ADEVĂRUL MICROSOFT „BOGDAN OLTEANU A FOST ARESTAT PREVENTIV”

olteanu_tariceanu_ghita_socol„ACUZAŢIE HALUCINANTĂ” – AVOCATUL MIMEAZĂ MIRAREA

Nu înţeleg de ce domnul Bogdan Olteanu la o acuzaţie haluciantă lansată de cineva trebuie să facă arest preventiv şi nu control judiciar”, a declarat Dulgheru, la B1 TV.

http://www.stiripesurse.ro/avocatul-lui-bogdan-olteanu-reac-ie-exploziva-nu-in-elegem_1146842.html

PENTRU CĂ MINTE PROCURORII – BRAVO DNA !

Bogdan Olteanu inca se crede mai presus de lege si continua sa minta procurorii, care au probat ca acesta si avocatul său obstructioneaza investigatiile, pentru a se proteja pe el si pe nasul sau Calin Popescu Tariceanu.

Doar sub control judiciar acesta poate continua sa tergiverseze si manipuleze investigatiile.

CONTROL JUDICIAR – GHIŢĂ O VIZITA PE SOCOL ACASĂ

„O apreciez şi astăzi! Am vizitat-o în arestul la domiciliu. Dumneavoastră credeţi că ea a luat vreun ban negru din cei pe care era obligată să-i facă? Vă spun eu că nu! Ea avea o firmă. Care avea nevoie de contracte. I s-a spus: Ca să iei contracte, ştii, trebuie să întorci! A rezistat, poate, o dată, de două ori. Dar are peste 1.000 de angajaţi care îşi aşteaptă salariile. Asesoft, Teamnet şi celelalte aveau la un moment dat 7.000 de angajaţi. A inventat Irina Socol vreun sistem? Nu, ea a supravieţuit în ceea ce au creat alţii. Eu nu o apăr, să decidă judecătorii, dar justiţia să fie egală pentru toţi!”, a spus Sebastian Ghiţă în interviul acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Irina Socol spala bani cu Lazlo Kiss, pentru a distribui mitele Microsoft incepind din anul 2001, si a construit o companie pe baza de piraterie, frauda si coruptie, astfel protejata de Ion Iliescu si Virgil Magureanu si in prezent aparata de Sebastian Ghita,un demn urmas al metodelor si mecanismelor operate de Socol, Vintu si Microsoft.

http://www.dcnews.ro/sebastian-ghi-a-despre-irina-socol-siveco-am-viziat-o-in-arest-la-domiciliu_468785.html

MICROSOFT MINTE PROCURORII DNA ÎN TOTALĂ IMPUNITATE

Microsoft, in conformitate cu probele de la Dosarul 85/P/2011, minte procurorii, participa la fals si uz de fals, ticluieste contraprobe, distruge documente, ameninta cu moartea, si compliciteaza si favorizeaza retele criminale deosebit de periculoase, sub ochii ingaduitori ai procurorilor, incepind din anul 2004 pina in prezent.

E drept mitele sunt mult mai mari si acestia sunt protejati la cel mai inalt nivel in „statul mafiot” DNA-SRI-ICCJ, dupa cum il descrie fostul Presedinte Traian Basescu, de altfel bine informat de Omnis in timpul mandatelor sale despre ilegalitatile comise de Ecosistemul Microsoft – SOV.