ADEVĂRUL MICROSOFT „De ce SRI şi SIE trebuie desfiinţate” – Cătălin Avramescu

Comentariile Redacţiei


De ce timp de zece ani, cat Catalin Avramescu a detinut functii importante in slujba tarii si a Presedintelui, aceste servicii nu au fost modernizate, ar fi o intrebare mai lipsita de patos partizan si oportunitatea de a manipula, dupa cum urmeaza:

Serviciile angajeaza oameni bine pregatiti si multi dintre ei deosebit de inteligenti, la fel cum se intampla si cu justitia si cu procurorii, problema este ce ordine primesc acestia de la sefii lor pentru a-si folosi inteligenta, in contextul in care interesul (securitatea) national este definit in functie de criterii deosebit de volatile.

Ce sa faca serviciile si justitia/procurorii, daca interesul national ne dicteaza” sa lasam Microsoft sa jefuiasca tara si sa albeasca bani (miliarde) in off-shoruri, din care sa dam impreuna mita la birocratia corupta din UE, ca sa ne tina la portile UE (Schengen), avandu-l pe Sorin Ovidiu Vintu drept negociator de „zgirci” cu Javier Solana (NATO) si Alessandro Buttice (OLAF – UE).

Serviciile nu trebuie desfiintate, ele trebuie „curatate” incepand de la cap, prin „decapitare”, la fel ca si justitia si procuratura, astfel incat cei buni si tineri, multi dintre ei pregatiti de partenerii nostri NATO, sa poata evolua in sensul celor dorite de autor.

Presedintele Traian Basescu l-a numit pe George Maior la SRI, dupa care ani de zile am fost asigurati ca SRI a fost modernizat, iar CIA si FBI (parteneri Microsoft) nu conteneau sa isi exprime multumirea pentru colaborarea de exceptie pe care o au cu serviciile.

Dupa ce Guccifer a identificat si penetrat conturile de email ale Directorului SRI, George Maior, si le-a pus la dispozitia FSB, stocand informatii secret de stat in Rusia, acesta a fost numit ambasador in SUA de Presedintele Klaus Iohannis, sa fie cat mai aproape de Guccifer in timp ce acesta dadea declaratii la FBI, astfel incat sa poata rusii sa il sustina pe Donald Trump impotriva lui Hillary Clinton.

Infractori periculosi cum sunt Sebastian Ghita (asociat cu Sebastian Vladescu), care au beneficiat de protectia si promovarea infractionala a lui George Maior si Florian Coldea, il laudau si il promovau pe Maior cel putin Prim Ministru, intr-o prima etapa, daca nu chiar Presedinte, si il doreau in echipa alaturi de finul si complicele acestuia, infractorul plagiator Victor Ponta, mare investitor si iubitor de Turcia.

Din cate intelegem din media, de la „initiati” ai sistemului, Florian Coldea „lucra” extrem de eficient mita Microsoft (si altele) cu Dinu Pescariu, dupa un model simplu si infailibil.

Banii colectati in off-shoruri de la „donatori” Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet si multi altii erau preluati in numerar din Elvetia si Austria, transportati cu masina si adusi la Bucuresti (Dorin Cocos si altii).
George Maior si Florian Coldea „ordonau” distributia acestora in functie de „necesitati”, posturi tv, ziare, institute de sondare a opiniei publice etc.

Banii care ramaneau sau/si erau colectati pe plan local erau preluati de Dinu Pescariu cu motocade (4 portbagaje incapatoare) si dusi in Turcia via Bulgaria, pentru o spalare cat mai profesionista. Simplu si foarte eficient si discret, desi bine cunoscut „initiatilor”.

Nu se intreba nimeni cate miliarde in numerar au ajuns sa fie investite in numele interesului national in Turcia, de unde nu ii vom mai revedea niciodata, mai putin cei care sunt „frati” cu Erdogan.

Ce sa faca justitia cand Dinu Pescariu, Claudiu Florica, Ovidiu Artopolescu, Irina Socol, Sebastian Ghita, Dorin Cocos si Florian Coldea munceau din greu pentru tara si popor ?

… sa respecte Legea, Drepturile Fundamentale si Constitutia, care au fost anulate in Romania odata cu venirea bunicii lui Bogdan Olteanu si a matusii lui Adrian Severin, si se regasesc astazi in Statul Mafiot, pe mana lui Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi.

dar sa il urmarim in continuare pe autor :

„Vreau sa fiu bine inteles. Nu subscriu la ideea, vehiculata de unii politicieni (din toate partidele actuale), dupa care „binomul” a subminat Justitia. Dimpotriva, cred ca nici Justitia si nici serviciile secrete nu si-au facut datoria. Daca si-ar fi facut-o, nu am mai fi avut raufacatori la conducerea institutiilor statului.”

Romania a fost jefuita la trei maini in timp ce aceste servicii „vegheau”.

Sub pretextul apararii „interesului national”, SRI si SIE (create in 1990 de regimul autoritar al lui Ion Iliescu pentru a proteja interesele Securitatii) au acaparat resurse uriase. Generalii si-au luat vile, coloneii si-au facut firme, toti si-au luat „dottorate”. Iar jaful a continuat.

Cine sa ii controleze? Un Parlament populat cu infractori? A fost nevoie de arestarile operate de DNA pentru ca publicul sa afle ca sefii „serviciilor” stateau la cafele cu personaje penale.

