ADEVĂRUL MICROSOFT “Art. 404 – Comunicarea de informaţii false” DIICOT – DNA”

Art. 404 NCPP – Comunicarea de informaţii false

Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-404

„Procurorii DIICOT iau în calcul să extindă acuzaţiile şi pentru jurnaliştii britanici de la Sky News care au realizat reportajul privind traficul de arme din România, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. De asemenea, procurorii vor merge pe o nouă acuzaţie, respectiv infracţiuni contra securităţii naţionale prin comunicarea de informaţii false, prevăzută la art. 404 din Codul penal.”

http://www.stiripesurse.ro/dosarul-sky-news-ia-amploare-ultimele-decizii-ale-procurorilor_1146739.html

În atenţia Procuror Şef DNA,

SRI si MAI folosesc ilegal si in cunostinta de cauza software furat, incepind din anul 2002, pina in present, in baza unor documente falsificate si a unor marturii mincinoase astfel prezentate DNA de catre Microsoft si partenerii acesteia.

DNA a luat la cunostinta incepind din 5 Septembrie 2005 (Dosar 216/P/2005), la cererea Ministrului de Finante Sebastian Vladescu, informatii false si documente falsificate de catre entitati care cunosteau caracterul fals al acestora, astfel acuzate de trafic ilegal cu software, prin care acestea pun in pericol securitatea nationala, avind in vedere ca principalii clienti sunt SRI si MAI.

RSC (Romanian Software Company) – Medist, astfel sustinuti de Microsoft au informat DGPMB si DNA refritor la faptul ca au primit gratuit de la Microsoft via Internet programe pentru calculator pe care le-au oferit la rindul lor gratuit la Spitalele SRI si MAI, sustinind cu documente falsificate si marturii neconforme cu adevarul aceste informatii care au adus si continua sa aduca prejudicii majore securitatii nationale.

Va solicitam sa respectati legea si sa urmati exemplul DIICOT, in cazul falsilor “traficanti de arme”,  si la DNA in cazul falsilor “creatori de software” Microsoft – RSC – Medist.

Vă mulţumim,

Dragoş Rişcanu