ADEVĂRUL MICROSOFT “Forul superior e SRI, Florian ColdeaTraian Băsescu

basescu_coldea_kovesiCOLDEA (SRI) FORUL SUPERIOR, ŞANTAJ LA PREŞEDINTE”

”Şi cu dosarul din Casa Mihăileanu, şi cu dosarul cu Firea, voaiu să mă ţină agăţat de la forul superior. Forul superior e SRI, Florian Coldea. Ar fi vrut să nu mă mai implic politic, dar nu au reuşit.” Traian Băsescu

Pe noi ar fi vrut sa nu ne mai implicam in IT si au reusit, dat noi nu suntem Presedinti, care lupta impotriva coruptiei in frunte cu Coldea si Kovesi.

Băsescu este suparat ca au inceput slugile sa ii spuna stapinului ce sa faca, in procesul de tranzitie de la o generatie la alta, din ce in ce mai rea si paguboasa.

STATUL MAFIOT E DE FAPT COLDEA – KOVESI

Acuzele aduse de fostul Presedinte sunt de o gravitate fara precedent, in contextul in care acestea anuleaza in fapt cele doua mandate (2004 – 2014) de constructie a „statului de drept”, astfel condusa de Coldea – Maior – Kovesi.

http://www.stiripesurse.ro/traian-băsescu-cutremura-sri-i-vorbe-te-despre-antaj-florian-coldea-voia-sa-ma-ina-aga-at_1145892.html

DANIEL MOLDOVEANU sau (Cum să faci un milion)

Daniel Moldoveanu si-a tranzactionat influenta, oferita tot de Băsescu, si a luat mita un milion de euro, pentru a frauda statul, el fiind coordonatorul celor care ar fi trebuit sa apere statul in frunte cu Coldea – Maior – Kovesi, si ei numiti tot de Băsescu.

L-am informat formal si informal, in repetate rinduri pe Daniel Moldoveanu, inca din 2005, referitor la fraudele comise de MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET, IN COLABORARE CU SRI-MAI-STS-SIE-DNA-PICCJ.

I-am dat formal documente si explicatii referitor la modul in care SRI – MAI – DNA – PICCJ conlucrau cu infractorii astfel incit acestia urmau sa genereze in timp fraude uriase si vor aduce prejudicii imense de imagine si credibilitate Romaniei.

Acesta ne-a promis in repetate rinduri ca ne va facilita o intrevedere cu Presedintele pentru a ii expune intreaga situatie, lucru care nu s-a intimplat niciodata.

Ne intrebam cit a luat mita Daniel Moldoveranu de la cei numiti pentru a participa la protejarea infractiunilor flagrante pe care acestia le comiteau in numele “securitatii statului de drept si interesului national”, sau este doar “serviciu contra serviciu”.

DANIEL MOLDOVEANU PROTEJAT DE COLDEA – KOVESI

Din cite ne povestesc fostul Presedinte si Horia Simu rezulta ca Daniel Moldoveanu vindea relatii si protectie in numele calitatii de mare coordonator al tuturor serviciilor, pe care in fapt le proteja pentru a putea fura la rindul lor impreuna cu cei pomeniti, astfel incit acestea il protejeaza acum la rindul lor.

COLDEA – KOVESI ÎI DAU UN MILION LUI MOLDOVEANU

SRI stia foarte bine de “ingineriile” lui Moldoveanu si Simu, la fel cum Kovesi stia cind urmeaza sa faca publica investigatia, asa ca tot ce ii raminea lui Moldoveanu era sa faca o vizita la DNA, sa dea o declaratie si sa plece linistit acasa cu un milion de euro.

Timp de zece ani Daniel Moldoveanu a fost cel mai dedicat protector si complice al celor pomeniti, incepind de la Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Florian Coldea, Marcel Opris, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu si terminind cu George Maior si Laura Codruta Kovesi.

Ce alte servicii o mai fi facut Molodiveanu celor mentionati, nu stim inca, dar promitem sa ne informam de la cunoscatori intimi ai diferitelor medii mai putin vizibile.

http://www.stiripesurse.ro/horia-simu-arunca-bomba-am-dat-spaga-la-cotroceni_1145893.html

LAURA CODRUŢA KOVESI SPIONATĂ RĂU

Benny Steinmetz, un miliardar din Israel, inconjurat de indivizi dintre cei mai educati si abili in a conduce ample operatii economico inforrmative la nivel global, angajeaza doi nepriceputi sa vina in Romania sa dea telefoane noaptea si sa traga de limba fosti angajati DNA si rudele acestora dupa o lista bine stabilita, pentru a o angoasa pe eroina nationala Kovesi, dar este dat in vileag de Coldea care ii si aresteaza pe cei doi prostanaci intru numele dreptatii.

Chiar asa te timpit sa fie Benny asta, de isi numea oamenii la Tariceanu si unde voia muschii lui, oriunde in lume, de fraier „care” este ?

Iata insa ca urmeaza sa suporte mania lui Coldea – Kovesi, care s-ar putea sa aflam ca dupa un deceniu de protectie a unor tunuri de miliarde, nu sunt deloc mai saraci ca „saracul si prostanacul” de Benny.

LAURA SE PLÎNGE CĂ-I SUNT DERANJAŢI PROCURORII

Claudiu Dumitrescu nu mai poate astfel sa isi ancheteze in liniste, propriile infractiuni si pe cele comise de Doru Tulus si Laura Codruta Kovesi in dosarele DNA – PICCJ, incepute in 2004 de Nicoleta Bulgaru si continuate pina in prezent intru protectia lui Coldea, Blaga, Vladescu si a Microsoft – Vintu.

http://www.stiripesurse.ro/pana-la-urma-s-a-aflat-el-e-miliardarul-care-a-comandat-spionarea-laurei-codruta-kovesi_1145906.html

PROPAGANDĂ DUE = BINOMUL COLDEA – KOVESI

Sa-l prezinti in media pe Benny Steinmetz drept campion la prostie si pe Sebastian Ghita campion la IT este o performanta propagandisitica extrema.

Sa il prezinti pe Coldea, „cel mai mare si longeviv general al statului de drept”, astfel garantat de Kovesi „cea mai curajoasa si longeviva procuroare generala si DNA”, drept ceea ce sunt este un exercitiu foarte periculos, pe care doar un fost Presedinte si-l poate permite.

Coldea nu poate fi un tradator, santajist, un tilhar, un pirat plagiator, un spalator de bani negri si un dedicat protector al organizatiei crimimale MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET, in colaborare simbiotica cu SRI-MAI-STS-SIE-DNA-PICCJ.

Kovesi nu poate fi acea persoana care tipa si isi injura subordonatii, pe care ii suna noaptea sa ii aduca „scalpuri” la comanda lui Coldea, si care e in stare de orice infractiune pentru a fi demna de increderea acordata de Vasile Blaga, George Maior, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu si multi alti infractori in frunte cu Microsoft si restul.

BĂSESCU NAŞUL CUPLULUI „DUE”

Băsescu este de doua ori nasul cuplului, (pe care nu ii chema pe toti odata la Cotroceni ci doar doi cite doi), o data la infiintare si acum la desfiintare, deci figurativul Băsescu ti-a fost nas deci ti-ai gasit nasul functioneaza perfect.

Ramine de vazut daca dupa ce i-a facut „oameni”, acum Băsescu mai poate sa ii faca oameni, sau e prea tirziu, pentru raspopeala.

COLDEA – KOVESI, FIŢI AMABILI : DEMISIILE !