SRI si SIE trebuie desfiintate. In locul acestora trebuie infiintat un adevarat serviciu de informatii.

http://www.ziare.com/stiri/sri/de-ce-sri-si-sie-trebuie-desfiintate-1432680#

Comentariile Redacţiei

Traian Basescu ne-a asigurat ca in Statul Mafiot serviciile secrete se lupta intre ele pentru putere, ceea ce ne facem sa credem ca se vor desfiinta singure, reciproc …

Serviciile nu se lupta intre ele pentru putere, pentru putere fac mereu pace, ele saracele se lupta pentru bani cat mai multi, in fapt nu este o lupta politica, este o competitie specifica pe piata banilor de orice culoare or fi ei, verzi, negri, ca albi nu prea sunt.

SRI si SIE sunt prietene si partenere, doar ca din cand in cand mai maraie unii la altii, ca sa dea impresia ca exista o competitie sanatoasa si ca blatul nu este chiar total, puntea fiind facuta de eminente neegalate ale „jocurilor si combinatiilor informativ operative”, cum este excelenta sa Sorin Ovidiu Vintu.

Domnule Avramescu,

Pentru informarea Dumneavoastra, SRI si SIE pot face ce vor ele, cu o singura conditie : sa nu incalce Legea in Romania.

Ori de Lege se ocupa politistii, procurorii si judecatorii care pot investiga posibilele infractiuni, pe care acestia le pot comite pe teritoriul national, din culpa sau cu intentie.

Laura Codruta Kovesi cunoaste foarte bine in ce masura, in loc sa respecte Constitutia, Legea si Drepturile Fundamentale, a respectat ordinele primite de la SRI in „cimpul tactic” controlat de Florian Coldea inca din anul 2005 pana in prezentul mereu continuu.

Dosarul Microsoft este un studiu de caz referitor la cele mai sus mentionate, in care LCK si Florian Coldea au pus Legea la dispozitia Microsoft – Medist – RSC – Aesoft – Teamnet – SOV si altii timp de un deceniu, si exercitiul inca continua.

In exercitiul „functiunii” infractionale, acestia au „comandat” subalternilor sa isi asume ilegalitati flagrante, transformand astfel oameni inteligenti si integri in infractori.

Procesul de mafiotizare a fost sustinut institutional de Comisia UE – OLAF, cat si de interese politice „motivate” de Microsoft si altii.

Putea Romania sa lupte singura impotriva coruptiei UE si a Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si altii ?

Categoric NU ! Romania avea nevoie de SUA, singura entitate internationala care lupta impotriva coruptiei altfel decat declamativ, pentru a putea investiga in propria tara infractiuni flagrante cu efecte incomensurabile.

FBI – DoJ – FCPA – SEC investigheaza si astfel, in sfarsit, exista posibilitatea ca Legea si Drepturile Fundamentale sa inceapa sa produca efecte si in Romania.

Ar mai fi de o intrebare retorica :

Cind ati plecat Ambasador nu ati avut nevoie de avizul SIE, MAE si al SRI ?

Avand in vedere ca l-ati primit, inseamna ca ati primit informatii utile de la aceste institutii, pe care acum le denigrati, impreuna cu Justitia.

Noi avem dreptul si obligatia sa le criticam constructiv, avand in vedere ca suntem parti vatamate in mai multe dosare referitoare la Microsoft, SRI, MAI, OLAF si altele.

Dumneavoastra nu aveti dreptul, pentru ca sunteti beneficiarul unor informatii (corecte sau nu) care v-au facut Seful Cancelariei si Ambasador.

CRITICI DEPLASATE

„Criticile mele nu izvorasc nici dintr-un pacifism deplasat. Cred ca avem nevoie de un veritabil serviciu de informatii. Bine finantat, cu personal bine pregatit, cu atributii extinse si cu legaturi solide cu serviciile din statele aliate (in primul rand, din Statele Unite si din Regatul Unit).

Insa SRI si SIE nu sunt servicii de informatii, ci asociatii de interese. Daca clasa politica din Romania arata cum arata – oarba si lacoma – este si vina acestora. Este momentul unei reforme profunde, care sa lase in urma institutiile „socialismului de tranzitie” al regimului Iliescu si care sa ne ridice la standardele statelor occidentale.”

Legaturi mai solide decat SIE si SRI cu CIA si FBI nu cred ca exista pe lume, daca stam sa studiem documentele Congresului SUA – Raport referitor la Tortura – Locatia Neagra, respectiv Romania, si discursul Presdintelui SUA, care spunea ca SUA – CIA au „trecut linia” valorilor in care crede, si ca este obligatoriu ca SUA sa recunoasca acest lucru, astfel incat incalcari flagrante ale Drepturilor Fundamentale sa nu se repete in viitor.

Spunea Obama pe 1 August 2014 „am torturat oameni” (si in Romania, n.r.), fara a obtine nici o informatie relevanta, in centre secrete de detentie, dupa cum specifica si Raportul Marty, realitati evidente care sunt si in prezent negate de SIE, SRI si Guvern, cand Romania este judecata de CEDO, urmand sa piarda procesul, dupa modelul Poloniei.

Marty a fost aspru criticat de
George Maior si multi altii, pentru ca minte pentru a denigra Romania, acesta urmand probabil sa ii certe acum si pe Americani pentru ca indraznesc sa spuna adevarul.

Asociatii de interese sunt si cele secrete pe care CIA- FBI – NSA le au cu Microsoft pentru a putea „controla” tot ce misca pe Internet, respectiv si fraudele comise de Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si multe altele, daca acest lucru este de interes pentru institutiile mentionate.

CONCLUZIE

„Cu cat lucrurile se schimba mai mult, cu atat ramin la fel”, asa ca nu va mai torturati fara nici un efect relevant, adica nu mai faceti valuri degeaba, inainte sa intelegeti un pic mai bine cum sta treaba pe lumea asta, se pare prea complicata pentru Dumneavoastra.