu, pina nu a venit FBI – DoJ – FCPA si Siemens sa investigheze ceea ce in Romania stiau toti cei care “vegheaza” la Statul Mafiot.

Piesa Statul de Drept continua si va continua, atit timp cit actorii princiupali joaca rolul vietii lor (si a noastra), pentru ca alt rol nu stiu sa joace, si nu vor sa invete singurul rol care li se potriveste, dupa modelul marilor actori inca in viata : Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu …

Va rugam aplauze la scena deschisa pentru Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea.