ADEVĂRUL MICROSOFT „IRINEL PĂUN,  CLAUDIU DUMITRESCU, DORU ŢULUŞ – VESTALELE ECOSISTEMULUI MICROSOFT”

tulus_dumitrescu_paun„Pasiunea mea sunt marile dosare de corupție, nu violurile“ Doru Ţuluş

Pasiunea lui VÎNTU este să îşi bată joc de procurori, poliţişti, judecători, ofiţeri şi în general de toată lumea, pe primul loc situîndu-se Doru Ţuluş, Irinel Păun, Claudiu Dumitrescu şi alţii.

PIERDUT CLAUDIU DUMITRESCU ÎL DECLARĂM NUL

Unde a disparut atit de discret Claudiu Dumitrescu, un asa de mare si important Procuror Sef Sectie 2, cea mai importanta din DNA-ul aflat in focul anchetelor MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET, etc.

Claudiu Dumitrescu, nu finalizeaza, el a lucrat ritmic si sustinut, pentru protejarea ECOSISTEMULUI MICROSOFT  inca din 5 septembrie 2005, si dupa cum constatam a plecat fara sa fi terminat o munca de o viata, plina de colaborari cu Alessandro Buttice, Giovanni Kessler, Onno Simmons, Giorgio Ficarelli, si multi alti inalti demnitari corupti.

Irinel Paun este in prezent avocat, Doru Tulus este Sef Serviciu la DNA, dar Claudiu Dumitrescu a disparut brusc dintr-un peisaj pe care de altfel l-a populat cu maxima discretie. Probabil ca s-a intors la Cimpina de unde a fost adus la Bucuresti de VINTU si alocat maestrului Irinel Paun.

PROCURORI POLITICI – POLIŢIE POLITICĂ

IRINEL PAUN, DORU TULUS, CLAUDIU DUMITRESCU, toti au fost numiti politic, si toti au protejat ECOSISITEMUL MICROSOFT in „Cimpul Tactic”, si pe Sorin Ovidiu Vintu astfel asociat cu Bill Gates.

Doru Tulus a reusit performanta sa protejeze ECOSISTEMUL MICROSOFT din 2006 pina in 2013, pe cind Claudiu Dumitrescu doar intre 2013 – 2016, in conditiile in care in 2005 acesta a investigat dar rezolutia a fost data de seful sau Irinel Paun, mult apreciat si de VINTU si de Vasile Blaga.

ŢULUŞ „BAU – BAUL” O ATACĂ PE KOVESI

Numirea sefilor de parchete in baza unei intelegeri politice intre presedinte si premier a starnit o reactie vehementa din partea procurorilor anticoruptie. Acestia stiu cel mai bine cum poate fi stopata o ancheta de catre un procuror-sef, daca acesta raspunde unei comenzi politice.

„Conform legii, un procuror-sef nu are voie sa intervina in ancheta procurorilor subordonati ierarhic. Daca o face, procurorul supus presiunii se poate adresa CSM-ului. Dar un procuror-sef are mai multe instrumente care pot intoarce bunul mers al unei anchete. Are, spre exemplu, posibilitatea de infirmare a unui rechizitoriu. Adica un procuror DNA face rechizitoriul, iar procurorul-sef il infirma, desi are probe bune, deci nu-l mai trimite in instanta. Infirmarea in sine este un instrument benefic daca este folosit cu buna-credinta. Sunt situatii cand rechizitoriul nu contine suficiente probe si se impune infirmarea sa. Dar ce te faci daca vine un procuror-sef care infirma rechizitorii care au probe solide?”, a explicat procurorul Doru Tulus, seful sectiei a II-a a DNA, intr-un interviu acordat pentru Kamikaze.

http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/interviu-dezvaluiri/doru-tulus-sunt-tot-bau-baul-de-altadata/

KOVESI ÎL NUMEŞTE PE MARIUS BULANCEA PE MERIT

Marius Bulancea ancheteaza si finalizeaza„Gala Bute” Elena Udrea trimisa in judecata, „coloanele oficiale” Tiberiu Nitu Procuror General pleaca acasa la Ploiesti de unde a venit impreuna cu Claudiu Dumitrescu, predecesorul lui Marius Bulancea, numit politic de Ponta – Ghita.

Procurorul general Augustin Lazar a dispus delegarea lui Marius Bulancea in functia de procuror-sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, cunoscuta drept Sectia a II-a din DNA, transmite Agerpres.

Marius Bulancea il inlocuieste pe Claudiu Dumitrescu la sefia Sectiei a II-a.

Delegarea lui Marius Bulancea intervine in contextul in care pe data de 22 iulie lui Claudiu Dumitrescu i-a expirat mandatul de trei ani la conducerea Sectiei a II-a a DNA.

Pana in prezent, Marius Bulancea a fost consilier al procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, fiind implicat in mai multe proiecte finantate de Uniunea Europeana, care vizau combaterea spalarii banilor si coruptiei, recuperarea bunurilor.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21196548-marius-bulancea-fost-consilier-lui-kovesi-delegat-sef-sectiei-din-dna.htm

AVEŢI GRIJĂ LA SCHELETE, SUNT PLINE DULAPURILE SECŢIA 2

Stimate Domnule Procuror Sef Sectie 2,

Aveti mare grija la mostenirea primita de la predecesorii dumneavoastra care au lucrat in fapt pentru VINTU si pentru ECOSISTEMUL MICROSOFT, SRI, MAI si alte entitati corupte, acestia respectind nu legea, ci ordinele „cimpului tactic”.

VINTU si Microsoft si-au batut efectiv joc de DNA, SRI, MAI si toate celelalte institutii competente sa lupte pentru apararea statului de drept, a Constitutiei, Legii si in ultima instanta a democratiei insasi.

OLAF si Delegatia UE in Romania au fost transformate de VINTU – ECOSISITEMUL MICROSOFT prin mita si manipulare, intr-un redutabil asociat la grupul infractional constituit de catre acesta impreuna cu Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, si extins astfel la Beuxelles sub protectia lui George Maior, Alessandro Buttice, Jonathan Scheele si Manuel Barros si a altora.

Aveti toate probele care confirma cele mai sus mentionate la dosarele conexate Dosarului 85/P/2011, sau care trebuiau conexate in urma solicitarilor noastre legitime si legale.

Nu stim ce se intimpla cu dosarele in care suntem parti vatamate, pentru ca DNA refuza in deplina ilegalitate sa ne permita accesul la studierea dosarelor NOASTRE, constitutite in urma denunturilor pe care le facem incepind din anul 2004, pina in prezent.

Nu ne putem constitui apararea in fata unor abuzuri si ilegalitati incepute in anul 2000 si continuate in prezent de grupul infractional VINTU – ECOSISTEMUL MICROSOFT, sustinind astfel prejudicii care devin irecuperabile.

Avem incredere ca veti actiona in spiritul si litera Constitutiei si a Legii si ca ne veti respecta drepturile inalienabile in conformitate cu prevederile si garantiile CDFUE.

Va dorim succes,

Cu stima,

Dragos Riscanu